Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Τέλεια νέα nikaki! Άμα είδες και φατσούλα τι άλλο θες! Ας ελπίσουμε να λυθεί και το πρόβλημα με τον ιό και να γεννήσεις φυσιολογικά. χχχ

twinmama τι πέρασες και συ κορίτσι μου. Κάποιοι γιατροί δεν έχουν ούτε ιερό ουτε όσιο... Τί να πω τουλάχιστο αυτός που έχεις τωρα σε προσέχει και είναι καλός. Για τις συσπάσεις μου είπαν στα μαθήματα ότι πρέπει να είναι σταθερές. Δηλαδή να είναι π..χ κάθε 20 λεπτά και να έχουν διάρκεια 1 λεπτό (λίγο τυχαίοι οι αριθμοί που σου λέω). Δηλαδή να έχεις μια φορά σε μια ώρα και μετά σε 2 δεν είναι σημάδι τοκετού ακόμη. Πρέπει να είναι τακτικές και να μειώνεται η απόσταση μεταξύ τους για να πεις ότι κάτι συμβαίνει!

maraki τέλεια θα είναι που θα αρχίσεις να ασχολήσε! Ανυπομονείς ε?? κόντεψε πια ο καιρός!

t1t1n4k1 ευχαριστούμε για τα λινκς! Αμα ο γιατρός λέει ότι δε μπορούσε να ήσουν καλύτερα αυτό έχει σημασία!

Φιλια σε όλες

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ έχω hpv απο τα 19 μου. Είναι ένας ιος ο οποίος δεν φεύγει ΠΟΤΕ απο τον οργανισμό, απλα κοιμάται. Θα πρεπει να φροντιζεις να εχεις δυνατό ανοσοποιητικό, να μην καπνιζεις και να φροντίζεις να είσαι υγιής. Αυτά είναι τα όπλα σου βασικά.

Εμένα οι πανεξυπνοι γιατροί που πηγαινα με βαλαν 2 φορες χειρουργείο (τραγικοτατο) και μου κοψαν κομματια απο τον τράχηλο, και καλά για να μην εξαπλωθεί. Τόσο μακακες. Χωρίς καν να με βάλουν να κάνω την εξεταση για το ποιο ειδος είναι. Κι εγώ πες την πρωτη φορά που το εκανα ήμουν 22 χρονων και χαμπατο, την δεύτερη μπήκα για να μου πάρει δείγμα για βιοψία και για να πάρει κάτι και ο αναισθησιολογος μου το έκανε με μέθη. Μόλις ξυπνησα μου λεει σου πήρα δείγμα και έκοψα και λίγο Γιά να μην ξαναμπαινεις, έτσι προληπτικά.

Αποτέλεσμα, ανεπάρκεια τραχήλου φουλ, αν δεν εκανα περίδεση στον 3ο μήνα, δενθα μπορούσα να κρατήσω παιδί. Να ναι καλά ο τωρινός μου γιατρός.

Σου τα γράφω όλα αυτά για να σου πω οτι και να εχεις, δεν είναι τίποτα, ο οργανισμός σου απο μόνος του θα το καταπολεμησει αρκεί να φροντισεις να μην εξαντλησαι και να μην καπνιζεις (εγώ αυτο δεν το τηρουσα). Εγώ σε όσους γιατρούς το έχω συζητήσει έκτοτε, έχουν φριξει με τους συναδέρφους τους που με βαζαν και μου έκοβαν τράχηλο.

Α και για φ.τ δεν επηρεάζει, παρα μόνο αν εχεις και κονδηλωματα που μπορούν να περάσουν στο μωρό. Αλλιως δεν έχει αποδειχτεί οτι επηρεαζει το μωρό.

Αυτό βέβαια θα σου το επιβεβαιώσει ο γιατρός σου.

Συμπέρασμα, παίρνουμε 2η και 3η γνώμη πριν κάνουμε δραστικές διαδικασίες και δεν είμαστε τσουβαλια σαν εμένα;)

Σοβαρά??????:shock: πώ πώ βρε κοριτσάκι τι τραβηξες και εσυ!Το εχω ψαξει και εγω πολύ το θέμα και εννοείτε ότι πρεπει να δουν τι τύπος είναι πρωτού προχωρήσουν σε τοσο δραστικές κινήσεις!Ακου εκεί έκοψα και λίγο για να μην ξαναμπαίνεις:shock::shock::shock::evil:

