Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Rozi92 είπε:

Κορίτσια έκανα 3η χοριακή σήμερα...η 1η 16/12 βγήκε 74, η 2η 18/12 135 και μετά από τέσσερις μέρες 21/12 344,7 ( σε άλλο εργαστήριο νοσοκομείου λόγω Κυριακής). 

Αγχώθηκα τρελα, ότι κάτι δεν πάει καλά... ο γιατρός μου είπε να ξανακάνω χοριακή σε 2 μέρες, ότι δεν είναι απαραίτητα κακό γιατί αυξάνεται οχι οσο θα πρεπε βέβαια, είναι και άλλο εργαστήριο, αλλά θα δείξει...

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

πρίν από 3 λεπτά , Blu24 είπε:

Βιταμίνες γυμναστική συνεχώς … διατροφή έτσι και έτσι …

έχουμε κάποια σπερματοζωάρια αλλά νομίζω το θέμα είναι στο dfi τώρα περιμένουμε και τα νεότερα αποτελέσματα να δούμε μήπως καλυτέρευσαν τα πράγματα αλλιώς νομίζω θα προχωρήσουμε σε βιοψία …

προεμφυτευτικό θα ήθελα πολύ γιατί έχω ήδη δύο αποβολές αλλά διάβασα πως θέλουν 3 για να γίνει …

δηλαδή έλεος δεν μας φτάνουν όλα αυτά που τραβάμε πρέπει να τα περάσουμε και τρεις φορές για να μπορέσουμε να κάνουμε προεμφυτευτικό….

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

• Ευχαριστώ 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

καλησπερα κι απομενα !

τι κανετε?

εμενα ποναει παλι η μεση μου ...παρα πολυ ...εχω καταπιει τααα μεσουλιντ....αλοιφεσ κλπ...

αρχιζω εχω πονακια...ψιλα μεν ..πονακια δε...

με τον μικροτερο κυκλο...περιμενω την τριτη...με μεγαλυτερο...απο παρασκευη...

εχω μια φαγουρα στο στηθος!!!δεν περιγραφεται....στις θηλες....

μα καθε φορα που θ αμου ρθει περιοδος...εχω καιδιαφορετικα συμπτωματα....

μια ποναει μια βδομαδα πριν η κοιλια,την αλλη ..2 μερες πριν ...αλλες το στηθος ,αλλες οχι ..

ε τι σκατα...ασ ειναι σταθερη στα σημαδια τησ....

αμαν....ολα μπαχαλο!

χαιρομαι για κατι ..που ισωσ το θεωρησετε χαζο..

.αυριο κανονισαμε με τον δικο μου και θα παμε στο σοου του αντ1 ..your sound familiar...

θα πεσει τρελλο γελιο!!! μ αρεσει παρα πολυ ο αλευρας ,μα παρα πολυ ,αν και νομιζω...οτι ..την κουναει την αχλαδια!

για μαρτακη δεν το συζηταω...εγραψε ως μαραια καρευ ...

αυτη που δεν χωνευω καθολου εινια η συλβια...αταλαντη ,χαζη ,ψωνιο!

(εγω λεω-λεω και δεν ξερω αν το παρακολουθειτε...)

πιστευω οτι θα γελασω παρα πολυ ,και ακουγομαι και δυνατα...μη γινω ρομπα!!!

αυτα...θα σας πω αυριο εμπειριες το βραδυ ...

εσεις??νεα ????

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

ααα καλά να περασετε!!!θα το δω...να δω αν ακούγετε το γελιο σου!!!χαχαχαχα

επιτελους σε πετυχα!!!!!! τι κανεις μικρουλα εσυ ?????

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εχω χασει επεισοδια πολλα μου φαινεται :|

Μαριτσα τι ακριβως επαθες και σε τρέλαναν στις εξετασεις ξαφνικά???

Μια ορμόνη η κορτιζόλη που ειναι σαν την προλακτίνη βγαίνει εξω από τα όρια κ ευθύνεται για όγκους στα επινεφρίδια ή αδένωμα στην υπόφυση. Στις νεες μου εξετασεις πρωτη φορα βγηκε μεσα στα ορια ...το ιδιο κ η προλακτινη. Οπότε θα δοκιμάσουμε με κατι χαπάκια κ αν χρειαστει μετα θα ψαξω για επινεφριδια κ υποφυση.

Καλά να περασεις Ντινα ...το βλεπω κ εγω

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε;;;Μαριτσα δεν σε εγραψα!!!απλα δεν ειχα μοναδες να σου απαντησω!αμα μπορεσεις να μπεις το βραδυ να τα πουμε!!

