Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

κοριτσια καληνυχτα απο μενα..παω για νανι με τον αντρουλη μου..αν αυριο εεχω νεα θα σας πω..νινιτεεεες!!!!!!!!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

χθες μαλλον είχες....μπορει και την Κυριακη...στο στομα μετρας ε?

μπα παραδοσιακά στη μασχαλή...αυτο εχει υδραργυρο δεν ειναι για το στόμα

καληνύχτα Τζοανα

POzcp3.pngal9Sp3.png

γεια σας κοριτσακια μου καλα και ομορφα!!!! τι κανετε???

εγω τωρα σχολασα.....επειτα απο ενα 13ωρο...μια χαρα ειμαι !

οπως σας ειπα ..ενας παπαρας με τρακαρε ..και εφυγε .!

ελα ομωσ που η κυρα ντινα πηρε αριθμο ..τον βρηκε ..και τωρα θα πληρωσει στην κυριολεξια τα σπασμενα???

τον βρηκε η ασφαλιστικη μου ....μιλησαμε μου ζητησε συγνωμη πολλες φορες..ελεγε δικαιολογιες ..του κωλου ...αλλα τεσπα ...παλι καλα ....το καλο ειναι οτι κρατησα τ αμαξι ..και δεν χτυπησα εγω...

το κουλο ειναι οτι δεν ειχα μαζι τ ασφλαιστιριο και εφαγα προστιμο 500 ευρω κλιση ..

χααχα

τρακαρα εφαγα και κλιση ...ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!!

τι να πω ρε παιδια ...το χαλι μας το μαυρο ...

αυριο θα παω να τη σβησω ..θα προσκομισω το ασφαλιστιριο και ολα καλα ...

θα κανονισω να φτιαξω και τ αμαξι ...

πεμπτη μεχρι κυριακη δουλευω παλι σερι ....αλλα οχι τοσες πολλες ωρες...

οποτε βραδακι θα τα λεμε ...

λοιπον και τωρα τα δικα σας !!! βλεπω η τζοαννα ..ετοιμαζεται για ..χοριακουλα??

μαριτσακι ...νατασουλι??? ευακι??? τι κανετε ..πειτε νεα!!! ΑΠ ΤΑ ΚΑΛΑ !!!!!

εγω ωορηξια ..10 του μηνα βασει περιοδου ..και βλεπουμε ...

σεξ κανουμε αλλα ευχομαι ωρες ωρες να μην κατσει ...

αν κατσει ..θα πρεπει να σταματησω αυτη τη δουλεια...(σηκωνω βαρη και δεν κανει) ...και μετα γιοκ λεφτα!

ο δικος μου ακομα ανεργος ..οποτε....:shock:

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!πρωι πρωι σημερα!

Μαριτσα πεθανα στο γελιο με αυρο που ειπες για το sex and the city!!κλασικα,εγω εβλεπα μια σειρα που εχω φαει κολλημα και με πηρε ο υπνος με το κινητο στο χερι!πως λενε με το πουλι στο χερι;;;;!!!!ε καπως ετσι.....

Ντινακι εφαγες και κληση ρε θηριο απο πανω;;;;!!!!για ποιο λογο ακριβως;;λοιπον ξεκινα να εκμεταλλευεσαι τις γονιμες και ασε τετοιες σκεψεις γιατι θα σε δειρω!!πολυ απλα οταν ερθει εκεινη η ωρα,θα το ανακοινωσεις στη δουλεια σου και δεν θα σηκωνεις βαρη.ας τα σηκωσει καποιος αλλος!!!

Τζοανα τι κανεις;για πες νεα!!

Ευακι πολλα φιλακια!!!

Καλημερα κοριτσια!!!πρωι πρωι σημερα!

Μαριτσα πεθανα στο γελιο με αυρο που ειπες για το sex and the city!!κλασικα,εγω εβλεπα μια σειρα που εχω φαει κολλημα και με πηρε ο υπνος με το κινητο στο χερι!πως λενε με το πουλι στο χερι;;;;!!!!ε καπως ετσι.....

Ντινακι εφαγες και κληση ρε θηριο απο πανω;;;;!!!!για ποιο λογο ακριβως;;λοιπον ξεκινα να εκμεταλλευεσαι τις γονιμες και ασε τετοιες σκεψεις γιατι θα σε δειρω!!πολυ απλα οταν ερθει εκεινη η ωρα,θα το ανακοινωσεις στη δουλεια σου και δεν θα σηκωνεις βαρη.ας τα σηκωσει καποιος αλλος!!!

Τζοανα τι κανεις;για πες νεα!!

Ευακι πολλα φιλακια!!!

Καλημερα...αυτο δε γινεται, γιατι ειμαι σερβιτορα κ αν δεν κανω και αυτο ,τι θα κανω;; Την ωραια;;;; Δεν γινεται λοιπον...

