Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Αυτα τα εχεις καθε φορα που περιμενεις περιοδο ομως;;θυμασαι αν ειναι ο ιδιος πονος;

δεν το εχω ολες τις φορες αλλα τυχαίνει συχνά ...την προηγουμενη φορα δεν το ειχα...ουσιαστικα νιώθω σαν να σπρώχνει η μήτρα προς τον κολπο...παρα πολυ εκνευριστικό

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Ναι καταλαβαινω τι λες και εγω το εχω αυτο πολλες φορες οταν περιμενω.ευτυχως αντεχουμε τα παντα ως γυναικες!!

κ παράλληλα νιώθω σαν να κατεβαίνει βλέννα ...σαν να ειναι ο κόλπος πιο ανοιχτός ..δεν νομίζω αυτη η ενόχληση να εχει σχεση με εγκυμοσύνη

POzcp3.pngal9Sp3.png

κ παράλληλα νιώθω σαν να κατεβαίνει βλέννα ...σαν να ειναι ο κόλπος πιο ανοιχτός ..δεν νομίζω αυτη η ενόχληση να εχει σχεση με εγκυμοσύνη

Δεν εχω ιδεα!!!:PΑμα μεινω εγκυος θα σου πω.αν και ευχομαι να εισαι ηδη εσυ και να λυσεις τις αποριες σου απο μονη σου.

Διαφημίσεις

Ποτε δεν ξερεις!!!κοριτσι μου σε καληνυχτω για να παρει το κινητο ο συζυγος,να κανει τα μαγικα του για να μπορω να μπαινω σκαιπ!!!!φιλακια πολλα!θα τα πουμε αυριο!

Ποτε δεν ξερεις!!!κοριτσι μου σε καληνυχτω για να παρει το κινητο ο συζυγος,να κανει τα μαγικα του για να μπορω να μπαινω σκαιπ!!!!φιλακια πολλα!θα τα πουμε αυριο!

αυριο αν εκει δεν εχω ιντερνετ θα σου στειλω στο κινητο ...καληνυχτα φιλια

POzcp3.pngal9Sp3.png

τα συμπτωματα στη καθε γυναικα ειναι διαφορετικα...εγω εχω βγαλει το συμπερασμα οτι δεν ειμαι εγκυος γιατι εχω μια ασχημη ενοχληση πολυ χαμηλα ...πιστεύω οτι προέρχεται από τον τράχηλο γιατί αντανακλά κ στον κόλπο

κάτι σαν "σφαχτης"?

σουβλια που νιωθεις στη μητρα και το ιδιο νιώθεις και στο///πουλί σου??

Διαφημίσεις

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (26/3)Καλή επιτυχία Ντίνα!

2.ευη@ ? Νέος κύκλος...νέα αρχή!

3.natasoula81 (14/3)Θέλουμε μωράκι τώρα χωρίς σπερματέγχυση

4.Μαρίτσα10 (16/4)Νέα προσπάθεια... με καλύτερο σπέρμα!!!

5.joannako(12+/4)Προσπαθεί για το ζουζούνι της!!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1473064l8tq7q16ox.gif 2333437m614nuhk5l.gif 1971549jfa8zs7lv5.gif

POzcp3.pngal9Sp3.png

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (26/3)Καλή επιτυχία Ντίνα!

2.ευη@ ? Νέος κύκλος...νέα αρχή!

3.natasoula81 (14/4)Θέλουμε μωράκι σύντομα!!!

4.Μαρίτσα10 (16/4)Νέα προσπάθεια... με καλύτερο σπέρμα!!!

5.joannako(12+/4)Προσπαθεί για το ζουζούνι της!!!

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

1473064l8tq7q16ox.gif 2333437m614nuhk5l.gif 1971549jfa8zs7lv5.gif

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...