Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 hours ago, MK2012 said:

Έχω σκοπό να κάτσω μέσα στο Σαββατοκύριακο να βάλω σε μια σειρά τις εξετάσεις. Προσπάθησα τις προηγούμενες μέρες και δεν ήθελα καν να τις βλέπω. Προσπαθώ να σκέφτομαι λίγο πιο αισιόδοξα αλλά ακόμα έχω τις διακυμάνσεις μου. Τουλάχιστον θα δούμε τον γιατρό τη Δευτέρα με τον εμβρυολόγο και έχω απορία για το τι θα πούνε. Εχουμε δρόμο μπροστά μας, νόμιζα Κ ηλπιζα πως είχαμε φτάσει πμ κοντά στο τέλος της ταλαιπωρίας.Το χειρότερο είναι πως περνάω ηλικιακά στη φάση που όπου σταθώ και όπου βρεθώ αυτές τις μέρες μου ανακοινώνουν εγκυμοσύνες. Χαίρομαι πολύ για τον κύκλο μου αλλά παράλληλα είναι τόσο κακό timing για εμένα. Αν ήξερα πως υπάρχει περιθώριο χρόνου, δε θα με ένοιαζε. Θα συνέχιζα να προσπαθώ με υπομονή. Ο παράγοντας του χρόνου σε συνδυασμό με την αμφιβολία για το πόσα αποθέματα έχουν μείνει και για πόσο είναι αυτό που με φρικάρει κυρίως. Υπομονή και δύναμη έχω αλλά δεν αρκούν μόνα τους.

Μην ανησυχείς για την ηλικία να λες πάντα ότι είσαι στην καλύτερη σου φάση για να γίνεις μανούλα (και θα είσαι μια πολύ καλή μανούλα) θα το δεις που θα έρθει η ώρα και θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Ξέρω πολλές γυναίκες με μικρό απόθεμα και αρκετά άλλα θεματάκια και στο τελος τα κατάφεραν και μια και δύο φορες! Μην μπαίνεις στη διαδικασία να σκέφτεσαι για δότρια ωαρίων. Είναι πολύ πολύ νωρίς! Το έκανα και εγώ αυτό (χωρίς να αναφερθεί λέξη από τους γιατρούς) Είναι μια πολύ καλή  επιλογή αλλά προς το παρόν εσύ δεν έχεις εξαντλησει ολες τις υπολοιπες ! Δώσε χρόνο ! Αν θυμάμαι ήταν η πρώτη προσπάθεια αυτή ; 

Όσον αφορά την ανακοίνωση εγκυμοσύνης από φίλες συγγενείς κλπ όλες όσες δυσκολευτήκαμε-ομαστε νιώσαμε ακριβώς αυτό που νιώθεις εσύ. Χαίρεσαι αλλά την ίδια ώρα λες εγώ γιατί ακόμη;  Προς το παρόν ίσως να μην υπάρχει απάντηση. Να θυμάσαι πάντα ότι δεν είναι δική σου επιλογή δε φταις εσύ σε κάτι και δεν είσαι λιγότερο ικανή από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα! Στην τελική η καθεμιά μας έχει την δική της πορεία. Θα παρεις τις απαντήσεις σου όταν θα έρθει η ώρα..μέχρι τότε υπομονή και αντοχή !

• Μου αρέσει 4

Δικαιολογίες!

CoffeeBean

Recommended Posts

(Η αλήθεια είναι πως ξεφύγαμε!!!!)

Στην μέση της διαδρομής?

Μπά άστο καλύτερα γιατί πέφτει κάπου στην μέση του Αιγαίου και δεν λέει!!!

(Γυρνάω πάλι πίσω στην γειτονιά μας)

Να σου πω βρε αγάπη μπορείς να μου κάνεις μία χάρη, επειδή τα Χριστούγεννα θα λείπω 2 εβδομάδες να σου δώσω το κλειδί να μου ποτίζεις τα λουλούδια να μην ξεραθούν (πλιιιιιζ?)

