Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , dimi.tra είπε:

Απ ότι κατάλαβα ναι πάλι πρέπει να περάσεις επιτροπή γιατί εγώ επέμεινα λίγο και μου είχε πει αυτό σαν κόλλημα. Τυχερή είσαι που έχει μικρούς κύκλους εγώ πρέπει να περιμένω 35-40 μέρες. 
      Όλα καλά θα πάνε! Ξεκουράσου, να περάσουν οι γιορτές με τον άντρα σου ήρεμα, κάντε σεξ, απολαύστε την ηρεμία σας και σας εύχομαι του χρόνου τα Χριστούγεννα να μην έχετε ηρεμία αλλά ένα μικροσκοπικό πλασματάκι να σκούζει και να σας γεμίζει χαμόγελα 😂

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Καλές γιορτές εύχομαι και σε εσένα ❤️

Με την ευκαιρία να πω πως ευχαριστώ όλες τις κοπέλες για το ενδιαφέρον τους. Πραγματικά πήρα πολλά μηνύματα και προσωπικά που πραγματικά δεν έχω λόγια.  Είναι συγκινητικό. Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες.

• Μου αρέσει 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ντινα εξηγώ στην Ιωαννα πως να βάλει υπογραφη και avatar γι'αυτο άργησα να απαντήσω...τι κανεις;

ωραίο ειναι Ιωαννα:D

ωραιο ειναι!μπραβο μας! σ ευχαριστω!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

κοριτσια μου καλησπερα! τι κανετε?χθες εκανα τεστ και ειχα οωρηξια ..εκανα αυτο με τις 2 γραμμες τις καθετες.και η γραμμη του θετικου ηταν πιο εντονη απο τη γραμμη ελεγχου .αυτο σημαινει κατι παραπανω?οχι ε?αυτα ...!ηρθαμε σε επαφη και μετα το εκανα..για να μην εχω και το αγχος..

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Το μέγιστο επιτρεπόμενο μέγεθος των προσαρμοσμένων εικόνων σας είναι 80 επί 80 pixels ή 19,5 KB (ότι είναι μικρότερο).

Με λίγα λόγια Ιωάννα μου ότι εικόνα για αβαταρ βάλεις πρέπει να είναι αρκετά μικρή...αν όλες οι αποθηκευμένες εικόνες στον υπολογιστή σου είναι μεγάλες τότε μπορείς να τις κάνεις μικρότερες με την επεξεργασία εικόνας...μόνο έτσι θα τις δεχτεί

POzcp3.pngal9Sp3.png

κοριτσακια καλησπερα....χαθηκα το ξερω ..με ψαχνατε αλλα εχω διαφορα να σας πω....!

πρωτον ,κλασσικα δουλεια...δευτερον ..επιασε και ο δικος μου δουλεια...

τριτον ..αρρωστησα ...νομιζα ειχα παθει ψυξη στο κεφαλι απο τη μηχανη ...(βασικα απ το κρανοσ που ειχα ανοιχτο μπροστα...) και πηρτα τηλεφωνο τον παθολογο...το σαββατο πριν την 25 η μαρτιου...του λεω τα συμπτωματα ...(ενιωθα σαν να ειχα φαει μπουνια σε ολο το προσωπο...),εκανα και πυρετο...

του λεω οτι μαλλον εχω παθει ψυξη ..και μου λεει..."η ψυξη δεν κανει πυρετο!" μαλλον ιγμοριτιδα πηγαινε σημερα σε εφημερευον .!

και πηγα βραδυατικο στο σισμανογλειο...και παρτα!

ιγμοριτιδα φουλ! ολη πυον ....απο την αριστερη πλευρα...μυτη ...δεν επαιρνα καν ανασα...ολα βουλωμενα...

εμπλεξα και με μια μαλακισμενη ωριλα...

ειμα αλλεργικη στην πενικυλλινη...και μολις μου γραφει αντιβιωση ..της το ειπα...οτι κοιταξτε τι θα γραψετε γιατι ειμαι αλλεργικη ....και μου λεει ...ναι...

....αμοξιλ???της λεω με απορια .(επειδη γνωριζω,,,) δεν εχει πενικυλλινη.? και μου λεει ναι ...Ε ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΛΕΩ????με πολυ υφος ομως!!!!

ρε τη μαλακο..ηθελε να με ξαναστειλει και στα αλλα επειγοντα!

τεσπα..

πηρα 10 μερες 2 αντιβιωσεις...σπρευ,αντισταμινικα...εγινα τουρμπο!!!!!!

και πρεπιε να κανω επανεξεταση...(ξανα ακτινογραφια στο κεφαλι κλπ..)

αλλο νεο ειναι οτι ο δικος μου εκοψε το τσιγαρο!!!

και εγω απο 2.5 πακετα....την ημερα...(και δεν θελω σχολια) κατεβηκα στο ενα ...

μπορει να μην σας λεει κατι εσας ..αλλα εμενα μου λεει...

ειμαι τσιμινιερα!!!!!

αυτα...

τωρα εχω γονιμες....προσπαθω να υπολογισω για 28 μερες....γιατι ξανα ηρθαν την προηγ. φορα νωριτερα....(και οχι 31)

η ουσια εινια οτι τον ...βιασα ..και θα τον βιαζω ακομα για καποιες μερες...:tongue:

αυτα....

οσο και κουλο να φαινεται...αρχιζω να ελπιζω ρε κοριτσια..δεν ξερω γιατι ..

αν που εκοψε 5 μερες το τσιγαρο μονο δεν προκειται να φανει στο σπερμα με τη μια...

θελαμε να κανουμε και σπερμοδ. ακομα δεν !

απο γεναρη εχουμε ...πλακα πλακα .περασανε 3 μηνακια περιπου...ασχετα που καναμε καθε μηνα ...τωρα θα δουμε πιστευω διαφορα!

σας τα ειπα ολα μαζεμενα...

βεβαια σας ειπα οτι πηρα 2 αντιβιωσεις...δεν ξερω αν κατσει ..λεω αν ...με τοσα φαρμακα που πηρα αν κανει...

ε δεν θα κατσω να σκασω κιολα....α μα πια!!!!!!!!!

παντως το καλο εινια οτι αλλαξε η ωρα και μου εχει αλλαξει πολυ η διαθεση ...προς το καλυτερο...επιασε και ο δικος μου δουλεια...τα βλεπω λιγο πιο αισιοδοξα μεσα στην ολη μαυριλα που μας βγαζουν καθε μερα οι παντες γυρω γυρω!

περιμενω νεα σας ....φιλια και συγνωμη που χαθηκα!:P

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

μια χαρα τα βλέπω τα νέα σας!!!!εξετασεις που βελτιώνονται,καινουρια δουλεια και καθυστέρηση....μπραβο κοριτσια!!!

εμενα βάλε με για Μαιο!!!μου ηρθε 3!!!εγγλεζα στα ραντεβου της!!!

Μαιο λοιπόν μαζι με τα γαιδούρια!!:tongue:

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (18-21/4)Καλή επιτυχία Ντίνα!

2.ευη@ (3/5) Νέος κύκλος...νέα αρχή!

3.natasoula81 (14/4)Θέλουμε μωράκι σύντομα!!!

4.Μαρίτσα10 (16/4)Νέα προσπάθεια... με καλύτερο σπέρμα!!!

5.joannako(12+/4)Προσπαθεί για το ζουζούνι της!!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1473064l8tq7q16ox.gif 2333437m614nuhk5l.gif 1971549jfa8zs7lv5.gif

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...