Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

εγώ πιστεύω ότι έχει πιθανότητες!είναι ανάλογα τον οργανισμό...έχω ακούσει για κοπέλα που δεν έπιανε με εξωσωματική κ τα κατάφερε με σπερματέγχυση. Και μία άλλη που ήταν κάπου 38χρονών...προσπαθούσε κάπου 8χρόνια και με την πρωτη σπερματέγχυση έμεινε έγκυος.

Η λυγαριά κάνει θαύματα πραγματικά έκανε τον κύκλο μου 27ημερών:D από πριν που ήταν 35+

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

εγώ πιστεύω ότι έχει πιθανότητες!είναι ανάλογα τον οργανισμό...έχω ακούσει για κοπέλα που δεν έπιανε με εξωσωματική κ τα κατάφερε με σπερματέγχυση. Και μία άλλη που ήταν κάπου 38χρονών...προσπαθούσε κάπου 8χρόνια και με την πρωτη σπερματέγχυση έμεινε έγκυος.

Η λυγαριά κάνει θαύματα πραγματικά έκανε τον κύκλο μου 27ημερών:D από πριν που ήταν 35+

Σου τον εστρωσε επιτελους!τον εφερε σε φυσιολογικα επιπεδα.ασε Μαριτσα οταν αρχιζω και ποναω ξερω οτι θα ερθει.

Σου τον εστρωσε επιτελους!τον εφερε σε φυσιολογικα επιπεδα.ασε Μαριτσα οταν αρχιζω και ποναω ξερω οτι θα ερθει.

Ουφφφ δεν θέλω να ακούω για πόνο περιόδου:mad::mad::mad: ξου ξου περίοδο μακριά!!! Αχ βρε κοριτσάκι μου σε καταλαβαίνω...απελπίζεσαι κ εσύ όπως εγώ.

Δεν σου είπα βρήκα τα χάπια του δικού μου 40ευρώ μαζί με τα μεταφορικά στο ίντερνετ. Ενώ στο φαρμακείο έκαναν 75ευρώ κ είχε κάνει 10μέρες και για να τα φέρει. Θα τα παραγγείλω μαζί με τεστ εγκυμοσύνης κ ωορρηξίας

POzcp3.pngal9Sp3.png

καλησπερα σε ολες!

Τζοανακο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσι μου ...!!!!!! τι ευχαριστα ειναι αυτα? μας εκανες καλο ποδαρικο ....αν και η πιο καινουρια στο τοπικ αυτο ...

ολα να σου πανε αψογα και να εχετε ενα μωρακι υγιες και τυχερο!

πως νιωθεις? τρισευτυχισμενη να υποθεσω....!!!!

τελικα ξερετε τι εχω παρατηρησει?

κι αλλες φορες εχω διαβασει γηια αντιβιωσεις κλπ....και εδω και απο φιλες μου ..και τελικα το μηνα που δεν περιμεναν ..εμειναν εγκυοι ...

μηπως να μπουκωθουμε κι εμεις με αντιβιωσεις μπαςκαι μεινουμε?

αν και εγω πηρα 2 αυτοτ ο μηνα ..(με την κωλοιγμοριτιδα!)

λετε να κανω κι εγω καμια εκλπηξουλα???

μετα να τρεχετε στα φαρμακεια για να ψωνισετε!!!:tongue:

εγω καλα ειμαι ...δουλευω....δεν πολυμπαινω!!!!!

λεω μηπως σταματησει το μυαλο να σκεφτεται μωρα και πανες και γονιμες και αιμα εμφυτευσης!

αυτα...παω να φτιαξω παστιτσιο ...να δω τι ωρα θα τελειωσω ....

περιμενω νεα απο τις τσουπρες ολες..!!!!

μαριτσα + νατασσα + ευακι!!!!!

εδω η μικρη μας ,μια χαρα μας τα ειπε!αντε και στις υπολοιπες!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

εγώ πάντως αδιαθέτησα κανονικά...εξελίχθηκε σε κανονική ροή :(:(:( Εχω πέσει ψυχολογικά σήμερα...αύριο δουλειά:(

:(:(:(:(

καλησπερα σε ολες!

Τζοανακο ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κοριτσι μου ...!!!!!! τι ευχαριστα ειναι αυτα? μας εκανες καλο ποδαρικο ....αν και η πιο καινουρια στο τοπικ αυτο ...

ολα να σου πανε αψογα και να εχετε ενα μωρακι υγιες και τυχερο!

πως νιωθεις? τρισευτυχισμενη να υποθεσω....!!!!

τελικα ξερετε τι εχω παρατηρησει?

κι αλλες φορες εχω διαβασει γηια αντιβιωσεις κλπ....και εδω και απο φιλες μου ..και τελικα το μηνα που δεν περιμεναν ..εμειναν εγκυοι ...

μηπως να μπουκωθουμε κι εμεις με αντιβιωσεις μπαςκαι μεινουμε?

αν και εγω πηρα 2 αυτοτ ο μηνα ..(με την κωλοιγμοριτιδα!)

λετε να κανω κι εγω καμια εκλπηξουλα???