Που ειστε καλε οι υπολοιπες;;;

Νατασα σε θελω δυνατη ...εχεις περασει αρκετα αλλα τωρα παμε για τελική ευθεια.....το καλοκαιρι θα εισαι σιγουρα εγκυος τελος! πιστεψε το κ να εισαι σιγουρη οτι θα γινει.

Εγω σε λιγο εχω γιατρο θα φαω σιγουρα κανα 3ωρο..εχει αρκετο κοσμο κ μετα θα μπω να σας πω νεα.

Σας φιλώ όλες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Τελικά μου έδωσε δύο διαφορετικά σκευάσματα για να βελτιωθούν οι ορμόνες μου κ σε πέντε μήνες θα πάω πάλι για εξετάσεις. Το ένα κουτι ειναι τα ινοφερτ κ τα αλλα ειναι έναν συνδυασμός βοτάνων για τις πολύκυστηκες ωοθηκες. Ελπίζω να βοηθήσουν κ στο θέμα του μωρού

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα ξερω οτι το ινοφερτ ειναι πολυ καλο παντως!!!!Εχω ακουσει πολυ καλα λογια.αντε μακαρι να στρωσουν συντομα οι ορμονες σου!!!

Εγω Μαριτσα μου αποφασισα τελικα για Διαβαλκανικο απλα θελω πρωτα να χαλαρωσω λιγο και μετα.

Μαριτσα ξερω οτι το ινοφερτ ειναι πολυ καλο παντως!!!!Εχω ακουσει πολυ καλα λογια.αντε μακαρι να στρωσουν συντομα οι ορμονες σου!!!

Εγω Μαριτσα μου αποφασισα τελικα για Διαβαλκανικο απλα θελω πρωτα να χαλαρωσω λιγο και μετα.

Δεν εχω ιδέα για το συγκεκριμένο αλλα δεν μπορώ να θυμηθώ πως λέγεται το καλό κέντρο εξωσωματικης στη θεσσαλονίκη που ακούγεται συχνά

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μηπως λες το embryolab??παντως κατεληξα Διαβαλκανικο γιατι εκανε εκει μια γνωστη μυ και εμεινε πολλη ευχαριστημενη και απο τους γιατρους και απο το προσωπικο.ασε που και ο γιατρος μου με το Διαβαλκανικο συνεργαζεται.απλα εκανα και μια μικρη ερευνα εγω.....

Μηπως λες το embryolab??παντως κατεληξα Διαβαλκανικο γιατι εκανε εκει μια γνωστη μυ και εμεινε πολλη ευχαριστημενη και απο τους γιατρους και απο το προσωπικο.ασε που και ο γιατρος μου με το Διαβαλκανικο συνεργαζεται.απλα εκανα και μια μικρη ερευνα εγω.....

Ναι αυτό εννοούσα λένε ότι έχει καλούς εβρυολόγους. Το Διαβαλκανικό το έχω ακούσει σε γέννα...σε εξωσωματική δεν ξέρω τη φήμη έχει. Να κοιτάξεις γενικότερα να έχει πολλές επιτυχίες. Η γνωστή σου έμεινε έγκυος; Να ψάξεις κ στο ιντερνετ να διαβάσεις αρκετές γνώμες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εγώ λέω ξανασκέψου τη περίπτωση του ebryolab μόνο κ μόνο για την φοβερή εβρυολόγο που λένε ότι έχει. Από ότι έχω καταλάβει στην εξωσωματική λένε ότι αν είναι καλος ο εβρυολόγος έχεις μεγάλες πιθανότητες να πιάσεις.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Κοριτσια τι κανετε;;

Μαριτσα μιλησα εννοειται οτι δεν αποκλειω τιποτα!και αμα δε μεινω ευχαριστημενη απο συμπεριφορα ειδικα,δεν θελω και πολυ να την κανω....και στο emryolab πηγα κΙ γνωρισα την εμβρυολογο.το μονο που μου τη εδωσε ειναι το περιβαλλον.μια ωραιοτατη καλοστημενη επιχειρηση που μεχρι και μια εξεταση σπερματος μπορεις να διαπραγματευτεις την τιμη της.Αυτα μου την δινουν εμενα αλλα ελα που πεφτεις στην αναγκη!τουλαχιστον ας υπαρχει ανθρωπινη συμπεριφορα.τελος παντων...με την δουλεια πως τα πας κοριτσι;

Ντινακι εσυ τι φτιανς;;;;ξεπατωνεσαι;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...