Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

καλέ τι χαριτωμένες αυτές οι φουστίτσες, ζήλεψα και εγώ.

καλησπέρα κορίτσια!!!

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μην την αγχωνεις καλέ 2 μηνες μείνανε.... :tongue:

Δεν την αγχωνω αλλά διάβασα λάθος βρε!!!!!:| Ιουνίου νόμιζα ότι έλεγε και όχι ιουλίου!:oops::oops: εν πάση περιπτώσει το θετικό είναι ότι ξέρει ότι στις 24 γεννάει!!!!!!!!!!:-P:razz:

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Δεν την αγχωνω αλλά διάβασα λάθος βρε!!!!!:| Ιουνίου νόμιζα ότι έλεγε και όχι ιουλίου!:oops::oops: εν πάση περιπτώσει το θετικό είναι ότι ξέρει ότι στις 24 γεννάει!!!!!!!!!!:-P:razz:

Δεν με ανχωνεις βρε ειδα οτι νομιζες Ιουνιο,αλλα ακομα εχω 2 μηνες! καλα θα ηταν ενας δεν κρυβω οτι εχω κουραστει...αλλο εγκυος και μονη και αλλο εγκυος και με ενα παιδι μαζι....Θα ανταμειφτω ομως μετα!!;);)

79o6p3.png

καλέ τι χαριτωμένες αυτές οι φουστίτσες, ζήλεψα και εγώ.

καλησπέρα κορίτσια!!!

υπαρχουν πολλες οδηγιες για το πως φτιαχνοντε ειναι πανευκολες!!! αμα βρω θα στειλω λινκ για σας κοριτσομανουλες

79o6p3.png

Δεν με ανχωνεις βρε ειδα οτι νομιζες Ιουνιο,αλλα ακομα εχω 2 μηνες! καλα θα ηταν ενας δεν κρυβω οτι εχω κουραστει...αλλο εγκυος και μονη και αλλο εγκυος και με ενα παιδι μαζι....Θα ανταμειφτω ομως μετα!!;);)

Εννοείτε πως θα ανταμειφθείς στο τέλος!!!!!!!!Τωρα θα προσέχει και ο άντρας σου το παιδί το πρωτο και εσυ θα φροντίζεις με πιο πολύ ηρεμία το νέο μέλος.Να μην σου βγεί η ψυχή και με τα 2!!!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πλέον είμαι σε άδεια από χτες και ξεκουράζομαι όσο μπορώ!Κ λέω όσο μπορώ γιατί ο ταλιμπανάκος είναι λες κ έχει πάρει σπιντ τις τελευταίες 2 μέρες κ δε σταματάει με τίποτα!!!Νατάσα σ'εσένα θα το στείλω που έχεις εμπειρία μεγάλη χαχαχαχα!

Κατά τ'άλλα καλά είμαστε,το μρωό κουνιέται συνέχεια κ μου ρίχνει κάτι τριγυρισμένες ώρες ώρες που μένω στον τόπο.Κ επειδή τα πόδια του είναι προς τα πάνω, δλδ ακριβώς στο στομάχι μου συνήθως ξυπνάω μες τη νύχτα γτ δεν μπορώ ν'ανασάνω που με πιέζει!Που θα πάει!Θα γυρίσει κ θα ηρεμήσω λίγο!

Από κιλά στα +10 είμαι κ ελπίζω αυτούς τους 2 μήνες να μην πάρω πολλά!Συνήθως όταν κάνει ζέστη μου κοβεται κ η ορεξη!

Περαστικούλια σε nikaki και twinmama!Το είχα ξανακούσει αυτό αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς είναι!Βρε twinmama τι τράβηξες κ εσύ!Καλά ο 1ος αλλά ο 2ος?Από μόνος του με το έτσι θέλω χωρίς να σε ρωτήσει?Τι ηλίθιοι άνθρωποι κυκλοφορούν???Έμεινα λίγο άφωνη!

Πολύ ωραία άντε κοίτα να το απολαύσεις........... να σου πω μετά από αυτά που τραβάω καθημερινά από τα δικά μου δεν μασάω τίποτα όσα και να έχω μπορώ να τα βγάλω πέρα.

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημερουδια μας!!!! Απο το πρωι φτιάχνουμε ενα λίκνο που μας φέρανε. Εχω ενθουσιαστεί είναι τέλειο. Αισθάνομαι λίγο τύψεις που θα βάλω εκεί την μπεμπα και τον μπεμπινο μου στην καλαθουνα αλλά τι να κάνουμε. Όταν πάνε 6 μηνών θα τους παρουμε ίδιες κούνιες για να μην ζηλευουνε! Τώρα περιμένω και την κουμπάρα μου που θα μου φέρει αποστειρωτη, ρελαξ, και αλλά τέτοια χρήσιμα. Και απο αύριο που θα πλυνω και την προίκα του λικνο , θα μπορω να πω οτι είμαι έτοιμη. Καλό είναι να μην έρθουν ακόμα, να μείνουν μέσα 3-4 βδομαδουλες ακόμα, αλλά εγώ είμαι πανέτοιμη!!!!