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 513
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρέ Φαίη μου, συγνώμη αλλά και εμείς στο λογιστήριο θα κλείνουμε ισολογισμούς και ούτε που ξέρω τι ώρες θα δουλεύω...που πάμε για Χριστούγεννα; Διακοπούλες;διακοπούλες; Μπράβο βρε!Θα μου φέρεις ένα γλυκό του κουταλιού;

Παστάκια ενωμένα, ποτέ νικημένα

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Παιδί μου, ζωή μου, ψυχή μου.....

Φαιη θα μου παρεις ενα αρωμα απο το παρισι????:D:D:D Παστακι εκει που θα παω δεν πουλαει τετοια γλυκα!!!!Θες να σου πω μια γνωστη μου που εχει μαγαζι με παραδοσιακα ειδη να παρεις,και να παρεις και για μενα???

CIUyp2.png

Χρηστάκη μου σε αγαπάω......

Αχ, βρε γλυκό μου παστάκι συνήθως αποφεύγω να παίρνω τέτοιου είδους δώρα ειδικά από το Παρίσι...... (λέμε τώρα!)

Να σου φέρω ένα ωραιότατο πύργο του Αίφελ σουβενίρ????

Το αγοράκι μας!! :P

1Fzip3.png

Διαφημίσεις

(μ'έχετε μπλέξει, μ'εχετε κάνει...άντε μην το πω!!!)

να΄είσαι καλά, αλλά δεν μου αρέσουν τα σουβενίρ μωρέ! Σ'ευχαριστώ πάντως που με σκέφτεσαι...Α!!!ξέρεις τι θέλω να μου φέρεις;ένα άρωμα από τα duty free του ΝΤΕ ΓΚΟΛ!θα σου δώσω εγώ χρήματα τώρα περίμενε!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

(αααα...δεν φταιω μονο εγω!!!!Φαιη το λεει αυτη η παστα???Εισαι να την φαμε???χιχιχιχ!!)Δεν ξερω αν θα σταματησουμε γιατι θα παμε Παρισι με γκρουπ,και δεν θα αποφασιζει ο καθενας που θα παει...!!!!Θες να παω να σου την παρω απο τα hondos??

CIUyp2.png

Βρε από τα Χόντος πιο ακριβά θα την πληρώσεις!!! όχι, όταν φεύεγις από την Γαλλία πάρτο μου από το Ντε Γκολ!θα προλάβεις καλέ δε νομίζω!!!!

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

εεεεε...καλα θα σου το πω!!!!!Ειπα ψεμματα δεν θα παω στην Γαλλια!!!!Για να ζηλεψεις το ειπα!Αλλα αν θες...μπορουμε να παμε ολοι μαζι τον αλλο μηνα!!!Αντρες-παιδια-σκυλια together!!!!!!!

CIUyp2.png

Διαφημίσεις

Μέσα για μέσα.....τον άλλο μήνα;βρε, δεν σου είπα οτι κλείνουμε ισολογισμό στο λογιστήριο; Πηγαίνετε εσείς και πάρτε μας από κάτι...το άρωμά που σου ζήτησα μήπως(γύφτισσα);

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

(χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Αμαν ρε γελαω μονη παψε λοιπον!!!!!) καλα αν παω θα στο παρω!!!!Θα ερθεις να φαμε μηλοπιτα????(αληθεια εφτιαξα σημερα!!Αυτην με ζυμη που ειναι!!!πωπω μοσχοβολαει...αντε να κρυωσει...)

CIUyp2.png

μωρέ ξέρεις οι πίτες μου χαλάνε το στομάχι(χαχαχαχαχα..όχι τα μήλα, οι πίτες...άκου τι λέω η γυναίκα!!!) , αλλά μυρίζει ωραία και το ρολό που έφτιαξες...να έρθουμε απόψε για παρεούλα(γύφτισσα 2η φορά);

lE4Jp3.png

p2Jtp3.png?8Se464zK

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...