Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Καλε Τζοανα ψεμματα να πω;;αφου ισχυει αυτο που λενε οτι τα συμπτωματα ειναι ιδια!!ποσο σε ζηλευω που πινεις καπουτσινο τωρα.......

Μαριτσα αμα δεν ημουν τοσο μακρυα θα πηγαιναμε να την κανουμε παρεα!

ναι αλλα με αυτα τα συμπτωματα εγω την περιμενω απο ωρα σε ωρα...αντε ελατε..εβαλα και αεροθερμο να ναι ζεστουλικα!φερτε και πυτζαμες να μαστε ανετα

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

ναι αλλα με αυτα τα συμπτωματα εγω την περιμενω απο ωρα σε ωρα...αντε ελατε..εβαλα και αεροθερμο να ναι ζεστουλικα!φερτε και πυτζαμες να μαστε ανετα

Ερχομαστε!!!!!και θα σε παρω με το ζορι να παμε για χοριακη!!!

ελατε ελατε..θα ψησουμε κιολας το βραδυ ..εχω παρει πραγματακια πολλα! εγω ομως για χοριακη δε παω ...αγχωνομαι..

ελατε ελατε..θα ψησουμε κιολας το βραδυ ..εχω παρει πραγματακια πολλα! εγω ομως για χοριακη δε παω ...αγχωνομαι..

Καλα θα φερουμε τοτε το εργαστηριο σε σενα!!!:P:p

Φιλακια κοριτσια και καλα να περασετε σημερα!!!παω να ξεκουραστω!

Καλα θα φερουμε τοτε το εργαστηριο σε σενα!!!:P:p

Φιλακια κοριτσια και καλα να περασετε σημερα!!!παω να ξεκουραστω!

φιλακια κοριτσακι μου!καλη ξεκουραση!

Διαφημίσεις

Καλή ξεκούραση Νατάσσα κ καλά να περάσεις φιλια. Κοιτάξτε να χαλαρώσετε σημερα κορίτσια κ να φάτε καλά. Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνω γιατι ακόμα το αγόρι δεν έχει γυρίσει κ το κινητό του έχει κλείσει απο μπαταρία

POzcp3.pngal9Sp3.png

κι εγω του ειπα να περιμενουμε καμια βδομαδα να δουμε αν θα ερθει ...να παω να κανω χοριακη και μετα κανει...αλλα μου ειπε πως ετσι κι αλλιως θελει να κανει...να ξερει..να του χαλασω εγω χατιρι?

natasoula πιαστην εσυ απ τα ποδια κι εγω απ το μαλλι!!!!ΑΚΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!στις 50 μερες θα πας για χοριακή???περίμενε να κλωτσησει πρωτα!!!!

natasoula πιαστην εσυ απ τα ποδια κι εγω απ το μαλλι!!!!ΑΚΟΥ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!στις 50 μερες θα πας για χοριακή???περίμενε να κλωτσησει πρωτα!!!!

χαχαχαχαα αυτο ειπα..πως θα παει φανταρος κι εγω ακομα δεν θα εχω παει για χοριακη γτ θα φοβαμαι μη βγει αρνητικο..χαχαααα

Διαφημίσεις

5μηνών έγκυος θα πάει δεν νομίζω να καθυστερήσει κ άλλο:-D ας μην είμαστε κ υπερβολικοι:-)

ε ναι.. νομιζω υπερβαλετε και οι 2 σας.. κι εγω μαζι...μια βδομαδα ειναι..θα περασει και θα δουμε..εξαλλου τα συμπτωματα αρχισαν

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...