Άντε μια χαρά, όπως το λες ας κάτσουν λίγο ακόμα μέσα, είναι ωραίο πράγμα οι ετοιμασίες έτσι;

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Για την φουστίτσα εγώ την έκανα από εδώ: http://oneirodwmatia.blogspot.gr/2012/01/tutu.html

έβαλα πιο πολύ τούλι για να γίνει αφράτη.

καλημέρα κορίτσια,

Νατάσα να σου κάνω μια χαζή ερώτηση? το τούλι το πήρες από μαγαζί με υφάσματα ή από βιοτεχνία που φτιάχνει μπομπονιέρες (είμαι λίγο άσχετη) :oops:.

φιλιά

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια,

Νατάσα να σου κάνω μια χαζή ερώτηση? το τούλι το πήρες από μαγαζί με υφάσματα ή από βιοτεχνία που φτιάχνει μπομπονιέρες (είμαι λίγο άσχετη) :oops:.

φιλιά

Λυδία γιορτάζεις σήμερα? Χρόνια πολλά.

Θα βγάλω κι εγώ την Μπέμπα λυδία και θα την γιορταζω σήμερα!!!

Του χρονου θα έχουμε πάρτυ!!!!

0SB8p3.png

Καλησπέρα!

Λυδία χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς να είσαι γερή και ευτυχισμένη! Για το τούλι εγώ το πήρα από μαγαζί με κλωστές και ότι έχει σχέση με εργόχειρο επειδή πείρα και άλλα πράγματα η τιμή μπορεί να ήταν και 2 ευρό το μέτρο με ένα μέτρο έκανα μια φουστίτσα, ο χρόνος ήταν βαριά μία ώρα.

twinomama εσένα του χρόνου θα σου πω για την μικρούλα σου, παρεμπιπτόντως πολύ ωραίο όνομα για κοριτσάκι!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Καλημέρα!!!

Πάαααρα πολύ γέλασα με αυτά που έγραφε το t1t1n4k1 και τον τρόπο που το αντιμετώπισε! Χεχεχεχε, ε μα το πιο αστειο είναι ότι μόνο αυτου διαλύθηκαν! Λες και ήταν επείτηδες!

Νατασα, τι όμορφη φουστούλα! Ε αυτό θα είναι το παράπονο των αγορομανάδων! Αυτες οι χαριτωμενιές ειναι off limits!

lydia χρονια πολλα! ότι ποθείς! :D

twinmama και μένα έτσι πετρώνει η κοιλιά μου όπως περιγράφεις και με καταβάλει μια δυσφορία και κούραση.. Είναι οι braxton hicks απ ότι μου είπαν, και δεν είναι ανησυχητικό... Ξεκούραση θέλει.

Swanocean, crochetmania, nikaki19 τι μου κάνετε όμορφες μου??? Any news?

εγώ βαριέμαι να έρχομαι δουλειά πια!!! Θέλω να μεινω σπίτι μου!!! Αλλά πάει πολύ να κάτσω 1,5 μήνα πριν ε? :rolleyes:

φιλακια σε όλες

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

κοριτσάκια μου χίλια ευχαριστώ, αλλά το Λυδία είναι ψευδώνυμο.

Λυδία ονομάζουν την ανιψιά μου που είναι 3 ετών και έχω έρωτα μαζί της.

Σας ευχαριστώ για λογ/σμό της, το όνομα μου είναι Ευαγγελία. Φιλάκια!

JQdCp2.png

Καλημέρα!!!

Πάαααρα πολύ γέλασα με αυτά που έγραφε το t1t1n4k1 και τον τρόπο που το αντιμετώπισε! Χεχεχεχε, ε μα το πιο αστειο είναι ότι μόνο αυτου διαλύθηκαν! Λες και ήταν επείτηδες!

Νατασα, τι όμορφη φουστούλα! Ε αυτό θα είναι το παράπονο των αγορομανάδων! Αυτες οι χαριτωμενιές ειναι off limits!

lydia χρονια πολλα! ότι ποθείς! :D

twinmama και μένα έτσι πετρώνει η κοιλιά μου όπως περιγράφεις και με καταβάλει μια δυσφορία και κούραση.. Είναι οι braxton hicks απ ότι μου είπαν, και δεν είναι ανησυχητικό... Ξεκούραση θέλει.

Swanocean, crochetmania, nikaki19 τι μου κάνετε όμορφες μου??? Any news?

εγώ βαριέμαι να έρχομαι δουλειά πια!!! Θέλω να μεινω σπίτι μου!!! Αλλά πάει πολύ να κάτσω 1,5 μήνα πριν ε? :rolleyes:

φιλακια σε όλες

Εμένα μου λες με τόσα αγόρια που έχω θα το χαζέψω το κοριτσάκι μου!

Βασίλης 30/11/02

Χρήστος 02/02/06

Άγγελος 02/10/09

Μπέμπα 30/06/13

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...