Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Η ωραία κοιμωμένη είναι;

μαλλον ..δεν ξερω ακριβως! αλλα ειναι πολυ γλυκουλι και απο κατω γραφει κτ ωραιο!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου θα γραψω εδω τον προβληματισμο μου .γιατι ξερετε την ιστορια..λοιπον ..θα συνεχισω απο εκει που σταματησα. εκει που πηγαμε στον γιατρο κανανμε εξετασεις..πηραμε αντιβιωση..και ολα θα φτιαξουν ..εκει εχουμε μεινει.λοιποοοον...εδω και 1-2 βδομαδες παιρνω αντιωση για ουρολοιμωξη..και πριν 5 μερες εκενα τεστ ωορηξιας και βγηκε θετικο! αλλα ελα που μεχρι σημερα ειναι θετικο! λετε να φταιει η ουρολοιμωξη ,η αντιβιωση η οντως ειναι σωστο το τεστ ?και απο την αλλη ..εδω και ενα μηνα με [οναει το στηθος μου!ρε κοριτσια ...βοηθεια!!!!!

κοριτσια μου! !!!!!!!!!!!!!!!! σηεμρα εκανα τεστ εγκυμοσυνης και βγηκε θετικο !!!!!ΝΑΙ ΑΛΛΑ εκανα και τεστ ωορρηξιας και αυτο θετικο.μιλησα με τον γιατρο μου και μου ειπε συγχαρητηρια ! αυριο περιμενω αποτελεσματα χοριακης! τι λετε?ειμαι??????!

τι έγινε τελικά με την χοριακή;

ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΗ! ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ!ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ 5Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΕΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΛΙΣΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΖΟΑΝΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΓΙΟΥΠΙ!!!!!!!!!

κοριτσακι μου εσυ! αντε αλλαξτε τη λιστα!επομενηηηηη τωρα που να εχει ευχαριστα νεα !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...