Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πλέον είμαι σε άδεια από χτες και ξεκουράζομαι όσο μπορώ!Κ λέω όσο μπορώ γιατί ο ταλιμπανάκος είναι λες κ έχει πάρει σπιντ τις τελευταίες 2 μέρες κ δε σταματάει με τίποτα!!!Νατάσα σ'εσένα θα το στείλω που έχεις εμπειρία μεγάλη χαχαχαχα!

Κατά τ'άλλα καλά είμαστε,το μρωό κουνιέται συνέχεια κ μου ρίχνει κάτι τριγυρισμένες ώρες ώρες που μένω στον τόπο.Κ επειδή τα πόδια του είναι προς τα πάνω, δλδ ακριβώς στο στομάχι μου συνήθως ξυπνάω μες τη νύχτα γτ δεν μπορώ ν'ανασάνω που με πιέζει!Που θα πάει!Θα γυρίσει κ θα ηρεμήσω λίγο!

Από κιλά στα +10 είμαι κ ελπίζω αυτούς τους 2 μήνες να μην πάρω πολλά!Συνήθως όταν κάνει ζέστη μου κοβεται κ η ορεξη!

Περαστικούλια σε nikaki και twinmama!Το είχα ξανακούσει αυτό αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς είναι!Βρε twinmama τι τράβηξες κ εσύ!Καλά ο 1ος αλλά ο 2ος?Από μόνος του με το έτσι θέλω χωρίς να σε ρωτήσει?Τι ηλίθιοι άνθρωποι κυκλοφορούν???Έμεινα λίγο άφωνη!

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

t1t1n4k1 το έχω πάθει κ εγώ αλλά ευτυχώς κάπως την έσωσα την κατάσταση.Ήμουν έγκυος στο 1ο κ πήγα δήθεν τάχα μου στεναχωρημένη του θανατά οπότε ο καημένος το μόνοπου είπε ήταν δεν πειράζει,τι να κάνουμε...ότι έγινε έγινε.Να'ναι καλά οι ορμόνες της εγκυμοσύνης χαχαχαχα

Καθένας έχει τρεις χαρακτήρες:αυτόν που δείχνει,αυτόν που έχει κι αυτόν που νομίζει ότι έχει

feQKp2.png

4okhp3.png

Καλημερουδια μας!!!! Απο το πρωι φτιάχνουμε ενα λίκνο που μας φέρανε. Εχω ενθουσιαστεί είναι τέλειο. Αισθάνομαι λίγο τύψεις που θα βάλω εκεί την μπεμπα και τον μπεμπινο μου στην καλαθουνα αλλά τι να κάνουμε. Όταν πάνε 6 μηνών θα τους παρουμε ίδιες κούνιες για να μην ζηλευουνε! Τώρα περιμένω και την κουμπάρα μου που θα μου φέρει αποστειρωτη, ρελαξ, και αλλά τέτοια χρήσιμα. Και απο αύριο που θα πλυνω και την προίκα του λικνο , θα μπορω να πω οτι είμαι έτοιμη. Καλό είναι να μην έρθουν ακόμα, να μείνουν μέσα 3-4 βδομαδουλες ακόμα, αλλά εγώ είμαι πανέτοιμη!!!!

0SB8p3.png

Αααα πολυ ωραια Swanocean καλη ξεκουραση απο δω και περα λοιπον!!!!!Τόσο πολύ σε πιεζει το ατιμουλικο???Απ'ότι φαίνεται το δικό μου μιας και ειναι πρώτο ειπε να ειναι λιγο διακριτηκο για να αποκτηση καλή άποψη η μαμα για την εγκυμοσυνη και να μας κάνει και αδελφάκι!!βρε κοριτσια όποτε παω στο γιατρό η ατιμη τρώει το πόδι της ή θα το βαζει μες το ματι της!!Αν βγει με καμια μελανια εκει θα ξερω απο τι ειναι!!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!Πλέον είμαι σε άδεια από χτες και ξεκουράζομαι όσο μπορώ!Κ λέω όσο μπορώ γιατί ο ταλιμπανάκος είναι λες κ έχει πάρει σπιντ τις τελευταίες 2 μέρες κ δε σταματάει με τίποτα!!!Νατάσα σ'εσένα θα το στείλω που έχεις εμπειρία μεγάλη χαχαχαχα!

Κατά τ'άλλα καλά είμαστε,το μρωό κουνιέται συνέχεια κ μου ρίχνει κάτι τριγυρισμένες ώρες ώρες που μένω στον τόπο.Κ επειδή τα πόδια του είναι προς τα πάνω, δλδ ακριβώς στο στομάχι μου συνήθως ξυπνάω μες τη νύχτα γτ δεν μπορώ ν'ανασάνω που με πιέζει!Που θα πάει!Θα γυρίσει κ θα ηρεμήσω λίγο!

