Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

Cafe Ιουλίου 2013

crochetmania

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια,

εγώ τους έχω κυρίως φορμάκια που είναι κοντομάνικα και μέχρι το μπουτάκι τους, γιατί μου είπε η μαία ότι πρέπει να τα ντύνω όπως εγώ νιώθω την θερμοκρασία. Τους πήρα και 2-3 μακριμάνικα σε περίπτωση που κάποιες φορές ο καιρός δεν θα είναι καλός. Κυρίως τους έχω εσωρουχάκια, γιατί αν κάνει ζέστη θα τα έχω με ένα ζιπουνάκι και το pampers.

από νούμερα new baby και 0-3 για αρχή.

Ακριβως το ιδιο εχω κανει και εγω!! ;) ο Καιρος θα μας οδηγησε μωρε εξαλλου τα μωρακια αμα ζεσταινονται υδρωνουν στο σβερκακι οποτε θα μας οδηγησουν ολα απο μονα τους η γνωμη μου λιγα απο'λα!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ πολύ οοολες τις κοπέλες για τις απαντήσεις σας!

Ομώς, μη με βρίσετε αλλά τί είναι το ζιμπουνάκι???? :oops:Δεν το λέμε εδώ στην Κύπρο! χιχιχι:D

crochetmania, και lydia, Και γω έλεγα καλύτερα πιο πολλά κοντομάνικα και ποδάκια μέχρι το γόνατο αλλά οι πωλήτριες μου λένε ότι θα είναι συνέχεια στα aircondition και θα θέλουν εσκιμώα... Επειδή υπολογίζω ότι θα γεννηθούν και πρώορα θα πάρω και λίγα tiny αλλά στο τέλος καταλήγω να παίρνω απ΄όλα σε όλα τα sizes! Eπειδη θα είναι και 2 μπερδεύομαι ακόμη πιο πολύ στη ποσότητα.... Ουφφ θα δείξει τι θα φοράνε υποθέτω!

natasa2002, τι ωραία που έμπλεξες κιόλας! Εγώ τπτ... Βέβαια η πεθερά, η νουνα του άντρα μου, η γιαγιά του, έχουν μπλέξει διάφορα! Εγώ σκέφτομαι να τους ζωγραφίσω πινακάκια για το δωμάτιο! Αν κάτσω κάνα μήνα πριν γεννησω ίσως τα κάνω. Υ.Γ Μη γεννήσεις στο δρόμο, από τον πρώτο πόνο πήγαινε αμέσως κλινική !:D

nikaki, τώρα θα περιμένουμε ακόμη μια βδομάδα δηλαδή??? Υπομονή κοριτσάκι μου. Φτάνει που υπαρχουν λύσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

φιλια σε όλες

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

crochetmania

Ξερω τι ειναι ξερω οτι δεν ειναι τπτ και θα τα καταφερω.Ολα καλα θα μας πανε!!!γερα να ειναι και θα δεις σε 10 μερες θα ειμαστε περδικια
αυτό θα κρατησω εγώ και είμαι όσο πιο αισιόδοξη μπορω

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Ευχαριστώ πολύ οοολες τις κοπέλες για τις απαντήσεις σας!

Ομώς, μη με βρίσετε αλλά τί είναι το ζιμπουνάκι???? :oops:Δεν το λέμε εδώ στην Κύπρο! χιχιχι:D

crochetmania, και lydia, Και γω έλεγα καλύτερα πιο πολλά κοντομάνικα και ποδάκια μέχρι το γόνατο αλλά οι πωλήτριες μου λένε ότι θα είναι συνέχεια στα aircondition και θα θέλουν εσκιμώα... Επειδή υπολογίζω ότι θα γεννηθούν και πρώορα θα πάρω και λίγα tiny αλλά στο τέλος καταλήγω να παίρνω απ΄όλα σε όλα τα sizes! Eπειδη θα είναι και 2 μπερδεύομαι ακόμη πιο πολύ στη ποσότητα.... Ουφφ θα δείξει τι θα φοράνε υποθέτω!

natasa2002, τι ωραία που έμπλεξες κιόλας! Εγώ τπτ... Βέβαια η πεθερά, η νουνα του άντρα μου, η γιαγιά του, έχουν μπλέξει διάφορα! Εγώ σκέφτομαι να τους ζωγραφίσω πινακάκια για το δωμάτιο! Αν κάτσω κάνα μήνα πριν γεννησω ίσως τα κάνω. Υ.Γ Μη γεννήσεις στο δρόμο, από τον πρώτο πόνο πήγαινε αμέσως κλινική !:D

nikaki, τώρα θα περιμένουμε ακόμη μια βδομάδα δηλαδή??? Υπομονή κοριτσάκι μου. Φτάνει που υπαρχουν λύσεις. Ελπίζω όλα να πάνε καλά!

