Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

ξύλο θα φάω στο τέλος:D:D:D δεν τον πειράζω όταν κοιμάται!

Να σου πω και εμενα με τσατιζει τρελα οταν με ξυπναει για σεξ!!!ειμαι απο τα ατομα που λατρευουν τον υπνο!!!!!

Διαφημίσεις

κοριτσια ηρθε ο αντρουλης μου...θα τα πουμε πιο μετα!

δυο δουλειες κανει;

Νατάσα εγώ δεν λέω ποτέ όχι για σεξ :D:D:D μπορεί κ να μου κάτσει το πρωί αλλά θα πρέπει να τον προλάβω γιατί πριν φύγει για την δουλεια πάει για τρέξιμο ...στις 7 το πρωί

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Αχ ασε Μαριτσα και εγω σε αυτον τον κυκλο εχασα τη μπαλα!ειχα υγρα για 4-5 μερες,πονο καθολου που συνηθως εχω και το σιχτιρισα το θεμα!δεν ξερω ποτε εκανα!ασε μην το ψαχνεις!!κανε εσυ σεξ μερα παρα μερα,μια και δεν λες ποτε οχι,(πρεπει να πετυχεις τον αντρα ομως!!!) και ασε τις μερες.

Αχ ασε Μαριτσα και εγω σε αυτον τον κυκλο εχασα τη μπαλα!ειχα υγρα για 4-5 μερες,πονο καθολου που συνηθως εχω και το σιχτιρισα το θεμα!δεν ξερω ποτε εκανα!ασε μην το ψαχνεις!!κανε εσυ σεξ μερα παρα μερα,μια και δεν λες ποτε οχι,(πρεπει να πετυχεις τον αντρα ομως!!!) και ασε τις μερες.

εγώ είχα μόνο μία μέρα τα υγρά που είναι σαν ασπράδι αυγού την Παρασκευη...τον έβαλα κατω την παρασκευη, το Σαββατο, την Κυριακή το βράδυ...χθες τίποτα ούτε κ σήμερα έγινε. Θα προσπαθήσω το πρωί! Απο τον Ιανουαριο δεν τον βρίσκω στο σπίτι κιολας γιατί δουλευει σε 2δουλειες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Λογικο τοτε να ειναι κομματια!!παντως τοτε που ειχες τα υγρα αρχιζε και η ωορρηξια σου.τις πετυχες τις μερες!

αυτό ειναι το περίεργο μόνο η Παρασκευή ήταν ημέρα υγρών...τις προηγούμενες κ τις επόμενες ειχα ελάχιστα κ όχι γονιμα.

Για να καταλάβεις έφαγε το μεσημεριανό του στις 7 κ κάτι...μιλησαμε λίγο στο τραπέζι μετά ξάπλωσε κ τον πήρε ο ύπνος κατευθείαν:(

POzcp3.pngal9Sp3.png

την Πέμπτη κ τις προηγούμενες μέρες ειχα 36.5... από την παρασκευη αρχισε η άνοδο

Τελικά εσύ είσαι η Θεσσαλονικιά ;

βρε παιδια καποια μου ειπε πως μενει θεσσαλονικη....η εγω μπερδευτηκα?!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...