Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν τα μετράω καλά πρέπει να μάζεψα 7-8 από τους 5 φυσικούς. Κάποιοι έδωσαν 2. Κάποιοι έδειχναν κ 3 αλλά ήταν κενό το ωοθηλακιο μέσα. 
      Δεν έχω αποκλείσει τη δωρεά. Απλα δε ξέρω αν είναι ακόμα η στιγμή. Αυτό προσπαθώ να καταλάβω. Το πότε είναι η στιγμή τελικά.

Το έχω διαβάσει και εγώ αρκετές φορες αυτό για την 3η ημέρα και το σπερμα αλλά δε ξέρω τι ισχύει τελικά.

Θα το νιώσεις και θα είσαι σίγουρη ότι τώρα είναι η στιγμή. Χωρίς αμφιβολίες. Αφού τώρα νιώθεις έτσι σημαίνει δεν ήρθε η ώρα. 
      γενικά φαίνεται να έχεις καλά αποτελέσματα.

πρίν από 19 λεπτά , Blu24 είπε:

Συγνώμη που επεμβαίνω στην συζήτηση σας !!! Αλλά αυτό με το σπερματοζωάριο ότι έχει να κάνει από την 3η μέρα ισχύει; Το έχουν πει γιατροί ; Διότι εμείς με τελείως χάλια σπερμα είχαμε 4 βλαστοκύστες από τα 5 γονιμοποιημένα!! Δεν ήταν βέβαια καλής ποιότητας (4BB,4ΒC,4BC,3BB)

ακριβως. Είχατε γονιμοποιημένα αλλά όχι καλή κατηγορια. Δεν είναι τυχαίο, ούτε εμείς είχαμε καλή κατηγορία. Γονιμοποιήθηκαν 8 από τα 12 ώριμα ωάρια στην δική μας περίπτωση. 2 σταμάτησα 3η μέρα και 2 μοριδια. 2 καλή κατηγορία και 2 κακή. Στην δική μας περίπτωση θεωρείτε ότι ευθύνεται το σπερμα . Είχα και 2 βιοχημικές. 
      μετράει στην εξέλιξη. 

Στο δικό σου φαίνεται ότι το άριστο ωάριο σου κατάφερνε να κάνει τα έμβρυα βλαστοκύστες ζ από εκεί και πέρα το κακό σπερματοζωάριο ας το μεταφράσω έτσι , δεν έκανε την βλαστοκύστη γερή καλή κατηγορία. Άριστη . 2 άριστα υλικά φέρνουν 1 άριστο έμβρυο. 

Κορίτσι μου γλυκό. Ψάχνουμε το 1 τέλειο ωάριο με το 1 τέλειο σπερματοζωάριο. Θα γίνει!!! 
      Μην ξεχνάτε όμως να κάνετε σεξ! Συγνώμη αν το λέω ωμά.

Αν δεν έχετε άλλο θέμα τότε και η φυσική σύλληψη δεν αποκλείεται! 

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια μου και χρονια πολλα!!!!

εξαφανιστηκα παλι ..διαβαζα νεα σας ...(οχι οτι γραψατε και πολλα) αλλα τεσπα ...σας παρακολουθω...

τζοαννα ...δεν πειραζει ...παμε γι αλλα ! ισως εβγαινε με προβλημα και ετσι αποφασισε ο οργανισμος να το αποβαλλει μονος του ...!

ισως το λεω πολυ ψυχρα,αλλα να σκεφτεσαι και την θετικη πλευρα των πραγματων!

νατασουλα και μαριτσα μου ,διαβασα και τα δικα σας ,ολα θα τα ξεπερασουμε ολες μας ...!!!

ηταν γρουσουζικο μαλλον το 2013 να γεννηθει μπεμπε και ετσι θα πιασουμε ολες γεννωντασ το 2014 πλεον!

εγω δουλευω ....κουραση πολλη ...αλλα δεν πτοουμαι ..