μετα να τρεχετε στα φαρμακεια για να ψωνισετε!!!:tongue:

εγω καλα ειμαι ...δουλευω....δεν πολυμπαινω!!!!!

λεω μηπως σταματησει το μυαλο να σκεφτεται μωρα και πανες και γονιμες και αιμα εμφυτευσης!

αυτα...παω να φτιαξω παστιτσιο ...να δω τι ωρα θα τελειωσω ....

περιμενω νεα απο τις τσουπρες ολες..!!!!

μαριτσα + νατασσα + ευακι!!!!!

εδω η μικρη μας ,μια χαρα μας τα ειπε!αντε και στις υπολοιπες!

καλημερα κοριτσακι! οντως δεν το περιμενα .για πλακα εκανα το τεστ ..και ειδες τελικα?η αληθεια ειναι πως ειχα σταματησει να αγχωνομαι και να το σκεφτομαι.πηρα αντιβιωση γτ ειχα ουρολοιμωξη και ειχα γινει ενα με τη λεκανη..ασε..

επισης πρεπει να σου πω πω δεν το εχω καταλαβει ακομα για να ειμαι τοοοσο χαρουμενη..δεν το εχω πιστεψει..θα το καταλαβω καλα στον πρωτο υπερηχο!ανυπομωνω..το μονο που εχω ειναι κουραση τρελη..δλδ μολις εστρωσα το κρεβατι και μου εχει βγει η γλωσσα. και αρκετες ανακατοσουρες..αλλα ποτε δεν κανω εμετο μεχρι στιγμης.καλα τ αλλα ειμαι καλα.α! και το στηθος μου που ποναει και ειναι πολυ πρησμενο! η χαρα του αντρα μου!!!!!!! χιχιιι!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

τα διάβασα τα νέα σου Νατασσούλα...δεν πειράζει θα τα καταφέρεις στη συνέχεια....το πιστεύω.

Εχω την ίδια άποψη με τα κορίτσια που μιλάς ως προς τα φάρμακα. Πιστεύω ότι μια πρόκληση με ήπια φάρμακα θα βοηθούσε. Έτυχε σήμερα να μιλήσω κ εγώ για σπερματέγχυση με τον γιατρό...εμένα μου είπε για σπερματέγχυση με πρόκληση αλλά δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα θα πρέπει να δούμε κ τι αποτέλεσμα θα έχει η θεραπεία με το σπέρμα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

τα διάβασα τα νέα σου Νατασσούλα...δεν πειράζει θα τα καταφέρεις στη συνέχεια....το πιστεύω.

Εχω την ίδια άποψη με τα κορίτσια που μιλάς ως προς τα φάρμακα. Πιστεύω ότι μια πρόκληση με ήπια φάρμακα θα βοηθούσε. Έτυχε σήμερα να μιλήσω κ εγώ για σπερματέγχυση με τον γιατρό...εμένα μου είπε για σπερματέγχυση με πρόκληση αλλά δεν είμαστε έτοιμοι ακόμα θα πρέπει να δούμε κ τι αποτέλεσμα θα έχει η θεραπεία με το σπέρμα

Κοριτσι μου!!!συγγνωμη που δεν απαντησα στο μηνυμα!δεν ειχα μοναδες και ειχα πολυ τρεξιμο σημερα!!!τελικα ξεκινησα!!εφαγα και την ενεση και ηρθα στα ισια μου!μην βιαζεσαι κοριτσι, καλα λεει ο γιατρος!δειτε πρωτα με το σπερμα και θα πραξετε αναλογα

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι καλα νεα ειναι αυτα????συγχαρητηρια joannako!!!!!!με το καλο!!!:D:D:D

αντε και στα δικα μας οι ξεφούσκωτες!!!:tongue::tongue:

κοριτσαρες καναμε σπερμοδιαγραμμα και βγηκε φυσιολογικο με υψηλό αριθμο αλλα χαμηλη κινητικότητα (μεσα στα ορια ομως)....με προβληματίζει λίγο το ph που βγηκε 9 και τα σφαιρικα κυτταρα που ειναι αρκετα...η απλη καλλιεργεια δεν εδειξε κατι τωρα περιμενουμε χλαμυδια-ουρεοπλασμα-μυκοπλασμα...γνωριζετε κατι εσεις που το ψαξατε παραπάνω?

Γεια σας κοριτσια!!!!που ειστε χαμενες?

Ευακι για καμια προστατιτιδα κοιταξατε?γιατι συνηθως κατι τετοια οφειλονται στην προστατιτιδα. τουλαχιστον οσον αφορα τη δικη μας περιπτωση. ο γιατρος τι σας ειπε?πηγατε να τα δειξετε?

κοριτσακια ,βγαλτε με απο λιστα....εχω πονακια....κανονικα περιμενω αυριο για 28 μερες ...και κυριακη για 31 ....

αλλα μαλλον ..,εχει ο ....κυκλος γυρισματα και θα μου ερθει στις 28 μερες..τουτεστιν ....αυριο ...

οποτε ...παμε πλεον ....για 2014....(αποκτηση ...μπεμπιου!)

αυτα...δεν πειραζει ....

αυτα εχει η ζωη ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...