Τωρα παω τροχαια να σβησω την 500αρα που μου κοψανε...μεσα στα μπατσονια θα παω... Τι κουλο κι αυτο....παω φιλια τα λεμε λειτερ!!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: ξύπνησα με νεύρα!!!Νατάσα δεν μου έκατσε πάλι...πήγε για γυμναστική πρωι πρωι στις 7 κ ειχε κατι μουτρα μεχρι κατω γιατι λεει οτι δεν μπορει να χασει κ αλλα κιλα κ ειναι στεναχωρημένος:evil::evil::evil: Ετσι κ αλλιώς πάει η ωορρηξία κ σήμερα 37 εχω όπως χθες. Ενάς γιατρός λέει οτι για να ανέβει η θερμοκασία τόσο πολυ πρέπει να έχουν περάσει απο 2μέχρι 4μερες απο την ημερα που εγινε ωορρηξία....οποτε τωρα ειναι αργα γιατι η θερμοκρασια ανέβηκε χθες :| Εχουν αρχίσει κ κατι μικρες ενοχλήσεις στο στηθος που κ που

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μην νομίζετε οτι εχω μανια με την ωορρηξία απλα άλλαξαν τα δεδομένα...όταν υπάρχει καθημερινή επαφή ή μέρα πάρα μέρα ξέρεις ότι δεν θα την χασεις ...τώρα όμως που δουλεύει σε δυο δουλειές τα πράγματα έχουν δυσκολέψει οπότε εχω αρχισει να τις ψαχνω.

Ντίνα μας εχεις λείψει...

POzcp3.pngal9Sp3.png

καλημερα φιλεναδουλες μου!πως ειστε?κατι νευρα ειδα εδω...και τα δικα μου δεν ειναι πολυ καλα...λετε ν ερθει η περιοδος?( αχ δε τη θελωωωω...)εχει αρχισει και γινεται ευαισθητη η μεση μου και το στηθος ολο και πιο πολυ ..ναδεις που θα ερθει αυτη..τελος παντων...

Διαφημίσεις

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: ξύπνησα με νεύρα!!!Νατάσα δεν μου έκατσε πάλι...πήγε για γυμναστική πρωι πρωι στις 7 κ ειχε κατι μουτρα μεχρι κατω γιατι λεει οτι δεν μπορει να χασει κ αλλα κιλα κ ειναι στεναχωρημένος:evil::evil::evil: Ετσι κ αλλιώς πάει η ωορρηξία κ σήμερα 37 εχω όπως χθες. Ενάς γιατρός λέει οτι για να ανέβει η θερμοκασία τόσο πολυ πρέπει να έχουν περάσει απο 2μέχρι 4μερες απο την ημερα που εγινε ωορρηξία....οποτε τωρα ειναι αργα γιατι η θερμοκρασια ανέβηκε χθες :| Εχουν αρχίσει κ κατι μικρες ενοχλήσεις στο στηθος που κ που

ελα βρε μαριτσα μου...ΑΝΤΡΕΣ....

Καλημέρα/Καλησπέρα Τζοάνα μου...μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Ο γιατρός σου πως ειδε το ενδομήτριο σου; ειναι σε φαση για να αδιαθετήσεις;

Εγώ θα αδιαθετήσω νωρίς ήδη έβγαλα κ τα πρώτα μου σπυράκια :tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καλημέρα/Καλησπέρα Τζοάνα μου...μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα. Ο γιατρός σου πως ειδε το ενδομήτριο σου; ειναι σε φαση για να αδιαθετήσεις;

Εγώ θα αδιαθετήσω νωρίς ήδη έβγαλα κ τα πρώτα μου σπυράκια :tongue:

μου ειπε οτι μπορει θα αδιαθετησω εκτος αν εγινε καθυστερημρενα η συλληψη και δεν φαινεται ακομα. με τελευταια επαφη στις 21/2 παιζει κατι τετοιο ?

μου ειπε οτι μπορει θα αδιαθετησω εκτος αν εγινε καθυστερημρενα η συλληψη και δεν φαινεται ακομα. με τελευταια επαφη στις 21/2 παιζει κατι τετοιο ?

Παίζει κ αυτό αλλα εμένα μου είχε πει πότε ειναι να μου ρθει σύμφωνα με το μέγεθος του ενδομητριου κ μου είχε πει κ το ενδεχόμενο καθυστερημένης σύλληψης

POzcp3.pngal9Sp3.png

Παίζει κ αυτό αλλα εμένα μου είχε πει πότε ειναι να μου ρθει σύμφωνα με το μέγεθος του ενδομητριου κ μου είχε πει κ το ενδεχόμενο καθυστερημένης σύλληψης

ε αυτο μου ειπε κι εμενα ..δεν τοο ειδε πολυ παχυ νομιζω...μα αν δε δεξει ο γιατρος ...ποιος θα ξερει... πε μου..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...