Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλησπέρα Νικάκι εγώ από το πρωί δουλείες.........τώρα κάνω ένα διάλειμμα μιας και τελείωσε το νερό από το σίδερο, λίγα έμειναν και δεν θέλω να τα αφήσω.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κουκλες!!! σημερα ησυχο το καφε ! τι κανετε?? πολυ ζεστη βρε κοριτσια.....

Χριστινακι να σας ζησει η μπουμπου! αχ και εγω απο χθες ειμαι πολυ πολυ χαρουμενη! Εμαθα οτι μια ξαδερφη μου ειναι εγκυος !! και εχω ξετρελαθει! προσπαθουσαν και 2 χρονια οποτε...

Φιλακια σε ολες!!

79o6p3.png

Καλημέρα! Πως είστε με την ζέστη? Εγώ είμαι όλη μέρα με το aircondition και τώρα είμαι μπουκωμενη. Αυτό μας έλειπε!

Γενικά ζοριζομαι πολύ τις τελευταίες 2 μέρες. Δεν την παλευω με τίποτα, ουτε ξάπλα ουτε καθιστή ουτε όρθια. Έχω σουβλιες στην κοιλιά ψηλά, στο στομάχι. Σαν να έχω ενα τρίτο μωρό στο στομάχι, οτι και αν φάω! Μάλλον έχουν ψηλώσει τα μωρά και πιέζουν απο πανω μέχρι κάτω? Δεν ξέρω! Πάντως ποναω απο κάτω απο το στήθος και χαμηλά όταν κλωτσανε. Και σκέφτομαι 3 εβδομαδες ακόμα έτσι? Πως θα αντεξω? Άντε να πάω την παρασκευή να με δει να μου πει αν μπορω να παίρνω κάτι για το στομάχι τουλαχιστον.

Ξεκίνησα με γκρίνια αλλά έχω περάσει δύσκολο βράδυ.

0SB8p3.png

Καλημέρα!!!!!

Twinomama εγώ με την ζεστη δεν την παλεύω καθολου μα καθόλου όμως!!χθες το βραδυ κυρίως υπέφερα!!θα ξεκινήσω και εγώ να βάζω air condition αν το παει ετσι απο τωρα η ζεστη..

Αχχ υπομονη βρε κορίτσι μου εσυ έχεις και διπλό βάρος πάνω σου!Η αλήθεια ειναι πως από την μια στιγμή στην άλλη μεγαλώνουν υπερβολικά γρήγορα!!Μακάρι να σου δώσει κατι να ηρεμησεις, να μην βασανιζεσαι!

crochetmania αυτα είναι πολύ ωραία νεα!καί μενα η κουνιαδα μου ειναι σχεδον 2 μηνων στο δεύτερο παιδάκι τους!!!!Με το καλό!!!!!!!!!χρόνια σου πολλά για χθές!!

natasa μου πόσο σε καταλαβαίνω για το σίδερο!ευτυχώς έφερα την μαμα μου καί βοηθησε αλλιώς ακόμα θα σιδερωνα!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημέρα και από μένα!

Τί νεάκια???

Εγώ σε μια βδομάδα πάω γιατρό και ανυπομονώ! Πάλι δε νοιώθω και πολύ το ένα μωράκι και αγχώνομαι... Σήμερα θα πάω μάθημα θα μας πουν για το θηλασμό. Πρέπει να πάρω σημειώσεις και να σας ενημερώσω!

Η ζέστη όντως άρχισε να μην υποφέρεται. Με τα aircondition ειμαι και γω.. Τι να κάνω...

Twinmama, είναι τελικό σε 3 βδομάδες γεννας? Πόσων βδομάδων θα είσαι 36? Εγώ δεν έχω πονάκια αλλά ώρες ώρες τα νοιώθω πολύ ψηλά σχεδόν ως το στήθος μου!

χχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!

Τί νεάκια???

Εγώ σε μια βδομάδα πάω γιατρό και ανυπομονώ! Πάλι δε νοιώθω και πολύ το ένα μωράκι και αγχώνομαι... Σήμερα θα πάω μάθημα θα μας πουν για το θηλασμό. Πρέπει να πάρω σημειώσεις και να σας ενημερώσω!

Η ζέστη όντως άρχισε να μην υποφέρεται. Με τα aircondition ειμαι και γω.. Τι να κάνω...

Twinmama, είναι τελικό σε 3 βδομάδες γεννας? Πόσων βδομάδων θα είσαι 36? Εγώ δεν έχω πονάκια αλλά ώρες ώρες τα νοιώθω πολύ ψηλά σχεδόν ως το στήθος μου!