φιλια σε όλες

Ζιμπουνακια ειναι τα εσωρουχακια τους :D:D

79o6p3.png

crochetmania αυτό θα κρατησω εγώ και είμαι όσο πιο αισιόδοξη μπορω

Μην σε νοιαζει τπτ βρε ο σκοπος δεν ειναι ν τρομαζουμε εσας τις πρωτομανουλες!! ασε που ο φυσιολογικος ειναι καμοια σχεση με καισαρικη!! Ενα πραγμα θα σου πω και να σου μεινει οταν γεννησα την πρωτη μερα που πονουσα ελεγα δεν το ξανακανω με τπτ!!!

Στις 10 μερες που ειχα τον γιο και τον εζησα ξερεις τι ελεγα??? γενναω αλλα 10 παιδια και ο πονος δεν ειναι τπτ μπροστα σε αυτο που σου προσφερει 1 παιδακι!

79o6p3.png

Διαφημίσεις

Μακάρι να γεννήσεις όσο πιο εύκολα γίνεται νατάσα μου

Κορίτσια πότε έχετε γιατρό πάλι?

εγω 10 Ιουνιου ποια, θα παω Λητω για doppler και μετα στο ιατρειο του γυναικολογου μου

79o6p3.png

crochetmania και εγώ το πιστεύω αυτό και γι'αυτό είμαι αισιόδοξη.Προς το παρόν δεν σκεφτομαι καθόλου την γέννα δλδ αν θα πονεσω κ αλλά τέτοια,το εχω αφήσει στην μοίρα μου αυτό και στην φύση!

Τον είδες πρόσφατα τον μπεμπακο σου εσυ!εμένα το doopler μου το έκανε ο γιατρός μου μαζί με την μηνιαία μου επίσκεψη,δηλαδή 30w & 6d!

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Καλημερα!!! τι κανετε ομορφες κοιλιτσες?????

Νικη η Νατασσα μας εχει 3 αγορια!!!

Νατασσα σε καταλαβαινω οσο περναει ο καιρος και πλησιαζουμε στην γεννα και εγω τρεμω... εμενα ειναι και καισαρικη κιολας..... αστα....

Νικη μου πιστεψε με μερικες φορες το αν μην ξερεις ειναι ακλυτερα απο το να ξερεις πως ειναι η γεννα...

Χριστινακι σε παρακολουθω μερες τωρα απο οτι καταλαβα ο Γιατρος σου ειναι ιδιωτης??? και θα γεννησεις σε δημοσιο? Για το ζαχαρο εχεις ενημερωσει βρε κοριτσι μου?? Θελει προσοχη και αφου γεννησεις και για σενα και την μικρη

Εγω σημερα πηγα και εκανα μια γλυκοζηλιωμενη αιμοσφαιρινη και αναμενω Φιλακια σε ολες!

kalhspera, nai exthes tous eipa gia to zaxaro alla oi exetaseis pou tous phga(tis ekana tetarth prwi) htan to sakxaro 85 (f.t 70-115) k h glukozhliomenh 5,1% (f.t 4,0-6,0) opote eipan oti ola fenontai kala... thn deutera exw pali rantevou gia to sakxaro gia na ta dei k ekeinh h giatros...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλημέρα κοπέλες!

Τί κάνετε? Έχουμε κανένα νεάκι σήμερα?

Να ρωτήσω γιατί είμαι άσχετη.

Τί ρούχα πρέπει να φοράνε τα μωράκια μας που θα γεννηθούν καλοκαίρι?

Είμαι πολύ μπερδεμένη... Με τα sizes, tiny baby, new baby, 0-3, αμάνικα, κοντομάνικα, εσωτερικά - εξωτερικά εσκιμώα! Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Αλήθεια! Πως θα τα βγάλω πέρα???

t1t1n4kι μα γιατί τόση ταλαιπωρία που θα είναι ο γιατρός σου?

maraki2108, πως πάει με την κόρη σου??? Έμαθε να κοιμάται μόνη της?

nikaki θα δεις το μωράκι σου σήμερα? Τί ωραία!

φιλάκια

gt o giatros mou dustixos ksegenaei mono se idiotikh klinikh sthn alexandroupolh... k ektos thn apostash ... ta oikonomika m auth thn stigmh den einai gia idiotiko me tipota...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Διαφημίσεις

kalhspera, nai exthes tous eipa gia to zaxaro alla oi exetaseis pou tous phga(tis ekana tetarth prwi) htan to sakxaro 85 (f.t 70-115) k h glukozhliomenh 5,1% (f.t 4,0-6,0) opote eipan oti ola fenontai kala... thn deutera exw pali rantevou gia to sakxaro gia na ta dei k ekeinh h giatros...

μια χαρα αν και η γλυκοζηλιωμενη νομιζω απλα δειχνει αν το ζαχαρο ειναι οργανικο η απο την εγκυμοσυνη και εγω θα παρω απαντησεις το απογευμα θα ρωτησω την μικροβιολογο και θα σου πω

Η μικρη πως ειναι στις μετρησεις???

