Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

ΤΩΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΤΣΑ!!!!!!

τι ειναι αυτα που γραφεις ωρε κοπελια???? θα ρθω εκει και θα σε τσουρομαδισω!!!!!!!!!

εγω εκανα πλιτσι πλιτσι και ετοιμαζομαι να γκοου για δουλεια...

τσικνομπεμπτη σημερα θα γιννει χαμος!!!!!!!!

φιλια τα λεμε !

Λέω κ καμία βλακεία να περάσει η ώρα. :-D εγώ έφαγα μακαρόνια με κιμά. Μετά τον υπέρηχο παίζει να πάμε για φαγητό

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Μαριτσα να το κανουμε μαζι το παρτυ γενεθλιων;;;

Βρε Τζοανα μου ποτε θε πας για χοριακη;;;;!!!!!εχεις σπασει ρεκορ!!!!

Σημερα θα πεσει πολυ φαιιιιιιι!!!!!!!

Μπα δεν θα προλάβουμε να κάνουμε γενέθλια θα μας προλάβουν μωράκια

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μπα δεν θα προλάβουμε να κάνουμε γενέθλια θα μας προλάβουν μωράκια

το ελπιζω κοριτσια μου...και το ευχομαι..εχωξεκινησει εδω και 2 μερες και κανω προσευχη βραδυ - πρωι .. μπας και δεν ερθει κ ερθει το μπεμπεκι μου τελικα... γλυκια αλλα κουραστικη και αγχωτικη αναμονη βρε παιδια.

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

το ελπιζω κοριτσια μου...και το ευχομαι..εχωξεκινησει εδω και 2 μερες και κανω προσευχη βραδυ - πρωι .. μπας και δεν ερθει κ ερθει το μπεμπεκι μου τελικα... γλυκια αλλα κουραστικη και αγχωτικη αναμονη βρε παιδια.

Θα έρθουν τα μωράκια την ώρα που πρέπει:-D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα θα μας προλαβουν εννοειται!!!εκει να δεις παρτυ!!!!

Τζοανα μην ξεχνας οτι και η εγκυμοσυνη εχει τα ιδια συμπτωματα με την περιοδο!!!

ναι..λεγε μου ετετοια να παιρνουν τα μυαλα μου αερα......και να προσγειωθω ξαφνικα μετα οταν δω την ακατανομαστη να ρθει

παιδια εδω εχει πικνη συννεφια..εχω αγκαλια τον σκυλουκο μου και πνω ενα ζεστοκαπουτσινο..πωπωωω τι ομορφα...εχει και λιγη ψυχρα...εχω κ εσας παρεα ..πανεμορφα..

Διαφημίσεις

παιδια εδω εχει πικνη συννεφια..εχω αγκαλια τον σκυλουκο μου και πνω ενα ζεστοκαπουτσινο..πωπωωω τι ομορφα...εχει και λιγη ψυχρα...εχω κ εσας παρεα ..πανεμορφα..

Τέλεια! Το αγόρι στη δουλειά ειναι ακόμα? Εγώ μόνη μου ειμαι δεν ήρθε ακόμα

POzcp3.pngal9Sp3.png

κι εγω του ειπα να περιμενουμε καμια βδομαδα να δουμε αν θα ερθει ...να παω να κανω χοριακη και μετα κανει...αλλα μου ειπε πως ετσι κι αλλιως θελει να κανει...να ξερει..να του χαλασω εγω χατιρι?

Καλε Τζοανα ψεμματα να πω;;αφου ισχυει αυτο που λενε οτι τα συμπτωματα ειναι ιδια!!ποσο σε ζηλευω που πινεις καπουτσινο τωρα.......

Μαριτσα αμα δεν ημουν τοσο μακρυα θα πηγαιναμε να την κανουμε παρεα!

κι εγω του ειπα να περιμενουμε καμια βδομαδα να δουμε αν θα ερθει ...να παω να κανω χοριακη και μετα κανει...αλλα μου ειπε πως ετσι κι αλλιως θελει να κανει...να ξερει..να του χαλασω εγω χατιρι?

Αφού το θέλει τόσο ας πάει. Θα δει κ για κάνα μικρόβιο κακό δεν κάνει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...