(μαλακιες λεω ,παλι με ψιλοεπιασε ημεση μου ,τα καλα των χριστουγεννων ,ελπιζω να μην ειναι παλι δισκοπαθεια...)

κατι αλλο...

εμεις ειχαμε επαφες ...(αμαρτια μεν ,για καλο σκοπο δε) Μ.βδομαδα...

και Μ. Τεταρτη ...και εχθες...

εχω μπερδευτει αν τελικα εχω κυκλο ..31 ημερων η 27 ...παντωσ ,εκανα στις γονιμες ..και για τιςγονιμες των 27 ημερων κυκλου και για 31 ...αντε να δουμε

το πολυ πολυ να το πιασω και να ειναι μεγαλοβδομαδας ..

(λεμε τωρα και κανα αστειο ε???)

ο δικος μου μαλλον δουλεια απο το πασχα και μετα ..γιατι αλλιωσ ...κλαψτα χαραλαμπε ...

αυτα τα νιουζζζζζζζ ...

παω να κανω σημερα...(δεν ειχα αλλο χρονο) τραμπα ΟΛΑ τα ρουχα ...καλοκαιρινα χειμωνιατικα ..να τα περασω ενα χερι ..να στεγνωνουν ..

ανυπομονω να φορεσω τα μπλε κολλαν μου με τα ασπρα μπλουζακια,και απο κατω πλατφορμες!!!!

να βαψουμε και νυχακια κοραλι....

λεγαμε ν απαμε για μπανιο..αλλα ακομα ειναι πολυ μπούζι η θαλασσα...

αυτα...σας φιλω ..

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ...ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ !!!!

φιλιααααα............;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια πως ειστε;περιμενω νεα σας!

Τζοαννακο τι εγινε;ευχομαι να ειδες το μικρουλη σου!!!

Μαριτσα τι κανεις εσυ;εκανες εξετασεις;

Ευακι εμεις το ανακαλυψαμε και απο εξετασεις για τα μικροβια αλλα γενικα ηταν τοσο χαλια ο προστατης που φαινοταν και απο τον υπερηχο

η καλλιέργεια σπέρματος δεν έδειξε κατι...υπάρχει κατι άλλο?

koριτσια καλησπερα! ο υπερηχος και ο χθεσινος ηταν αδειος! τελικα μπηκα αμεσως και το εβγαλα...γτ ηταν επικυνδινο να ειναι εκει..οκ..συνεχιζουμε..για σκεφτειτε να ειχε μεσα μωρακι και να επρεπε να το ριξω λογω υγειας μας..! πολυ πιο κριμα..τρ δεν ειχε τπτ...

θα αρχισουμε παλι σε 2 μηνες τις προσπαθειες και τωρα ξερω οτι ειναι πιο ευκολο να γινει η συλληψη.μακαρι να πανε ολα καλα απο δω και περα!

θα πάνε κοριτσαρα!μια γκαντεμια ηταν!

τελικά χάλια οι εξετάσεις μου:(:(:(:(:(:(:( μου έγραψε αξωνική στα επινεφρίδια, μαγνητική στην υπόφυση και καμπύλη ζαχάρου... κ μετά θέλω να κάνω και παιδί τρομάρα μου. Ας δω πρώτα τι γίνεται με την υγεία μου κ μετά παιδί:(

μα τι έγινε????

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!!

Εύη δεν βγήκαν ικανοποιητικά τα αποτελέσματα απο τις δοκιμασίες κορτιζόλης και ψάχνουμε την αιτία. Νατάσα δεν τα πήρα τα αποτελέσματα γιατί έπεσαν οι αργίες...την Πέμπτη θα βγουν οι ορμονικες κ η καμπύλη ζαχάρου.

