Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

κοριτσάκια μου χίλια ευχαριστώ, αλλά το Λυδία είναι ψευδώνυμο.

Λυδία ονομάζουν την ανιψιά μου που είναι 3 ετών και έχω έρωτα μαζί της.

Σας ευχαριστώ για λογ/σμό της, το όνομα μου είναι Ευαγγελία. Φιλάκια!

Και που λες εκεί που λέω στην twin για το πόσο όμορφο όνομα είναι το Λυδία για κοριτσάκι ήμουν έτοιμη να γκρινιάξω για το δικό μας όπου θα είναι Ευαγγελία χαχαχαχα δεν είναι ότι με χαλάει σαν όνομα αλλά για μωράκι δεν μου κάθετε καθόλου καλά.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια μου χίλια ευχαριστώ, αλλά το Λυδία είναι ψευδώνυμο.

Λυδία ονομάζουν την ανιψιά μου που είναι 3 ετών και έχω έρωτα μαζί της.

Σας ευχαριστώ για λογ/σμό της, το όνομα μου είναι Ευαγγελία. Φιλάκια!

Να το χαίρεσαι το ανηψουδι. Μας ξεγέλασες!!!!

0SB8p3.png

Και που λες εκεί που λέω στην twin για το πόσο όμορφο όνομα είναι το Λυδία για κοριτσάκι ήμουν έτοιμη να γκρινιάξω για το δικό μας όπου θα είναι Ευαγγελία χαχαχαχα δεν είναι ότι με χαλάει σαν όνομα αλλά για μωράκι δεν μου κάθετε καθόλου καλά.

natasa m h mama m eixe to idio themataki me esena... thn mikrh mou adelfh thn evalan evaggelia ...anagastika... sen tis arese katholou gia mpempaki.... k arxisame nathn fonazoume EVA. h alhtheia einai oti h mikrh plewn den gurizei sto evaggelia alla mono sto eva... emas pantws mas aresei to eva...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλημέρα!!!

Πάαααρα πολύ γέλασα με αυτά που έγραφε το t1t1n4k1 και τον τρόπο που το αντιμετώπισε! Χεχεχεχε, ε μα το πιο αστειο είναι ότι μόνο αυτου διαλύθηκαν! Λες και ήταν επείτηδες!

Νατασα, τι όμορφη φουστούλα! Ε αυτό θα είναι το παράπονο των αγορομανάδων! Αυτες οι χαριτωμενιές ειναι off limits!

lydia χρονια πολλα! ότι ποθείς! :D

twinmama και μένα έτσι πετρώνει η κοιλιά μου όπως περιγράφεις και με καταβάλει μια δυσφορία και κούραση.. Είναι οι braxton hicks απ ότι μου είπαν, και δεν είναι ανησυχητικό... Ξεκούραση θέλει.

Swanocean, crochetmania, nikaki19 τι μου κάνετε όμορφες μου??? Any news?

εγώ βαριέμαι να έρχομαι δουλειά πια!!! Θέλω να μεινω σπίτι μου!!! Αλλά πάει πολύ να κάτσω 1,5 μήνα πριν ε? :rolleyes:

φιλακια σε όλες

eides christina m??? hmaste tuxeres apla... :)

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

Νατάσα να σου κάνω μια χαζή ερώτηση? το τούλι το πήρες από μαγαζί με υφάσματα ή από βιοτεχνία που φτιάχνει μπομπονιέρες (είμαι λίγο άσχετη) :oops:.

φιλιά

koritsia na sas pw kati oso afora to touli??? mhn to prothmate gia ta mwrakia sas... prothmiste kalutera kati se tafta... se timh den endiaferei polu apo to touli... alla h diafora einai oti o taftas einai polu malakos kai den gratzounai to mwraki.

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

koritsia na sas pw kati oso afora to touli??? mhn to prothmate gia ta mwrakia sas... prothmiste kalutera kati se tafta... se timh den endiaferei polu apo to touli... alla h diafora einai oti o taftas einai polu malakos kai den gratzounai to mwraki.

Έχεις δίκιο σ αυτό υπάρχει και πιο μαλακό τούλι από το κλασικό αλλά να σου πω θα την βάλουμε για λίγο ίσα ίσα για καμιά φώτο με αυτή την ζέστη μου φαίνεται τσάμπα τα φουστανάκια που πήρα.