Ξέρω δεν φεύγει ποτέ αυτός ο ιός και ευτυχώς ούτε καπνίζω, ούτε πίνω,ουτε κάνω άλλες καταχρήσεις που επιβαρύνουν τον οργανισμό μου.Όσο για τα κονδηλωματα τουλάχιστον εξωτερικα δεν έχω,εσωτερικα δεν ξέρω τι γίνεται ελπίζω να μην εχω γιατί δεν θελω να παω για καισαρική...:/ φοβαμαι

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

einai para polu kala... h kulitsa einai sta 28cm. k to varos ths einai 2116gr. o giatros leei oti den tha mporousame na hmaste kalutera.... kai egw phga me polu agxws k fovo ... mhpos h mpempa exei ksefigh sta kilakia ths ... alla eutuxws ola kala... egw nomiza oti h glukozhliomenh dixnei to sakxaro tou mhna ... ti tzampa xarika??? otan matheis steile mou. tha parw k egw thn theia m na mou pei...

Ρωτησα!! το οτι η γλυκοζηλιωμενη,ειναι μες τα ορια ειναι αριστο!!!! σημαινει οτι το ζαχαρο υπαρχει αλλα ρυθμιζεται οπως πρεπει και δεν εχουτε τπτ να φοβομαστε για την Υγεια του Μωρου!! (λογο ζαχαρου παντα) οποτε Χριστινακι ολα καλα!! και με πρωινο ζαχαρο 75 σιγουρα εχεις ζαχαρο?? Καλημερα σε ολες!!!! επιστρεφω σε πολυ λιγο να σχολιασω και για τα υπολοιπα κοριτσια μας!!! :D

79o6p3.png

καλημέρα κοριτσάκια,

nikaki πολύ καλό το βάρος της μικρής και το δικό σου, καλά αποτελέσματα στο παπ.

t1t1n4k1 ευχαριστούμε για τα link, θα μας φανούν πολύ χρήσιμα.

twinomama όταν είχα τις πολλές συσπάσεις η μαία μου είπε να ξαπλώνω στο πλάι. Το μαξιλάρι θηλασμού που βρήκες 153 λιρες, στο Amazon.de το χει 99?+17? τα μεταφορικά.

=

JQdCp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!Λοιπόν έχουμε και λέμε τα νεα από τον γιατρο!!

Η μπεμπα μας είναι ακόμα με το κεφάλι κάτω!Ο πλακούντας πολύ καλός και ψηλά,το αμνιακο πολύ καλό.Μια χαρά τα κιλά μας ήμαστε 2320,όλες οι μετρήσεις είναι ακριβώς στην εβδομάδα μας εκτός από το ύψος που βγαίνει 1 εβδομάδα ψηλότερη.Από προσωπακι τωρα μας έκανε την χάρη να την δούμε και είναι ίδια ο αντρακος μου,τα χειλακια και η μυτουλα είναι τις μαμάς (κάτι έκανα και εγώ τελικά :D!)

Μου πήρε και δείγμα για το τεστ το οποίο πόνεσε πολύ και έβγαλα λίγο αιματακι..Τα αποτελεσματα σε καμιά εβδομάδα θα βγουν και θα μιλήσουμε είπε.Μου έδωσε και κρέμα γιατί είχα πολλά λεύκα υγρα.Θα ξαναπαμε σε 15 μέρες που θα μπω στον μήνα μου και μετά κάθε 10 μέρες οι επισκέψεις.Επίσης μου έγραψε και τις τελευταίες εξετάσεις να κάνω.Πήραμε και το τιμοκατάλογο του μαιευτηρίου.φυσιολογικός τοκετος,δωμάτιο 2κλινο,επισκληριδιο,παιδίατρο και τα υπόλοιπα έξοδα 1300 ενώ 1κλινο 1600,τα ίδια ακριβώς αλλά αν παμε για χειρουργείο 1500 και για 1κλινο 1900.Η αμοιβή του γιατρου περίπου στα 1200 χωρίς απόδειξη..αυτα τα νέα μου...εχω άγχος μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα!!!!

Ααα επίσης εγώ είμαι στα συν 12 κιλά,καλά είναι αν και του ξέφυγα 2-3 κιλά στην αρχή.ο γιατρός είπε ότι όπως πάει η μπεμπα θα βγει από 3100 έως 3550,μια χαρά δηλαδή..

Τελεια τα νεακια σου κουκλα!!! ειδες που φοβοσουν τα κιλα?? 12 ειναι μια χαρα!!! εγω ειμαι στα +8 εχασα 2 τον τελευταιο μηνα αλλα και πολυ πεινα ρε κοριτσια...