Εχω προβληματιστεί και με την μαγνητική και την αξονική γιατί πρέπει να γίνουν μαζί με ένα σκιαγραφικό υγρό και φοβάμαι ότι θα μου τελειώσει η προθεσμία που ισχύουν με το ταμείο κ θα πρέπει να τις γράψω πάλι. Είμαι 25η μέρα και δεν νιώθω καθόλου συμπτώματα περιόδου...φοβάμαι ότι από το άγχος δεν με πιάνει ούτε η λυγαριά αυτή τη φορά.

Και το άλλο πρόβλημα είναι ότι τα χάπια για το σπέρμα τελείωσαν το μεγάλο Σάββατο και η παραγγελία μου δεν έρχεται...τα έχω παραγγείλει εδώ και 15μέρες. Τώρα αναγκαστικά του δίνω ιπποφαές και καρνιτίνη μέχρι να έρθουν. Ούτε τα τεστ εγκυμοσύνης δεν έχουν έρθει ακόμα που θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν τώρα για να δω αν είμαι ή δεν είμαι έγκυος για να προχωρήσω με τις εξετάσεις. Είμαι αρκετά αγχωμένη για όλα ιδιαίτερα για την υγεία μου :cry:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Χριστος Ανεστη!!!!χρονια πολλα κοριτσια και ολες σας οι επιθυμιες να γινουν πραγματικοτητα!!!!

Ευακι δεν ξερω αν υπαρχει κατι αλλο.εμεις το βρηκαμε απο υπερηχο και καλλιεργια και δεν χρειστηκε να το ψαξουμε παραπανω.

Μαριτσα μην αγχωνεσαι!χαλαρωσε!και να αγχωθεις δεν καταφερνεις τιποτα παρα μονο κακο κανεις στον εαυτο σου.παντως απ΄οσο ξερω μπορεις να πας για μαγνητικη.το ειχα ψαξει και εγω οταν ηταν να παω και καποιο εμπειρο ατομο πανω στις μαγνητικες μου ειπε οτι δεν υπαρχει προβλημα.το προβλημα ειναι στην αξονικη γιατι αυτη ειναι που εκπεμπει τεραστια ακτινοβολια.

Ντινακι τι λεει εσυ;πως περασες;

Τζοαννακο ολα καλα;;

καλησπερα σε ολες!!! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!!

τι κανετε ? εγω δουλευα πολυ ...για το τιποτα...ουτε διπλα μεροκαματα...και με μειωσεις που κανανε ..εχω ξενερωσει τοοοοσο πολυ θελω να φυγω...και δουλευω σαν π@@στης!!! σαν αντρας!

δεν το καταλαβαινω .νομιζω πρεπει να γινω ...αφεντικο ,να παρω το αιμα μου πισω! πρεπει να γινω τελειως σκυλα!

απ οτι καταλαβατε ...εχω φορτωσει παρα πολυ , ολοι εινια ζωα!

μονο να βγαζουνε θελουνε στο τζαμπα...

Ε ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

βλεπω ν αμενω παλι απο δουλεια..δεν το αντεχω αυτο...

βενζινες ,σκατα,κουραση ..ε αη στο καλο πια!

τεσπα..αλλαζω ..δομη....

επειτα απο την δουλεια..επειδη δεν ειχα μαγειρεψει...που να προλαβω ...βγηκα με το μωρο μου και πηγαμε καιφαγαμε εξω σαν ανθρωποι...

εβαλα και τα ξωπλατα μου και τις ..τακουναρες μου ,και ενιωσα ανθρωπος,που συνεχεια φοραω τα ρουχα δουλειας...

περασανε καλα ...φαγαμε καλα και υστερα παλι στο παχνι μας ..τα δυο μας...

οσο για το θεμα που αφορα ολες μας ,ειμαι πλεον στην αναμονη για περιοδο....

ειχαμε επαφες και μ . βδομαδα...αμαρτια μεν ,για καλο δε....

ε τωρα θα δειξει ..

δεν πιστευω ..δεν ελπιζω ...τιποτα.εχω βαρεθει να ελπιζω και αν κανω καθε μηνα ονειρα...

αμα ερθει ηρθε!ωχ αδερφε ....