Να σας ζήσει το μωράκι με τόσα μωράκια γύρο σου θα έχεις σκάσει για το δικό σου.

Όσο για το όνομα έχω 2-3 στο μυαλό μου με πρώτο το Εβελίνα αρκεί να μην έχουμε στραβώματα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

και εμένα μου αρέσει πολύ το Λυδία, αλλά με πρόλαβε η αδερφή μου. Ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει στα ονόματα τους, ελπίζω να το κάνουμε σύντομα γιατι δεν μου αρέσει ωσπου να τα βαφτίσουμε να τα φωνάζουμε μπεμπη και μπεμπα. Προσανατολιζόμαστε για το κοριτσάκι στο Δανάη και για το αγορακι εμένα μου αρέσει Ιάσονα, αλλά ο αντρας μου ακόμη δεν το έχει αποφασίσει.

t1t1n4k1 να σας ζήσει το μωράκι!

JQdCp2.png

Η αλήθεια είναι ότι το Ευαγγελία είναι λίγο βαρύ για μωράκι, ενώ το Εβελίνα είναι πιο χαριτωμένο, ζύγισε τις αντιδράσεις και πράξε αναλόγως. Σε τελική ανάλυση το Ευαγγελία εύκολα γίνεται Εύα.;)

JQdCp2.png

και εμένα μου αρέσει πολύ το Λυδία, αλλά με πρόλαβε η αδερφή μου. Ακόμα δεν έχουμε κατασταλάξει στα ονόματα τους, ελπίζω να το κάνουμε σύντομα γιατι δεν μου αρέσει ωσπου να τα βαφτίσουμε να τα φωνάζουμε μπεμπη και μπεμπα. Προσανατολιζόμαστε για το κοριτσάκι στο Δανάη και για το αγορακι εμένα μου αρέσει Ιάσονα, αλλά ο αντρας μου ακόμη δεν το έχει αποφασίσει.

t1t1n4k1 να σας ζήσει το μωράκι!

Σαν τον άντρα μου κι εσύ που θέλει να λέμε τα μωρά απο την κοιλια με τα ονόματα τους. Εμείς ειχαμε πει απο την αρχή οτι το όνομα του αγοριού θα το αποφασιστεί εκείνος και του κοριτσιού εγώ. Χωρίς γκρινιες. Έτσι εκεινος θα βγάλει του πατερα του, Κωνσταντίνος, και εγώ αποφάσισα Λυδία πρώτον γιατί μου αρέσει πολύ και 2ον γιατί γιορτάζει μια μέρα πριν τον κων/νο οποτε θα έχουν μαζί γιορτες-γενεθλια..

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Να σας ζήσει το μωράκι με τόσα μωράκια γύρο σου θα έχεις σκάσει για το δικό σου.

Όσο για το όνομα έχω 2-3 στο μυαλό μου με πρώτο το Εβελίνα αρκεί να μην έχουμε στραβώματα.

Τέλειο το Εβελίνα. Είναι η βαφτιστηρα μου...

0SB8p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!!!

Τιτινακι να σας ζήσει μωρουλη πάντα ευτυχισμένο!!

Αααα βλέπω πιασατε κουβέντα για τα ονοματακια!!

νατάσα ωραιο ειναι και το ευαγγελια για κοριτσακι!ή ευα θα την λες η Λία!!εξάλλου τα ονοματα τα αυθεντικα ειναι μόνο για την βάπτιση!καί το εβελίνα το λατρεύω να πω την αληθεια μου!

ευαγγελία ωραία τα ονοματακια για τα μωρα σας!πρωτότυπα!

Twinomama ωραία το σκέφτηκες!έτσι θα κανεις 1 πάρτυ και για τα 2!Γενέθλια και γιορτή μαζι θα τα κάνουν!:)

Εγώ την μπεμπα θα την βγάλω ελένη αλλά θα την φωναζω Λένα!!Το θελει ο αντρας μου να βγαλει την αδελφη του..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Κοριτσάκια τι κάνετε??που χαθηκατε σήμερα????εγώ τωρα γύρισα σπιτι,έμεινα στην μητέρα μου ένα βραδυ γιατι ο άντρας μου είχε φύγει για δουλειές και δεν ήθελε να με αφήσει μόνη μου!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...