Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Σε ενδοκρινολογο θα τα πάω σίγουρα αλλα στον γυναικολόγο το σκέφτομαι. Το αγόρι λέει να πάρουμε κ μια γνώμη παραπάνω κ να του πούμε κ για το πρόβλημα με το σπέρμα

Και πολυ καλα θα κανετε να σου πω την αληθεια!ο καθε γιατεος οσο να ναι κατι παραπανω ξερει πανω στο αντικειμενο του!

Διαφημίσεις

Και πολυ καλα θα κανετε να σου πω την αληθεια!ο καθε γιατεος οσο να ναι κατι παραπανω ξερει πανω στο αντικειμενο του!
Απλά ξέρω τι θα ακούσω. Θα μου πει για εξωσωματικη ή αν βελτιωθεί το σπέρμα στη πορεία θα μου πει για σπέρματεγχυση. Κ για τα ορμόνικα μπορει να ειναι υπέρ των αντισύλληπτικων κ εγώ δεν θέλω να πάρω. Οι προηγούμενοι γυναικολόγοι μου είχαν πει οτι δεν ειναι απαραίτητα τα αντισύλληπτικα γιατι ειναι μικρό το πρόβλημα. Σήμερα πρωί πρωί είχα 37.1. Αν εχω τόσο υψηλή θερμοκρασία τώρα φαντάσου τι θα γίνει κοντά στη περίοδο

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μην το λες!μπορει να φτασει το πολυ 37.5.εγω παντως επαψα να παιρνω την θερμοκρασια μου.κουραστηκα
την τελευταία φορά που είχα καθυστέρηση είχε φτάσει 37.8. Εγώ έβαλα θερμόμετρο για να καταλάβω αν έχει γίνει ωορρηξια γιατι πίστευα οτι την χάσαμε αλλα δεν νομίζω τελικά. Πονάει ήδη το στήθος μου!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Απο τωρα αρχισε να σε ποναει;εμενα ακομα τιποτα αλλα δε μπορω να καταλαβω ετσι κι αλλιως λογω χαπιων.και τον προηγουμενο μηνα δεν πρηστηκε καθολου ουτε με πονουσε.

Διαφημίσεις

Απο τωρα αρχισε να σε ποναει;εμενα ακομα τιποτα αλλα δε μπορω να καταλαβω ετσι κι αλλιως λογω χαπιων.και τον προηγουμενο μηνα δεν πρηστηκε καθολου ουτε με πονουσε.

Εχω ακούσει οτι πολλές κοπέλες δεν πονάνε καθόλου στο στήθος όταν περιμένουν περίοδο. Σε μένα αν δεν πονάει το στήθος δεν έρχεται περίοδος. Στα κανονικά μου δηλαδή πριν αποκτήσω αυτη την ανωμαλία με τις ορμόνες το στήθος άρχιζε να πονάει 13μέρες πριν αδιάθετησω αλλα τώρα αργεί συνήθως να αρχίσει ο πόνος

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καλημέρα/καλησπέρα κοπελιες!τι κάνετε? Θα φάτε καλά απόψε? Εγώ εχω υπέρηχο θύρεοειδη το απόγευμα κ μετά λέω να πάρω κάνα σουβλάκι. Ελπίζω το οζον μου να μην έχει μεγαλώσει:-)

POzcp3.pngal9Sp3.png

Επίσης ευχομαι κ ελπίζω να ειμαι έγκυος αυτόν τον μήνα! Άκυρο αλλα μου βγήκε:wink: κάπου τον ιούνιο κλείνω 3χρόνια προσπάθειας κ εχω βαρεθεί! Θα κάνω κ γενέθλια στην προσπάθεια που κάνω στο τέλος:-(τούρτα με 3κερακια:wink:

POzcp3.pngal9Sp3.png

καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?ξερετε..41 ημερα του κυκλου μου σημερα!

με ποναει αρκετα στο στηθος μου αλλα δεν εχει ερθει περιοδος ακομα..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ...εσεις κοριτσια μου?τι θα κανετε σημερα?μασαμπουκιες?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλησπερα κοριτσακια μου!τι κανετε?ξερετε..41 ημερα του κυκλου μου σημερα!

με ποναει αρκετα στο στηθος μου αλλα δεν εχει ερθει περιοδος ακομα..ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ ...εσεις κοριτσια μου?τι θα κανετε σημερα?μασαμπουκιες?

μακάρι να ειναι για καλό κ να μην έρθει! Εσύ τζοανα έχεις κάνει ποτέ ορμονικες εξετάσεις? Πολύκυστηκες δεν έχεις? Εγώ έφτιαχνα τα νύχια μου!τα έβαψα κίτρινα με μπλε κ ασημί... Πολυ προχω! Ασχολούμαι κ εγώ με τα σχέδιακια αλλα για χόμπι. Περιμένω να έρθει η ώρα για τον υπέρηχο κ βαριέμαι

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!!

Μαριτσα να το κανουμε μαζι το παρτυ γενεθλιων;;;

Βρε Τζοανα μου ποτε θε πας για χοριακη;;;;!!!!!εχεις σπασει ρεκορ!!!!

Σημερα θα πεσει πολυ φαιιιιιιι!!!!!!!

Επίσης ευχομαι κ ελπίζω να ειμαι έγκυος αυτόν τον μήνα! Άκυρο αλλα μου βγήκε:wink: κάπου τον ιούνιο κλείνω 3χρόνια προσπάθειας κ εχω βαρεθεί! Θα κάνω κ γενέθλια στην προσπάθεια που κάνω στο τέλος:-(τούρτα με 3κερακια:wink:

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ............ΓΚΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡ:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ΤΩΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΤΣΑ!!!!!!

τι ειναι αυτα που γραφεις ωρε κοπελια???? θα ρθω εκει και θα σε τσουρομαδισω!!!!!!!!!

εγω εκανα πλιτσι πλιτσι και ετοιμαζομαι να γκοου για δουλεια...

τσικνομπεμπτη σημερα θα γιννει χαμος!!!!!!!!

φιλια τα λεμε !

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Γεια σας κοριτσια!!!

Μαριτσα να το κανουμε μαζι το παρτυ γενεθλιων;;;

Βρε Τζοανα μου ποτε θε πας για χοριακη;;;;!!!!!εχεις σπασει ρεκορ!!!!

Σημερα θα πεσει πολυ φαιιιιιιι!!!!!!!

kκοριτσια με τετοια συμπτωματα ''περιοδου-εγκυμωσυνης-δε ξερω κι εγω τι'' αω παω απο βδοαμαδα αν δεν ερθει...ασε που αγχωνομαι να παω γτ ισως βγει αρνητικο( αρνητικη θα βγει..να το δεις..)

ΤΩΡΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ ΚΥΡΑ ΜΑΡΙΤΣΑ!!!!!!

τι ειναι αυτα που γραφεις ωρε κοπελια???? θα ρθω εκει και θα σε τσουρομαδισω!!!!!!!!!

εγω εκανα πλιτσι πλιτσι και ετοιμαζομαι να γκοου για δουλεια...

τσικνομπεμπτη σημερα θα γιννει χαμος!!!!!!!!

φιλια τα λεμε !

καλη δουλιτσα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...