Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

καλησπερα!

τους τελευταίους μηνες αρρώσταινα συχνα,ο πυρετος μου εκοβε το αιμα εως και τελείως!!κανε τεστ αν θελεις να είσαι 100% σιγουρη

ε αρα...αυτο θα ειναι....σ ευχαριστω....;)

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;;;

Μαριτσα ολα ενταξει;τα ετοιμασες;να τον χαιρεσαι!!!κοιτα να περασετε καλα και ασε τις εγνοιες στην ακρη!

Ντινακι κανε ενα τεστ καλου κακου να εισαι ηρεμη!

Ευη φιλια!!!πως εισαι;;;

Κοριτσια τι κανετε;;;

Μαριτσα ολα ενταξει;τα ετοιμασες;να τον χαιρεσαι!!!κοιτα να περασετε καλα και ασε τις εγνοιες στην ακρη!

Ντινακι κανε ενα τεστ καλου κακου να εισαι ηρεμη!

Ευη φιλια!!!πως εισαι;;;

Ευχαριστώ Νατάσσα μου! Μου λείψατε όλες κ εγώ δεν έμπαινα συχνά με όλα αυτά που μου προέκυψαν...Να μπαίνετε να γράφετε τα νέα σας και μακάρι σύντομα να έχουμε κ νέα από εγκυμοσύνες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσαρες τι κάνετε?όλες καλά?Εχω μερες να μπω γιατι εσπασε μια γιαγια μου το ποδι της και τρεχουμε...:(

Είπα κι εγω να μπω να δω κανενα ευχαριστο...

Μαρίτσα τι εγινε?ποια ορμόνη?

Ντινα εκανες τεστ τελικα?πως είσαι?

Νατασσούλα πως είσαι εσυ?Joannako?

φιλακια σε όλες!

κοριτσαρες τι κάνετε?όλες καλά?Εχω μερες να μπω γιατι εσπασε μια γιαγια μου το ποδι της και τρεχουμε...:(

Είπα κι εγω να μπω να δω κανενα ευχαριστο...

Μαρίτσα τι εγινε?ποια ορμόνη?

Ντινα εκανες τεστ τελικα?πως είσαι?

Νατασσούλα πως είσαι εσυ?Joannako?

φιλακια σε όλες!

κλασικά Εύη μου η κορτιζολη ειναι εδώ κ 3χρόνια έξω απο τα όρια. Περαστικά στη γιαγιά!

POzcp3.pngal9Sp3.png

κοριτσια τι κανετε? εμενα με επιασε η τρελα της μαγειρικης σημερα αφου δεν βρηκα κανεναν για βολτα....κλαψ....

Ευακι μια χαρα ειμαι. πιο χαλαρα δεν γινεται....περαστηκα στην γιαγια και καλη δυναμη σε σας.

Μαριτσα δεν ειχα καρτα ρε συ να σου στειλω μνμ.και απο την Τζοαννα εχουμε να ακουσουμε νεα μερες τωρα!!!!

Ντινα εσυ τι κανεις?πηζεις στη δουλεια??

Δεν πειράζει Νατάσσα μου. Τελικά η ορμόνη έπεσε στο 3 με το φάρμακο οπότε είμαστε ικανοποιημένοι.

Μπραβο ρε κοριτσι!!ειδες που ολα πανε καλα και δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι;;;

Εγω μολις εκατσα επιτελους,εκανα και το μπανακι μου και αραζω.ειχες κανενα νεο απο την Τζοαννα;

Διαφημίσεις

Μπραβο ρε κοριτσι!!ειδες που ολα πανε καλα και δεν χρειαζεται να αγχωνεσαι;;;

Εγω μολις εκατσα επιτελους,εκανα και το μπανακι μου και αραζω.ειχες κανενα νεο απο την Τζοαννα;

Ναι μου εφυγε το άγχος αλλά θα τα πάω να τα δει καλύτερα κ ο γιατρός μου. Δεν έχω νέα από την Τζοάνα καθόλου ούτε από την Ντίνα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Κοριτσια μου επιασα δουλειά αλλα ειναι κοροιδια κ λεω να φυγω ... γι αυτο χαθηκα. Πηγα στον γιατρο μου και μου ειπε πως αν δεν ερθει κανονικη περιοδος σε 20 μερες να παω παλι για χοριακη και αν βγει αρνητική να παρω χαπι. Αυτο ... αντε να δουμε . Παντως εγκυος οχι .. δε νιωθω κατι τετοιο... καναμε και σπερμοδιαγραμμα και ηταν αρκετα καλο αλλα πρεπει να παρει αντιβιωση.αυτα κοριτσια μου..!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

κοριτσια μου ..θελω να γραψω για ενα προβλημα που εχω σχετικα με τη δουλεια μου.δε με πληρωνει κτλ..που να παω?σε ποιο θεμα?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...