Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Μια ορμόνη η κορτιζόλη που ειναι σαν την προλακτίνη βγαίνει εξω από τα όρια κ ευθύνεται για όγκους στα επινεφρίδια ή αδένωμα στην υπόφυση. Στις νεες μου εξετασεις πρωτη φορα βγηκε μεσα στα ορια ...το ιδιο κ η προλακτινη. Οπότε θα δοκιμάσουμε με κατι χαπάκια κ αν χρειαστει μετα θα ψαξω για επινεφριδια κ υποφυση.

Καλά να περασεις Ντινα ...το βλεπω κ εγω

η προλακτίνη ειναι απο τις ορμόνες που μπορουν να βγουν εκτός ορίων ακόμα κι απ το φοβο της τσιμπιας για την εξέταση...φανταζομαι και η κορτιζολη...για ογκους ...θα ειχες πολυυυυυυυυυυυυυυυυ πάνω απ τα ορια!!!!

επιτελους σε πετυχα!!!!!! τι κανεις μικρουλα εσυ ?????

χεχεχε σου ξέφυγα ομως!!!!χαχαχαχα...καλα ειμαι προσπαθώ να αναπαραχθώ αλλα δεεεεεεε...τωρα ειμαι στην αναμονη

Μα τι εξωσωματικες διαβάζω????

Διαφημίσεις

περιμενω να ερθουν τα χαπια για να ξεκινήσω ...δεν θα κανω αλλες εξετασεις ευτυχώς. Είμαι περίεργη να δω κ του δικού μου το σπερμα πως θα είναι αλλα εχουμε ακομα καιρο μεχρι να τελειώσει τα χαπια

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου, τι κανετε;;;!!

Ντινακι πολυχρονη και ο,τι επιθυμεις!!!!τι ωραια νεα ειναι αυτα

Που διαβαζω;;;;μπραβο Ντινακι!!

Μαριτσα πως εισαι εσυ;

Ευη η εξωσωματικη αναφερεται σε μενα βασικα!για τις υπολοιπες,μακαρι να μην χρειαστει ποτε!

Τίποτα ιδιαίτερο τα ίδια...σπίτι δουλειά...δουλειά σπίτι μαζί με την περίοδο μου. Περιμένω τα φαρμακα μου να ξεκινήσω θεραπεία. Ο δικός μου συνεχίζει τα φαρμακα αλλα δεν ξερω αν θα παει τον Ιουλιο για επανεξέταση....μας πέφτει μέσα στο καλοκαιρι που εχουμε την αναγκη να χαλαρώσουμε...γι αυτο σκέφτομαι να παρουμε κ αλλο κουτι ισως το μεγαλύτερο διάστημα φερει καλύτερα αποτελεσματα

POzcp3.pngal9Sp3.png

κοριτσια τι κανετε καλε??που ειστε?εχω νεα!ξεκιναω εξωσωματικη!αυριο εχω ραντεβου για υπερηχο για να δουμε αν ολα ειναι καλα και να το βαλουμε μπρος

Μαριτσα καλα θα κανετε!χαλαρωστε λιγο και μετα ξαναξεκινατε

Διαφημίσεις

κοριτσια τι κανετε καλε??που ειστε?εχω νεα!ξεκιναω εξωσωματικη!αυριο εχω ραντεβου για υπερηχο για να δουμε αν ολα ειναι καλα και να το βαλουμε μπρος

Μαριτσα καλα θα κανετε!χαλαρωστε λιγο και μετα ξαναξεκινατε

Μπραβο Νατασουλα με το καλο ....να πανε ολα τελεια! Δηλαδη σε αυτο το κυκλο ξεκινας ή μετα αφου αδιαθετήσεις?

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μπραβο Νατασουλα με το καλο ....να πανε ολα τελεια! Δηλαδη σε αυτο το κυκλο ξεκινας ή μετα αφου αδιαθετήσεις?

να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα πως θα γινει.αυριο που θα κανουμε τον υπερηχο θα μου πει ποτε ξεκιναω τις ενεσουλες. λογικα τον επομενο κυκλο γιατι ειναι να κανω και καποιες εξετασεις που χρειαζονται. θα ξερω περισσοτερα αυριο

να σου πω την αληθεια δεν εχω ιδεα πως θα γινει.αυριο που θα κανουμε τον υπερηχο θα μου πει ποτε ξεκιναω τις ενεσουλες. λογικα τον επομενο κυκλο γιατι ειναι να κανω και καποιες εξετασεις που χρειαζονται. θα ξερω περισσοτερα αυριο

ωραία Νατάσσα μου...ολα τελεια θα πανε να εισαι αισιόδοξη. Να σκέφτεσαι θετικά!Είσαι σε καλό δρόμο:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα καλα θα κανετε!χαλαρωστε λιγο και μετα ξαναξεκινατε[/quote

μπραβο κοριτσαρα!!!καλη επιτυχία!!!το συντομότερο!! :D

βρε κοριτσια να δικαιώσω και τον τιτλο του τοπικ....

εκανα τεστ χθες και βγηκε αχνο θετικό...σημερα αρνητικό....αφου δε μου πάνε...τι τα κανω???

κοριτσια τι κανετε καλε??που ειστε?εχω νεα!ξεκιναω εξωσωματικη!αυριο εχω ......

μπραβο !!! με το καλοκαι ολα θα πανε καλα ...σε 2 μηνακια ..και ουτε ..θα μας πεις τα ευχαριστα!!!!αν τε να σπασει η γκαντεμια!

[/quoteμπραβο κοριτσαρα!!!καλη επιτυχία!!!το συντομότερο!! :D

βρε κοριτσια να δικαιώσω και τον τιτλο του τοπικ...........αφου δε μου πάνε...τι τα κανω???

μηπως το εκανες το δευτερο με ..αραια τσισα????

δεν παιρνεισ και ενα τριτο ???

για επιβεβαιωση βρε παιδακι μου..

ευχομαι το δευτερο να ηταν λαθος!!!!

μαριτσα τι κανεις???μπαινω σκαιπ δεν σε βλεπω!!!

εμεις κοριτσακια ,διαβασατε τανεα σχετικα με σπερμα...

ομως...τωρα θα κανουμε κρατει...γιατι δεν εχουμε ειπα δουλεια...

δεν βγαινουμε με την ..καμια!

καινα δειτε που θα κατσει τωρα....δεν ξερω αν πρεπει να πω .."μακαρι" ή "οχι ακομα"

ειλικρινα!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...