εχουμε πολλα προβληματα με ολα αυτα που γινονται γυρω μας...

αυτα...

νατασουλα? ευακι? μαριτσα? τζοαννα?

σας διαβασα ολες...

κοριτσια ..πρωτα η υγεια...και μετα ολα τ αλλα...

ενα θα σας πω..

οταν εκανα αφαιρεση ινομυωματος....υπεγραψα βεβαια ..οτι ο,τι καινα γινει να ειναι στην κριση του γιατρου να πραξει ....υπ 'ευθηνη μου ...

ακουγα για κατι ...ρηξη μητρας κλπ..που εκει δεν κοιτασ αν θα μπορεσεις να κανεισ παιδι ..απλα κοιτασ να ζησεις!

αλλο να σας το λεω και αλλο να το υπογραφω ...τελοσ καλο ολα καλα ...

θελω να πω ..οτι πανω απ ολα η υγεια ..και αν ειναι να ερθουν τα αλλα ασ ερθουν ...αλλιωσ υπαρχουν και αλλεσ λυσεις....

φιλια...τα λεμε αυριο....;)

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια ! που ειστε εξαφανισμενες ολες???

αντε μπειτε να κανουμε καμια κουβεντουλα!:P:p

ρεπαρωωωωωωω

Δίκιο έχει η Ντίνα πρώτα υγεία κ μετά όλα τα άλλα.... εγώ καλύτερα είμαι μου τηλεφώνησαν οι δικοί μου ότι ήρθαν τα χάπια για το σπέρμα. Έμεινε 5μέρες χωρίς χάπια κ το είχα άγχος...όσο να ναι δεν είναι καλό να κόβεις την θεραπεία. Μαγνητική και αξονική δεν έκλεισα ακόμα γιατί είναι κ το θέμα με τη περίοδο...σκέφτομαι μήπως κάνω τώρα την μαγνητική κ την αξονική την ξαναγράφω.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Δίκιο έχει η Ντίνα πρώτα υγεία κ μετά όλα τα άλλα.... εγώ καλύτερα είμαι μου τηλεφώνησαν οι δικοί μου ότι ήρθαν τα χάπια για το σπέρμα. Έμεινε 5μέρες χωρίς χάπια κ το είχα άγχος...όσο να ναι δεν είναι καλό να κόβεις την θεραπεία. Μαγνητική και αξονική δεν έκλεισα ακόμα γιατί είναι κ το θέμα με τη περίοδο...σκέφτομαι μήπως κάνω τώρα την μαγνητική κ την αξονική την ξαναγράφω.

επιτελους σε βρισκω ον!

μην αγχωνεσαι βρε μικρουλα μου ...ολα θα γινουν ...

τωρα οκ ..εκοψε τη θεραπεια ..αλλα δεν μπορουσες να κανεισ κι αλλιωσ? δεν τα ....παρασκευαζεισ εσυ τα χαπια..?

οσο για τισ δικεσ σου εξετασεισ ,θα γινουν κι αυτες...

και ολα θα πανε καλα ...!

εγω περιμενω ....αλλα κατι δεν παει καλα ..

πονουσα οπωσ ωορηξια...και νομιζω πωσ εκανα ...παλι !

δεν μπορω να το εξηγησω αλλιωσ...

επιτελους σε βρισκω ον!

μην αγχωνεσαι βρε μικρουλα μου ...ολα θα γινουν ...

τωρα οκ ..εκοψε τη θεραπεια ..αλλα δεν μπορουσες να κανεισ κι αλλιωσ? δεν τα ....παρασκευαζεισ εσυ τα χαπια..?

οσο για τισ δικεσ σου εξετασεισ ,θα γινουν κι αυτες...

και ολα θα πανε καλα ...!

εγω περιμενω ....αλλα κατι δεν παει καλα ..

πονουσα οπωσ ωορηξια...και νομιζω πωσ εκανα ...παλι !

