Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα....!!!!

εξαφανιστηκα το ξερω ...αλλα δουλευα ....σερυ ...δεν εμπαινα ...δεν ειχα τα κουραγια...ειμαι και μεγαλη γυναικα κοπελιες μου !

παλιδ εν ελπιζω γιατι δεν εγινε στην ωορηξια τελικα....

οποτε ...τι να συζηταμε ....

εγινε ...δυο μερες πριν ..και ...κατοπιν εορτης ..που ειχε περασει η ωο...

οποτε ...νιεντε γι αυτο το μηνα...

εχω παρατηρησει ομως ..οτι το σπερμα βγαινει ...πιο ..ασπρο ? ελπιζω να ειναι για καλο αυτο ...

εσεις τα νεα σας ....μαριτα περιμενεις απ οτι διαβασα εισαι ..τουμπανο ???

η τζοαννα αδιαθετησε τελικα....

νατασσα? ευακι ? διαβασα? δεν θυμαμαι ..πολυ αποσπασματικα..και στα γρηγορα....

ειδα ενα κατεβατο ..και ...εκλεψα...διαβασα τα τελευταια ...οπως στο σχολειο.!!!!

τα σος δεν τα διαβασα,ενω θα πρεπε ....

θα σας ...διαβασω και θα ξαναγραψω...

αυριο ρεπαρω!

αν και σαββατο ...ρεπαρω....(δυστυχως ,χανω μεροκαματο ..αλλα τι να κανουμε)

φιλακια σε ολες!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα....!!!!

εξαφανιστηκα το ξερω ...αλλα δουλευα ....σερυ ...δεν εμπαινα ...δεν ειχα τα κουραγια...ειμαι και μεγαλη γυναικα κοπελιες μου !

παλιδ εν ελπιζω γιατι δεν εγινε στην ωορηξια τελικα....

οποτε ...τι να συζηταμε ....

εγινε ...δυο μερες πριν ..και ...κατοπιν εορτης ..που ειχε περασει η ωο...

οποτε ...νιεντε γι αυτο το μηνα...

εχω παρατηρησει ομως ..οτι το σπερμα βγαινει ...πιο ..ασπρο ? ελπιζω να ειναι για καλο αυτο ...

εσεις τα νεα σας ....μαριτα περιμενεις απ οτι διαβασα εισαι ..τουμπανο ???

η τζοαννα αδιαθετησε τελικα....

νατασσα? ευακι ? διαβασα? δεν θυμαμαι ..πολυ αποσπασματικα..και στα γρηγορα....

ειδα ενα κατεβατο ..και ...εκλεψα...διαβασα τα τελευταια ...οπως στο σχολειο.!!!!

τα σος δεν τα διαβασα,ενω θα πρεπε ....

θα σας ...διαβασω και θα ξαναγραψω...

αυριο ρεπαρω!

αν και σαββατο ...ρεπαρω....(δυστυχως ,χανω μεροκαματο ..αλλα τι να κανουμε)

φιλακια σε ολες!

Δεν σε πρόλαβα στο σκαιπ...εγω έπαιξα στις γόνιμες αλλά δεν νομίζω να καταφερα τίποτα...το στήθος τούμπανο...η κοιλιά τούμπανο...η μέση πονάει που κ που...πίεση χαμηλά στη κοιλιά σε εκνευριστικό σημείο αφού πήρα κ παναντολ...και τα κλασικά δέκατα...σε μια φαση μπλόκαρε το ηλεκτρονικό θερμόμετρο κ άρχισε να δείχνει 38.6:D ενώ ειχα 37.... Γενικότερα νιώθω σαν άρρωστη αγελάδα...μιλάμε για πολύ βάρος στο στήθος. Ας αδιαθετήσω να τελειώνουμε....

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

8 μερες αλλα εχει να μου συμβει πριν απο 5-6 χρονια περιπου.

εχω καλή διαίσθηση για σενα ...αν δεν ερθει σε κανα δυο μερες κανε τεστακι...να φανταστω οτι θα ειναι το πρωτο σου τεστ;

POzcp3.pngal9Sp3.png

εχω καλή διαίσθηση για σενα ...αν δεν ερθει σε κανα δυο μερες κανε τεστακι...να φανταστω οτι θα ειναι το πρωτο σου τεστ;

Το τριτο στην ζωη μου.2 φορες που ειχα κανει ηταν και οι δυο με 8 μερες καθυστερηση!!τωρα αν θα κανω θα περιμενω μεχρι την ενατη μηπως και αλλαξει η τυχη μου!!!Δεν εχω ουτε καν υγρα ρε συ!μια μερα ειχα μονο που πιστευα οτι θα μου ερθει κιολας

Το τριτο στην ζωη μου.2 φορες που ειχα κανει ηταν και οι δυο με 8 μερες καθυστερηση!!τωρα αν θα κανω θα περιμενω μεχρι την ενατη μηπως και αλλαξει η τυχη μου!!!Δεν εχω ουτε καν υγρα ρε συ!μια μερα ειχα μονο που πιστευα οτι θα μου ερθει κιολας

τα συμπτωματα στη καθε γυναικα ειναι διαφορετικα...εγω εχω βγαλει το συμπερασμα οτι δεν ειμαι εγκυος γιατι εχω μια ασχημη ενοχληση πολυ χαμηλα ...πιστεύω οτι προέρχεται από τον τράχηλο γιατί αντανακλά κ στον κόλπο

POzcp3.pngal9Sp3.png

τα συμπτωματα στη καθε γυναικα ειναι διαφορετικα...εγω εχω βγαλει το συμπερασμα οτι δεν ειμαι εγκυος γιατι εχω μια ασχημη ενοχληση πολυ χαμηλα ...πιστεύω οτι προέρχεται από τον τράχηλο γιατί αντανακλά κ στον κόλπο

Αυτα τα εχεις καθε φορα που περιμενεις περιοδο ομως;;θυμασαι αν ειναι ο ιδιος πονος;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...