79o6p3.png

Εγώ απο προ χθες που πήγα στον γιατρό και μου εξηγούσε πως θα καταλαβαινω τις συσπάσεις, απο εχθες έχω συχνά. Τον πήρα και του το είπα, μου είπε οτι κατα πάσα πιθανότητα είναι προπαρασκευαστικές και να τις χρονομετρω.και να τον ξανά πάρω μήπως παω στο μαιευτήριο για να με βάλουν στο μηχάνημα. Πάντως η πιο συχνή περίοδος ηταν 20' εχθες. Σήμερα είχα μονο μια. Για να δούμε....

Εκανα και την δεύτερη δοση κορτιζόνης εχθες και το ζάχαρο μαμηθηκε!!!!! Παρ'ολο που αυξησα τις μονάδες εχθες το βράδυ. Ελπίζω αύριο να στρώσει. Άσε που έχω γίνει σαν αστακός. Είμαι κατακόκκινη απο την κορτιζόνη. Το είχα πάθει και τον προηγούμενο μήνα που είχα κάνει κορτιζόνη.

Ωχ υπομονη βρε γλυκια μου.....ξερω η κορτιζονη ειναι δυσκολο πραγμα.....

Πες μας πως ειναι οι συσπασεις να ξερουμε και εμεις ;)

79o6p3.png

Εγώ έχω hpv απο τα 19 μου. Είναι ένας ιος ο οποίος δεν φεύγει ΠΟΤΕ απο τον οργανισμό, απλα κοιμάται. Θα πρεπει να φροντιζεις να εχεις δυνατό ανοσοποιητικό, να μην καπνιζεις και να φροντίζεις να είσαι υγιής. Αυτά είναι τα όπλα σου βασικά.

Εμένα οι πανεξυπνοι γιατροί που πηγαινα με βαλαν 2 φορες χειρουργείο (τραγικοτατο) και μου κοψαν κομματια απο τον τράχηλο, και καλά για να μην εξαπλωθεί. Τόσο μακακες. Χωρίς καν να με βάλουν να κάνω την εξεταση για το ποιο ειδος είναι. Κι εγώ πες την πρωτη φορά που το εκανα ήμουν 22 χρονων και χαμπατο, την δεύτερη μπήκα για να μου πάρει δείγμα για βιοψία και για να πάρει κάτι και ο αναισθησιολογος μου το έκανε με μέθη. Μόλις ξυπνησα μου λεει σου πήρα δείγμα και έκοψα και λίγο Γιά να μην ξαναμπαινεις, έτσι προληπτικά.

Αποτέλεσμα, ανεπάρκεια τραχήλου φουλ, αν δεν εκανα περίδεση στον 3ο μήνα, δενθα μπορούσα να κρατήσω παιδί. Να ναι καλά ο τωρινός μου γιατρός.

Σου τα γράφω όλα αυτά για να σου πω οτι και να εχεις, δεν είναι τίποτα, ο οργανισμός σου απο μόνος του θα το καταπολεμησει αρκεί να φροντισεις να μην εξαντλησαι και να μην καπνιζεις (εγώ αυτο δεν το τηρουσα). Εγώ σε όσους γιατρούς το έχω συζητήσει έκτοτε, έχουν φριξει με τους συναδέρφους τους που με βαζαν και μου έκοβαν τράχηλο.

Α και για φ.τ δεν επηρεάζει, παρα μόνο αν εχεις και κονδηλωματα που μπορούν να περάσουν στο μωρό. Αλλιως δεν έχει αποδειχτεί οτι επηρεαζει το μωρό.

Αυτό βέβαια θα σου το επιβεβαιώσει ο γιατρός σου.

Συμπέρασμα, παίρνουμε 2η και 3η γνώμη πριν κάνουμε δραστικές διαδικασίες και δεν είμαστε τσουβαλια σαν εμένα;)

:shock::shock::shock: πω πω απιστευτο τι τραβηξες βρε κοριτσι μου για το τπτ....τι να πω μερικοι γιατροι...

79o6p3.png

twinomama όταν είχα τις πολλές συσπάσεις η μαία μου είπε να ξαπλώνω στο πλάι. Το μαξιλάρι θηλασμού που βρήκες 153 λιρες, στο Amazon.de το χει 99?+17? τα μεταφορικά.

=

Το διαπίστωσα κι εγώ για το πλάι νωρίτερα. Ανάσκελα στον καναπέ είχα κάθε 15 λεπτά, εκανα 3 και μόλις πηγα κρεβάτι και ξαπλωσα στο πλάι κόπηκαν μαχαίρι.