Από κιλά στα +10 είμαι κ ελπίζω αυτούς τους 2 μήνες να μην πάρω πολλά!Συνήθως όταν κάνει ζέστη μου κοβεται κ η ορεξη!

Περαστικούλια σε nikaki και twinmama!Το είχα ξανακούσει αυτό αλλά δεν ήξερα τι ακριβώς είναι!Βρε twinmama τι τράβηξες κ εσύ!Καλά ο 1ος αλλά ο 2ος?Από μόνος του με το έτσι θέλω χωρίς να σε ρωτήσει?Τι ηλίθιοι άνθρωποι κυκλοφορούν???Έμεινα λίγο άφωνη!

Τέλεια τα κιλά σου. Μια χαρά είσαι... Εμένα ευτυχώς τα μωρά είναι και τα δυο με τα πόδια κάτω τα κεφάλια κοντά στον αφαλο οποτε το στομάχι μου είναι ελεύθερο και γουργουριζει συνέχεια!!!! :P

Τα λέωαυτα που επαθα, μπας και σώσω καμια αλλη κοπέλα να έχει τα ματια της ανοιχτα. Εγώ χαμπατο την πατησα. :mad:

0SB8p3.png

Twinomama με γεια σας τα πραγματακια τα καινούρια!Είναι οι εβδομάδες με τις ευχάριστες ετοιμασιες τωρα!!!!:)Εγώ περιμένω την κουνια τελος του μηνα με την σιφινιερα και τα συναφή..ελπίζω να μην μας τα καθυστερήσουν άλλο!άλλη παραγγελία δωσαμε,άλλη καταλαβαν και στο τελος αλλα πραγματα παραγγειλαμε γιατι υπήρχε μεγάλη διαφορα στην τιμή...

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

nai to eida kai pragmatika xarika para polu... to eixa polu agxos... egw edw kai kairo epimenw oti kati den paei kala... kai oti oi metriseis m den stekoun kai polu... alla kanenas den me akouei... thn deutera pou tha paw k sthn allh giatro tha to ksekatharisw... esena pws htan den mas eipes?

Καλημερα! 5,4 ηταν εμενα μια χαρα!!! με την ινσουλινη το παλευω! :D:D

79o6p3.png

Καλησπέρα σας!

Διαβάζω ευχάριστα αλλά και λίγο στενάχωρα για Νικάκι και twinomama το καλό είναι ότι δεν είναι κάτι πού δημιουργεί σοβαρά προβλήματα αλλά δεν παύει να υπάρχει και να απασχολεί.

Εγώ σήμερα έκανα μια φουστίτσα με τούλι της λεγόμενες τουτου και μπορώ να πω ότι ξεπέρασα τον εαυτό μου, δεν μπορώ να σας βάλω φώτο γιατί είμαι και λίγο άσχετη είναι πανεύκολη και δεν κοστίζει σχεδόν τίποτα.

Τις λατρευω αυτες τις φουστες!!! ειναι φοβερες!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Twinomama με γεια σας τα πραγματακια τα καινούρια!Είναι οι εβδομάδες με τις ευχάριστες ετοιμασιες τωρα!!!!:)Εγώ περιμένω την κουνια τελος του μηνα με την σιφινιερα και τα συναφή..ελπίζω να μην μας τα καθυστερήσουν άλλο!άλλη παραγγελία δωσαμε,άλλη καταλαβαν και στο τελος αλλα πραγματα παραγγειλαμε γιατι υπήρχε μεγάλη διαφορα στην τιμή...

εγω εχω τα παντα απλα ακομα δεν εχω αρχισει ετοιμασιες! να πλυνω να τα βαλω στην ντουλαπα η κουνια ακομα ειναι στο μαγαζι που την εχω παραγγειλει! αλλα ειπα μεχρι αρχεσ Ιουλιου θα τα εχω ολα ετοιμα αφου 24 γενναω

79o6p3.png

Την κλείσατε την ημερομηνία?????Άντε ωραία με το καλό το φατσουλακι σου!!!!!1 μήνας έμεινε,τίποτα ε!!Βαλε μπροστά σιγά σιγά γιατί αν πέσουν όλα μαζεμένα θα πελαγωσης,δεν μας συμφέρει έχεις και παιδί στο σπιτι!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Την κλείσατε την ημερομηνία?????Άντε ωραία με το καλό το φατσουλακι σου!!!!!1 μήνας έμεινε,τίποτα ε!!Βαλε μπροστά σιγά σιγά γιατί αν πέσουν όλα μαζεμένα θα πελαγωσης,δεν μας συμφέρει έχεις και παιδί στο σπιτι!

Μην την αγχωνεις καλέ 2 μηνες μείνανε.... :tongue:

0SB8p3.png

Τελειααααααααα........ Και πως το κανεις αυτό καλέ??? Θα το ψαξω στο you tube..

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...