Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Xristina96 είπε:

Wow κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! Είσαι τόσο δυνατή! Σε θαυμάζω! 

Ποσα ωάρια μάζεψες από τους 5 φυσικούς; Και είδες 2 βλαστοκύστες; 

να σου πω και κάτι; Και με δωρεά να πας τι έγινε; Παιδί σου θα είναι! Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις ωάρια από δικό σου άτομο. Σε περιπτωση Που σε αγχώνει αυτό. Έχω πολύ καλή φίλη που έκανε με δανεικά. Και; Ξέρω το κόστος είναι υψηλό. Νομίζω 4.000€. Δικό σας θα είναι ούτως ή άλλως. Αν είχε πρόβλημα ο σύζυγος δεν θα σκεφτόσασταν την δωρεά σπέρματος. Θα ήταν λιγότερο παιδί σας; 

στο λέω εγώ που είχα σκεφτεί και αυτό το ενδεχόμενο! 

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Just now, Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Κοριτσια τι κανετε;;

Μαριτσα μιλησα εννοειται οτι δεν αποκλειω τιποτα!και αμα δε μεινω ευχαριστημενη απο συμπεριφορα ειδικα,δεν θελω και πολυ να την κανω....και στο emryolab πηγα κΙ γνωρισα την εμβρυολογο.το μονο που μου τη εδωσε ειναι το περιβαλλον.μια ωραιοτατη καλοστημενη επιχειρηση που μεχρι και μια εξεταση σπερματος μπορεις να διαπραγματευτεις την τιμη της.Αυτα μου την δινουν εμενα αλλα ελα που πεφτεις στην αναγκη!τουλαχιστον ας υπαρχει ανθρωπινη συμπεριφορα.τελος παντων...με την δουλεια πως τα πας κοριτσι;

Ντινακι εσυ τι φτιανς;;;;ξεπατωνεσαι;;

γεια σας ....κι εγω ειμαι ...μπαινω δεν βλεπω και καμια ....και μιαλω και με αλλα κοριτσια...(σας απαταω!!!) με διπλα...στο τοπικ ...."συμπτωματα εγκυμοσυνη"

εγω κοριτσια .περιμενα εχθες ...και ισως απο προχθες ..αναλογως τον κυκλο μου ...και μεχρι σημερα ..τπτ ...:P

θα περιμενω μεχρι και σαββατο και μετα θα κανω τεστ...(και πολυ κρατιεμαι!!!)

σημερα ειμαι στην 29η μερα...θα περιμενω μεχρι και την 31η ...κι αν δεν ...τοτε θα κανω ..

αυτα...ειμαι οπωσ καταλαβαινετε...σ αναμμενα καρβουνα!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

όπου κ να πας δεν εχει σημασια αρκεί να έχεις καλό αποτέλεσμα....κάποια πράγματα θα μπορούσαν να σε απογοητεύσουν είτε στο ένα είτε στο άλλο, μέσα στο πρόγραμμα είναι αλλά μετά τα ξεχνάς όλα με την εγκυμοσύνη. Το συνηθέστερο πρόβλημα σε αυτά τα κέντρα είναι η οικονομική εκμετάλευση και η σαρδελοποίηση των γυναικών. Όποιο κ να επιλλέξεις μακάρι να μείνεις ικανοποιημένη σε όλα ιδιαίτερα στο αποτελεσμα.

Στη δουλεια ακόμα είναι ήρεμα δεν έχω ξεκινήσει ακόμα κανονικά γιατί ο χώρος θα υποστεί αλλαγές κ ετσι δεν εχει κοσμο ακομα.

Ακόμα δεν αδιαθέτησα το αρντικό τεστ το ειχα πριν την καθυστέρηση ....αν δεν ερθει θα κάνω κ αλλο τεστ το σαββατοκυριακο.:confused:

Νατάσα πιστεύεις ότι αξίζει να περάσεις επιτροπή για σπερματέγχυση?

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αχ Ντινακι μου μακαρι!!!!!!!!!!αντε να χαρουμε λιγο!!!!μην ξεχασεις να μπεις και να μας ανακοινωσεις τα νεα!!!Θα σε φαω!!!!

εννοειται βρε!!!!!!!!

Κοριτσια μου τι κανετε;;;

Μαριτσα μου αξιζει να περασεις γιατι ετσι κι αλλιως θα σου γραψουν καποια κουτια για την σπερματεγχυση τα οποια μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και στην εξωσωματικη.εγω γι ΄αυτο πηγα τωρα.γιατι θα μου περισσεψουν κουτια που θα τα παρω στη εξωσωματικη.τουλαχιστον φτανουν για μια φορα.αν τυχον χρειαστει μετα θα ξαναπερασω.

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε;;;

Μαριτσα μου αξιζει να περασεις γιατι ετσι κι αλλιως θα σου γραψουν καποια κουτια για την σπερματεγχυση τα οποια μπορεις να τα χρησιμοποιησεις και στην εξωσωματικη.εγω γι ΄αυτο πηγα τωρα.γιατι θα μου περισσεψουν κουτια που θα τα παρω στη εξωσωματικη.τουλαχιστον φτανουν για μια φορα.αν τυχον χρειαστει μετα θα ξαναπερασω.