Βρήκα άλλο το san diego απο Αγγλία 65 ευρώ όλα. Θα μου φέρει αύριο η κουμπάρα μου ενα και θα δω αν με βολευει. Δεν θέλω να το παραγγειλω και Να μην μπορέσω να θηλασω τελικά και να παει άχρηστο. Όταν εδραιωθεί ο θηλασμός, θα το παραγγειλω.

0SB8p3.png

Ωχ υπομονη βρε γλυκια μου.....ξερω η κορτιζονη ειναι δυσκολο πραγμα.....

Πες μας πως ειναι οι συσπασεις να ξερουμε και εμεις ;)

Δεν εχεις νοιώσει ε? Τυχερή είσαι.

Αισθάνομαι τα δυο μωρά να ανεβαίνουν πανω στο δέρμα και να πετρώνει η κοιλιά και ταυτόχρονα μια δυσφορία.

Αυτο που μου είπε και ο άντρας μου βέβαια που το έχει πάρει πολύ βαριά και είναι πολύ αγχωμενος, οτι αφού ο γιατρός μας που είναι πολύ ψείρας και με έχει πολύ έννοια λόγω ιστορικού δεν ανησύχησε, τοτε δεν πρεπει να είναι κάτι κακό. Ξέρω κι εγώ? Ελπίζω. Πάντως κι εγώ δεν θεωρώ οτι είναι κάτι επικίνδυνο καί δεν έχω και καθόλου πόνους η υγρά. Ε, νωρίς είναι ακόμα, δεν είμαι έτοιμη να τα βγάλω. Θέλω να δω λιγες εβδομαδες ακόμα τα allien που κουνιουνται.....

0SB8p3.png

Διαφημίσεις

εγω ειμαι στα +8 εχασα 2 τον τελευταιο μηνα αλλα και πολυ πεινα ρε κοριτσια...

Σουπερ είσαι. Εγώ +11-12 έχω διακυμάνσεις 1 με 2 κιλά ανάλογα το πρήξιμο μέρα με την μέρα. Και λόγω κορτιζόνης τώρα και λόγω προγεστερόνης. Ευτυχώς τελευταία εβδομαδα την παίρνω... Να δω αν ξεπρηστω λίγο πριν γεννησω...

0SB8p3.png

Δεν εχεις νοιώσει ε? Τυχερή είσαι.

Αισθάνομαι τα δυο μωρά να ανεβαίνουν πανω στο δέρμα και να πετρώνει η κοιλιά και ταυτόχρονα μια δυσφορία.

Αυτο που μου είπε και ο άντρας μου βέβαια που το έχει πάρει πολύ βαριά και είναι πολύ αγχωμενος, οτι αφού ο γιατρός μας που είναι πολύ ψείρας και με έχει πολύ έννοια λόγω ιστορικού δεν ανησύχησε, τοτε δεν πρεπει να είναι κάτι κακό. Ξέρω κι εγώ? Ελπίζω. Πάντως κι εγώ δεν θεωρώ οτι είναι κάτι επικίνδυνο καί δεν έχω και καθόλου πόνους η υγρά. Ε, νωρίς είναι ακόμα, δεν είμαι έτοιμη να τα βγάλω. Θέλω να δω λιγες εβδομαδες ακόμα τα allien που κουνιουνται.....

Εχω Νιωσει καθημερινα εχω 1-2 συσπασεις! αλλα ηθελα να δω αν εινα ισυσπασεις η Η φαντασια μου...περνω μαγνησιο 4 χαπια την μερα αλλιως ειχα πολλες περισσοτερες! και καποιες με πονο μπορω να πω Εμενα μου ειπε οτι ειναι ψευτοσυσπασεις! ευχομαι να μην εινα ιτπτ και να προλαβετε την 36 η εβδομαδα

79o6p3.png

Σουπερ είσαι. Εγώ +11-12 έχω διακυμάνσεις 1 με 2 κιλά ανάλογα το πρήξιμο μέρα με την μέρα. Και λόγω κορτιζόνης τώρα και λόγω προγεστερόνης. Ευτυχώς τελευταία εβδομαδα την παίρνω... Να δω αν ξεπρηστω λίγο πριν γεννησω...

Θα ξεπριστεις μην ανχωνεσαι!! στον γιο μου ειχα πολυ μεγαλο οιδημα ποδια-χερια -προσωπο φαντασου γεννησα στις 4 μερες ξεπρηστηκα και ημουν -10 κιλα φαντασου γεννησα και ημουν τα ιδια κιλα απο πριν μεινω! ουτε γραμμαριο παραπανω! αυτα ειναι απο τα καλα του ζαχαρου;);)

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...