χχ

Κράτα σημειώσεις και οτι μάθεις για ταυτόχρονο θηλασμό μας ενδιαφέρει. Μέχρι προ χθες έλεγα τι καλά το στομάχι μου είναι ελεύθερο, δεν έχω καούρες κτλ. Και μετα αρχισε ο χαμός. Σήμερα βέβαια είμαι πολύ καλυτερα. Μάλλον μετακινήθηκαν!

Έχουμε δώσει ημερομηνία σε 3 εβδομαδες (μόλις κλείσω 36) , αλλά αν όλα πάνε ολα καλά και αντεχω, θα το τρεναρουμε λιγο .

Κύπρο πρέπει να κανει πιο ζέστη απο εδώ, ε?

0SB8p3.png

Χριστίνα θα περιμενουμε νέα απο το σεμιναριο!!και εγω ανυπομονώ να παω στο γιατρο!!Σε 1μιση βδομάδα εχω που θα μπω στο μήνα μου..Μην ανησυχείς βρε όλα καλά θα ειναι με το μωρο σου απλα δεν θα ειναι σε καλη θεση!Κοριτσια άρχισε να ψιχαλίζει εδώ!Αυτό σημαινει οτι εχει δροσια!!!!!!!!!!!!!!!επιτελους!!!!!!!!!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Γεια σας!

Σήμερα πήγαμε ενδοκρινολόγο και με την ευκαιρία έκανα και τα ψώνια για κλινική εσώρουχα νυχτικά την άλλη βδομάδα θα ετοιμάσω και την τσάντα.

Την Παρασκευή αν δεν μου αλλάξουν πάλι τίποτα θα βάψουμε και θα αρχίσουμε να στήνουμε σιγά σιγά, έπλυνα σεντονάκια, πάνες, πανάκια, μπουρνουζάκια όλα τα λευκά είδη, τι μυρωδιά βρε κορίτσια! τα ρούχα θα τα κάνω πιο μετά.

Από ζέστη έχει ώρες που φουντώνω άσχημα αλλά ακόμα αντέχω, το κακό είναι ότι δυσκολεύομαι στο περπάτημα, πονάει η λεκάνη, η μέση οι φτέρνες (τόσο βάρος δεν το αντέχουν +20 παρακαλώ) τουαλέτα όλοι την ώρα και η πλάκα είναι ότι καμιά φορά μου έρχεται να πάω και εκεί που νομίζω ότι θα τα κάνω πάνω μου με το που πάω φεύγουν 2-3 σταγόνες και είμαι οκ.

Χριστίνα μη μασάς μια χαρά θα είναι απλά ίσως να νομίζεις ότι δεν το νιώθεις δεν μπορώ να σας νιώσω εσάς με τα δίδυμα βρε παιδί μου.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Geia sas!

Loipon, piga kai ematha ta eksis. tha sas po ta pio simantika pou sigkratisa. gia tautoxrono thilasmo i stasi einai auti tou american football, ta morakia kefali sto stithos kai pernoun kato apo ti masxali ta podia piso. To moro prepei na pernei oli tin aerola oxi mono ti thili, kai kefalaki na einai akrivos parallilo me to stithos, dld, na mi vlepei ligo pano, ligo kato.

an pame gia apokleistiko thilasmo peripou kathe 2 ores tha theloun taisma. tis protes merEs katevainei to protogala pou einai paaara poli simantiko gia ta mora kai prepei na pinoune. Thelei 3-5 meres na katevei to gala kanonika.

gia to petroma mastitida, vasika prepei na vgazoume gala molis arxisoume na noiothoume na petronei, massaz kai zesto nero voithaei. Episis an dosoume simpliroma kalitera pali na vgaloume gala gia na mi meiothei i paragogi mas.

episis kalo tip einai na vazeis ena kotsidaki gia ta mallia sto antistixo xeri gia na thimasai pio stithos thilase. episis thilazoume opote thelei to moro xoris programma kai oxi mono 10 lepta ap to ena kai 10 apo to allo, to plousio gala katevainei pio meta kai giauto kalitera na thilazoume mexri na noiosoume oti adeiase to stithos.

elpizo na voithisa ligaki! An exete apories peste mou na ti rotiso next time.

Xxxx

mlqnp3.png

Γεια σας!

Σήμερα πήγαμε ενδοκρινολόγο και με την ευκαιρία έκανα και τα ψώνια για κλινική εσώρουχα νυχτικά την άλλη βδομάδα θα ετοιμάσω και την τσάντα.

