Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Ναι τον χθεσινό υπέρηχο. Μπορει να ειναι απο το άγχος εγώ κάνω εμετό αν εχω υπερβολικό άγχος.

κοριτσια μου χωρις εσεας δε ξερω τι θα εκανα ..θα με ειχε φαει το αγχος..κριμα να μη μενουμε και κοντα...να παμε για εναν καφε..

εχετε σκαιπ?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Κοριτσαρες χρονια μας πολλα!!!!να μας χαιρονται!!!!!ειμαστε τα καλυτερα πλασματα του κοσμου,τα πιο δυναμικα και τα πιο υπομονετικα!εχουμε ξεπερασει και τα γαιδουρια!!

Τζοανα μου τι κανεις;;;εχουμε σκαιπ αλλα εγω τουλαχιστον δεν εχω καμερα!!!!!μονο μεσω μηνυματων!ειμαι γενικοτερα ενας καταστροφεας!οτι παιρνω το χαλαω.....θα σου στειλω σε π.μ το ονομα μου να με κανεις add

Μαριτσα τελειες και οι εξετασεις σου,μπραβο!!!

Η Ντινα φανταζομαι ξεπατωθηκε χθες!!!

Ευη που εισαι;;;;εσκασες απο το φαι;

Κοριτσαρες χρονια μας πολλα!!!!να μας χαιρονται!!!!!ειμαστε τα καλυτερα πλασματα του κοσμου,τα πιο δυναμικα και τα πιο υπομονετικα!εχουμε ξεπερασει και τα γαιδουρια!!

Τζοανα μου τι κανεις;;;εχουμε σκαιπ αλλα εγω τουλαχιστον δεν εχω καμερα!!!!!μονο μεσω μηνυματων!ειμαι γενικοτερα ενας καταστροφεας!οτι παιρνω το χαλαω.....θα σου στειλω σε π.μ το ονομα μου να με κανεις add

Μαριτσα τελειες και οι εξετασεις σου,μπραβο!!!

Η Ντινα φανταζομαι ξεπατωθηκε χθες!!!

Ευη που εισαι;;;;εσκασες απο το φαι;

Χρόνια μας πολλά. Ναι ευτυχώς δεν εχω ούτε θύρεοειδη ούτε οζον αλλα χρειάζομαι την συμβουλή του γιατρού σε σχέση με τις ορμόνες που μου καθυστερούν τη περίοδο.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Χρόνια μας πολλά. Ναι ευτυχώς δεν εχω ούτε θύρεοειδη ούτε οζον αλλα χρειάζομαι την συμβουλή του γιατρού σε σχέση με τις ορμόνες που μου καθυστερούν τη περίοδο.

Ειναι στανταρ οτι φταινε οι ορμονες που σου καθυστερει;

Διαφημίσεις

μακρι μαριτα μου να μη φτιανε οι ορμονες σου αλλα να ειναι χαρη στο μωρακι σου...!δε πειραζει και χωρις καμερα ..περιμενω τα mail σας να σας στελω αιτηματα κοριτσουδια μου!να τα λεμε κι απο κει..

Τι άλλο θα μπορούσε να φταίει? Φαίνεται κ απο τις εξετάσεις η ορμονικη διαταραχή απλά δεν ειναι μεγαλη

Μαριτσα μου,και μονη σου το ειπες πιο πανω!!αγχος!!!το χειροτερο!αλλα πηγαινε να δουμε τι θα σου πει και ο γιατρος.εγω απο την αλλη εχω το αλλο παραδοξο.ενω η προλακτινη λενε οτι επηρεαζει την περιοδο,εμενα δε μου εκανε καμια αλλαγη!!καλυτερα να σου πω...

Τζοανακο,μολις σου εστειλα π.μ

Μαριτσα μου,και μονη σου το ειπες πιο πανω!!αγχος!!!το χειροτερο!αλλα πηγαινε να δουμε τι θα σου πει και ο γιατρος.εγω απο την αλλη εχω το αλλο παραδοξο.ενω η προλακτινη λενε οτι επηρεαζει την περιοδο,εμενα δε μου εκανε καμια αλλαγη!!καλυτερα να σου πω...

Τζοανακο,μολις σου εστειλα π.μ

κοριτσιαγια ολα αυτα που μιλατε εγω δεν εχω ιδεα καν τι ειναι...οποτε συγγνωμη αν δεν συμμετεχω...οκ το ειπα το μηνυμα νατασσουλι μου!

Νατάσσα στείλε στην ιωάννα πμ κ το δικό μου σκαιπ αν μπορείς γιατι εχω μπει απο κινητό κ κάνω 40χρόνια!ούτε καλό ιντερνετ δεν εχω. Εγώ εχω προλακτινη πολυ λίγο εκτός ορίων 32. Δεν ειναι το άγχος γιατι πάντα με την λυγαρια έρχεται χωρίς μεγάλη δυσκολία

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Νατάσσα στείλε στην ιωάννα πμ κ το δικό μου σκαιπ αν μπορείς γιατι εχω μπει απο κινητό κ κάνω 40χρόνια!ούτε καλό ιντερνετ δεν εχω. Εγώ εχω προλακτινη πολυ λίγο εκτός ορίων 32. Δεν ειναι το άγχος γιατι πάντα με την λυγαρια έρχεται χωρίς μεγάλη δυσκολία

κοριτσια στειλτε μου τα mail σας καλυτερα

Το σκαιπ μου ειναι ανοιχτό. Ανοίγει πάντα όταν εχω ιντερνετ στο κινητό απλά θα γράφω σαν την χελώνα

..το βραδυ που θα μπεις στειλε μου το μειλ σου

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...