79o6p3.png

μια χαρα αν και η γλυκοζηλιωμενη νομιζω απλα δειχνει αν το ζαχαρο ειναι οργανικο η απο την εγκυμοσυνη και εγω θα παρω απαντησεις το απογευμα θα ρωτησω την μικροβιολογο και θα σου πω

Η μικρη πως ειναι στις μετρησεις???

einai para polu kala... h kulitsa einai sta 28cm. k to varos ths einai 2116gr. o giatros leei oti den tha mporousame na hmaste kalutera.... kai egw phga me polu agxws k fovo ... mhpos h mpempa exei ksefigh sta kilakia ths ... alla eutuxws ola kala... egw nomiza oti h glukozhliomenh dixnei to sakxaro tou mhna ... ti tzampa xarika??? otan matheis steile mou. tha parw k egw thn theia m na mou pei...

XKqxiAb.jpgXKqxp2.png

29TYp2.png

Καλησπέρα κοιλίτσες!!! Άλλη μιά βδομάδα στην δουλειά τελείωσε. Άλλες δυό μείνανε...

Συγχαρητήρια για τα καλά αποτελέσματα. Εγώ έχω ξανά γιατρό σε δυό βδομάδες. Ελπίζω μετά να μας βλέπει συχνότερα.

Σχετικά με την γέννα, παρ΄όλο που την πρώτη φορά όλα πήγαν τέλεια. Γέννησα γρήγορα, με επισκληρίδιο, κ δεν πόνεσα καθόλου, πραγματικά, κι εγώ φοβάμαι. Δεν ξέρω πώς δικαιολογείται. Δεν θα ΄πρεπε. Επίσης, όσες ξέρω που γέννησαν με καισαρική μου λένε πώς χαίρονται που γέννησαν έτσι κ δεν θα ΄θελαν φυσιολογικά. Πάντως φυσιολογικά ή καισαρική, εύκολα ή δύσκολα, όλες φοβούνται την δεύτερη φορά. Είναι περίεργο αλλά συμβαίνει.

Πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να φοβόμαστε όμως είναι στην φύση μας ίσως. Αχ, πότε θα περάσει ο καιρός να υποδεχτούμε τα αγγελουδάκια μας; Ανυπομονώ!

Η Αθηνά μου με τον ύπνο μιά απ΄τα ίδια. Την πάμε στο κρεβάτι της κ μετά από λίγο ξυπνάει κ ξανάρχεται. Την ξαναπάω κ σε λίγο το ίδιο. Όμως το ΄χω πάρει απόφαση. Στερούμαι ύπνο αλλά στο τέλος θα μάθει ότι δεν θα περάσει το δικό της κ πιστεύω πως θα σταματήσει. Για να δούμε...

Φιλιά σε όλες κ καλό ΣΚ!

ZYoVp3.png

60gdp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!Λοιπόν έχουμε και λέμε τα νεα από τον γιατρο!!

Η μπεμπα μας είναι ακόμα με το κεφάλι κάτω!Ο πλακούντας πολύ καλός και ψηλά,το αμνιακο πολύ καλό.Μια χαρά τα κιλά μας ήμαστε 2320,όλες οι μετρήσεις είναι ακριβώς στην εβδομάδα μας εκτός από το ύψος που βγαίνει 1 εβδομάδα ψηλότερη.Από προσωπακι τωρα μας έκανε την χάρη να την δούμε και είναι ίδια ο αντρακος μου,τα χειλακια και η μυτουλα είναι τις μαμάς (κάτι έκανα και εγώ τελικά :D!)

Μου πήρε και δείγμα για το τεστ το οποίο πόνεσε πολύ και έβγαλα λίγο αιματακι..Τα αποτελεσματα σε καμιά εβδομάδα θα βγουν και θα μιλήσουμε είπε.Μου έδωσε και κρέμα γιατί είχα πολλά λεύκα υγρα.Θα ξαναπαμε σε 15 μέρες που θα μπω στον μήνα μου και μετά κάθε 10 μέρες οι επισκέψεις.Επίσης μου έγραψε και τις τελευταίες εξετάσεις να κάνω.Πήραμε και το τιμοκατάλογο του μαιευτηρίου.φυσιολογικός τοκετος,δωμάτιο 2κλινο,επισκληριδιο,παιδίατρο και τα υπόλοιπα έξοδα 1300 ενώ 1κλινο 1600,τα ίδια ακριβώς αλλά αν παμε για χειρουργείο 1500 και για 1κλινο 1900.Η αμοιβή του γιατρου περίπου στα 1200 χωρίς απόδειξη..αυτα τα νέα μου...εχω άγχος μέχρι να βγούν τα αποτελέσματα!!!!

Ααα επίσης εγώ είμαι στα συν 12 κιλά,καλά είναι αν και του ξέφυγα 2-3 κιλά στην αρχή.ο γιατρός είπε ότι όπως πάει η μπεμπα θα βγει από 3100 έως 3550,μια χαρά δηλαδή..

c9C7p3.png

IkE6p3.png

r9Kgp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...