δεν μπορω να το εξηγησω αλλιωσ...

Πράγματι δεν μπορούσα να κάνω κ αλλιώς...αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνουν 20μέρες να έρθουν. Είχα σκάσει...ευτυχώς έμεινε μόνο λίγες μέρες χωρίς χάπια. Και σε μένα κάτι δεν πάει καλά έχω την αίσθηση ότι έγινε ωορρηξία σήμερα 26η μέρα του κύκλου..είχα κάποιες μικρές ενοχλήσεις.

Τέλος πάντων ...πάω να κοιμηθώ γιατί αύριο πρέπει να σηκωθώ νωρίς....καληνύχτα φιλιά

POzcp3.pngal9Sp3.png

Πράγματι δεν μπορούσα να κάνω κ αλλιώς...αλλά δεν περίμενα ότι θα κάνουν 20μέρες να έρθουν. Είχα σκάσει...ευτυχώς έμεινε μόνο λίγες μέρες χωρίς χάπια. Και σε μένα κάτι δεν πάει καλά έχω την αίσθηση ότι έγινε ωορρηξία σήμερα 26η μέρα του κύκλου..είχα κάποιες μικρές ενοχλήσεις.

Τέλος πάντων ...πάω να κοιμηθώ γιατί αύριο πρέπει να σηκωθώ νωρίς....καληνύχτα φιλιά

λεσ να ειχαμε διπλη ωορηξια???αχαχαχαχ...πλακωσου στο σεξ!

παω να του ορμησω!

Διαφημίσεις

εγώ έκανα σήμερα τεστ ωορρηξίας και μου βγήκε πολύ αχνό μάλλον προς αρνητικό το κόβω

Καλά αποτελέσματα Νατασούλα...πρέπει να είσαι στη τελική ευθεία

Εγώ μάλλον δεν θα κάνω αξονική κ μαγνητική ακόμα γιατί βγήκαν φυσιολογικές αυτές οι εξετάσεις...μου είπε ότι σκέφτεται να μου δώσει πρώτα μια αγωγή κ θα δούμε

POzcp3.pngal9Sp3.png

Κοριτσακια τι κανετε;;Μαριτσα πολυ χαρηκα με τις εξετασεις σου!!δωσε λιγο χρονο στο σωμα σου και ολα θα ρυθμιστουν!οποτε μην αγχωνεσαι πλεον...ολα σιγα σιγα!

Ντινακι πηζεις στη δουλεια ρε κοπελα μου;;;

Τζοανα που εισαι ρε ψυχη;εισαι καλα;

Ευα τι κανεις εσυ;

Κοριτσακια τι κανετε;;Μαριτσα πολυ χαρηκα με τις εξετασεις σου!!δωσε λιγο χρονο στο σωμα σου και ολα θα ρυθμιστουν!οποτε μην αγχωνεσαι πλεον...ολα σιγα σιγα!

Ντινακι πηζεις στη δουλεια ρε κοπελα μου;;;

Τζοανα που εισαι ρε ψυχη;εισαι καλα;

Ευα τι κανεις εσυ;

Νατάσα περιμένουμε τα ευχάριστα τώρα ...να αλλάξει η τύχη εδώ μέσα....Βάλε τα δυνατά σου:D

Εγώ παίζω με τα τεστάκια....το περίεργο είναι ότι όλα τα ωορρηξίας αχνά μου βγαίνουν αλλά από ότι διάβασα το αχνό πιάνετε αρνητικό σε αυτή τη μάρκα ενώ στα εγκυμοσύνης το αχνό πιάνετε για θετικό....Ας βγει αχνό το εγκυμοσύνης και θα κάνω πάρτι:D

Δεν ενθουσιάζομαι ακόμα με τις εξετάσεις γιατί θέλω πρώτα να μιλήσω με τον γιατρό....στο τηλέφωνο τον άκουσα προβληματισμένο δεν είπε ότι θα απαλλαχτώ και για πάντα από τις εξετάσεις.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...