εκτος αν για αρχη δεν μου βαλει φαρμακα ή μπορει να μου βάλει κανενα κλομιφεν που ειναι οικονομικό. Υπάρχει κ η χειρότερη εκδοχή να μην κάνω καθολου αν το σπερμα παραμείνει χαλια που δεν θελω να το σκέφτομαι.

POzcp3.pngal9Sp3.png

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (15/6)Καλή επιτυχία Ντίνα!

2.ευη@ (3/5)? Νέος κύκλος...νέα αρχή!

3.natasoula81 (11/6)Θέλουμε μωράκι σύντομα!!!

4.Μαρίτσα10 (12/5)Προσπαθεί για το μωράκι της!!!Καθυστέρηση.:confused:

5.joannako Σε 2 μήνες ξεκινάει δυναμικά!:D

2055330lb2iynm2pc.gif

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

?

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1473064l8tq7q16ox.gif 2333437m614nuhk5l.gif 1971549jfa8zs7lv5.gif

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;;;κοιμαμαι ορθια εγω!!!θα παω για υπνο σε λιγο....

Μαριτσα μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!το σπερμα αργα ή γρηγορα θα φτιαξει,αλλα και να μην γινει τελειο, που εννοειται οτι δεν σου το ευχομαι, υπαρχουν λυσεις για ολα.πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες γιατι αμα μας παιρνει απο κατω,την κατσαμε!δεν σου λεω να πετας στα συννεφα αλλα να ελπιζεις παντα για τα καλυτερα και αυτα θα ερθουν!

Ντινακι, αντε παμε την επομενη φορα παλι!σε θελω δυναμικη!!!

Κοριτσια τι κανετε;;;κοιμαμαι ορθια εγω!!!θα παω για υπνο σε λιγο....

Μαριτσα μην σκεφτεσαι αρνητικα!!!το σπερμα αργα ή γρηγορα θα φτιαξει,αλλα και να μην γινει τελειο, που εννοειται οτι δεν σου το ευχομαι, υπαρχουν λυσεις για ολα.πρεπει να ειμαστε αισιοδοξες γιατι αμα μας παιρνει απο κατω,την κατσαμε!δεν σου λεω να πετας στα συννεφα αλλα να ελπιζεις παντα για τα καλυτερα και αυτα θα ερθουν!

Ντινακι, αντε παμε την επομενη φορα παλι!σε θελω δυναμικη!!!

Βλέποντας κ κάνοντας Νατάσα μου....δεν αργεί η μέρα της επανεξέτασης...το πολύ πολύ να φρικάρουμε για ακόμα μία φορά αλλά τώρα έχουμε συνηθίσει

Καληνύχτα κοριτσάκι μου καλή ξεκούραση

POzcp3.pngal9Sp3.png

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (15/6)Καλή επιτυχία Ντίνα!

2.ευη@ (3/5)? Νέος κύκλος...νέα αρχή!

3.natasoula81 (11/6)Θέλουμε μωράκι σύντομα!!!

4.Μαρίτσα10 (18/6)Προσπαθεί για το μωράκι της!!!:confused:

5.joannako Σε 2 μήνες ξεκινάει δυναμικά!:D

2055330lb2iynm2pc.gif

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ

?

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1473064l8tq7q16ox.gif 2333437m614nuhk5l.gif 1971549jfa8zs7lv5.gif

POzcp3.pngal9Sp3.png

κοριτσακια καλησπερα!

τι κανετε?

απ ο,τι καταλαβατε μου ρθε περιοδος..και αλλη μια φορα απογοητευτηκα...

ομως.....

σημερα πηρα μεγαλη χαρα...!

εκανε ο δικος μου σπερμο....και παμε πολυ καλα!

εφτασε τα 48 εκατομυριααααααααααααααα!!!

στο προηγ. ηταν 18 ...(αν και ειχε λιγο δειγμα ..)αλλα μιλαμε για 30. εκατομυρια απ!

γενικοτερα ανεβαινει ...εκοψε και το τσιγαρο πριν ενα μηνα ..και δεν φαινεται ακομα αυτο...σε 2 μηνακια ομωσ θα φανει..

τωρα το ασχετο ειναι ..οτι ενω φτιαχνει το σπερμα...εμεις παλι δεν εχουμε δουλεια....οποτε ..τι παιδι ..να πιαστει και με τι να ζησει!

εσας ? τα νεα σας??? εγω δεν ειχα ιντερνετ ..κατι μερουλες...ειχα θεμα .και απο σημερα το εφτιαξα και ξαναεχω!

περιμενω νεα....

γειααααααααα!!!

Μαριτσα μου δεν ειμαι εγκυος :(...νομιζα οτι το εγραψα 28/4 ήρθε και τωρα περιμένω 27/5!!!

Εχω μερες να μπω...αδικαιολόγητη!!πως ειστε?καμια φουσκίτσα εχουμε??/?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...