Την Παρασκευή αν δεν μου αλλάξουν πάλι τίποτα θα βάψουμε και θα αρχίσουμε να στήνουμε σιγά σιγά, έπλυνα σεντονάκια, πάνες, πανάκια, μπουρνουζάκια όλα τα λευκά είδη, τι μυρωδιά βρε κορίτσια! τα ρούχα θα τα κάνω πιο μετά.

Από ζέστη έχει ώρες που φουντώνω άσχημα αλλά ακόμα αντέχω, το κακό είναι ότι δυσκολεύομαι στο περπάτημα, πονάει η λεκάνη, η μέση οι φτέρνες (τόσο βάρος δεν το αντέχουν +20 παρακαλώ) τουαλέτα όλοι την ώρα και η πλάκα είναι ότι καμιά φορά μου έρχεται να πάω και εκεί που νομίζω ότι θα τα κάνω πάνω μου με το που πάω φεύγουν 2-3 σταγόνες και είμαι οκ.

Χριστίνα μη μασάς μια χαρά θα είναι απλά ίσως να νομίζεις ότι δεν το νιώθεις δεν μπορώ να σας νιώσω εσάς με τα δίδυμα βρε παιδί μου.

Bravo, ax anipomono na ta Kano Kai go!

Telika ontos piga Kai akousa ta mora sto monitor. ti na po isos eimai ipervoliki, alla einai kalo na mporeis na pas toso eukola kai na kathisixasteis! makari na einai panta kala ola ta morakia mas!

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Christina μου ωραία πραγματακια σας είπαν σημερα!!η σταση θηλασμου ισχυει καί για μας που θα εχουμε 1 μωρακι???Ωραίο tips αυτό με το λαστιχακι στο χέρι

Νατάσα! Μου μια χαρα προγραμμα εχεις βαλει,να μου πεις αυτην την προετοιμασια την κάνεις για τέταρτη φορά!!Με το καλο να απλώσεις τα πραγματα του μωρου!!εγώ τα περιμενω την παρασκευή,το σάββατο βαφω το δωματιο μας και το σαλόνι μετα..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Mporeis na to kaneis, alla nomizo agkalia mprosta sti koilia, me ena moraki, tha voleuei kalitera. to parallila panta isxiei gia na mi pligosei tis thiles to moraki prospathontas na piasei to stithos. vasika exeis tin epilogi na agkaliazeis/stirizeis to moraki me to deksi sou xeri kai na voithas piezontas to stithos me to allo xeri, i antistrofa. ;)

mlqnp3.png

καλημέρα!!!!!αχ πολύ ωραία μέρα δροσερή!!!!!Χριστίνα και εγω αυτην την σταση θηλασμού ξερω την κλασσική!Απλά να προσεχουμε την μυτουλα του μωρού να μην την πλακωσουμε όσο θηλαζουμε,μου το τόνισε η παιδίατρος.Παω να μαγειρεψω!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Πολύ ωραία άντε κοίτα να το απολαύσεις........... να σου πω μετά από αυτά που τραβάω καθημερινά από τα δικά μου δεν μασάω τίποτα όσα και να έχω μπορώ να τα βγάλω πέρα.

Μη με δελεάζεις κ στον στείλω πακετάκι όπως είναι χαχαχαχα :D

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τιτινάκι να σας ζήσει η μικρούλα!!!Άντε σιγά σιγά να παίρνουμε κ εμείς σειρά.Ευτυχώς που πήρα την άδεια κ ξεκουράζομαι λιγάκι γτ πραγματικά δε θα την πάλευα καθόλου στην δουλειά.Κ δεν είναι ότι με κουράζουν απλά τόσες ώρες καθισιό μου είναι πολύ κουραστικό!

Εγώ γιατρό έχω 6 Ιουνίου αργώ ακόμα :(

Αλλά ο μικρός είναι τόσο ζωηρός που νομίζω θα βγει έξω από την κοιλιά εδώ κ τώρα!Μιλάμε για πολύ κλωτσιά βρε κορίτσια!Δε θυμάμαι το 1ο μου να κλωτσούσε τόσο έντονα.

Κατά τ'άλλα ήσυχα.Θέλω σιγά σιγά να ετοιμάσω τα πράγματα αλλά το αφήνω από μέρα σε μέρα.Θέλω να κάνω κ κάτι ψώνια για το μαιευτήριο γτ είχα γεννήσει Χριστουγεννιάτικα κ τώρα θα είμαστε μες τον καυσωνα.

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...