Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

αυτα ειναι μαριτσα μου!εγω ακομα ψαχνομαι εδω ..εχει γινει ενα η μουρη μου με την οθονη του pc ουφ! να σε ρωτησω ..εβαλα μια αγγελια εδω για δουλιτσα...θα φανει ως νεο θεμα καπου?

δεν την βλέπω ...στις αγγελιες θα επρεπε να την βαλεις

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα εισαι τρελη!!!!θεικη η λιστα!!!!!μην την αλλαξεις καθολου!αντε αυριο να μας πεις νεα μην ξεχαστεις!!

Σας ειπα που πηγα στην ενδοκρινολογο;μια χαρα ειμαι λεει σε ολα και δεν χρειαζονται ουτε χαπια για τις κυστες του θυροειδη, ουτε για την προλακτινη.απλα θα τα παρακολουθουμε.

Αντε Μαριτσα απολαυσε τον Σουλειμαν σου!!

χαιρομαι που σου αρεσε! Τούρμπο είσαι ούτε σπερματέγχυση ούτε τπτ μονο του θα ερθει

POzcp3.pngal9Sp3.png

χαιρομαι που σου αρεσε! Τούρμπο είσαι ούτε σπερματέγχυση ούτε τπτ μονο του θα ερθει

Μπααααααα!τις αποφασεις μας τις πηραμε.σιγα μην χασουμε κι αλλο χρονο.και πολυ το αφησαμε μην σου πω τοσα χρονια!

Τζοανα κανε αναζητηση.θα σου το βγαλει πιστευω

Διαφημίσεις

εντάξει στο σωστό μέρος την έβαλες την βρήκα

εβαλα κι αλλη μια στις αγγελιες!για δες και πες μου γνωμη.(η μια εβαλα η 2..)

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Τζοανα ελπιζω να βρεις συντομα δουλιτσα για να απασχολεις και λιγο το μυαλο σου και να χαλαρωσεις.

koritsia μου αν ακουσετε τπτ...βοηθηστε !plz

καλά για την Νατάσα δύσκολο στο βόρειο πόλο δεν φτιάχνουν νύχια:tongue::tongue::tongue::tongue:
χαχαχα κι εκει φτανω αρκει να εχω δουλεια:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...