Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

ο γυναικολόγος του έκανε υπέρηχο εντύπωση μου κάνει. Για μένα καλύτερα αντρολόγος-ουρολόγος. Δεν πάω καθόλου σε γιατρό που κάνει εξωσωματικές γιατί την ξέρω την απάντηση ...κατευθείαν εξωσωματική με χαλια σπέρμα.

θα συμφωνήσω εδω......είναι λιγο "ανυπόμονοι"....

Διαφημίσεις

δεν ειναι υπερ του να επεμβαινουμε στη φυση(εξωσωματικες κτλ)..εκτος αν υπαρχει πραγματικα προβλημα...ελπιζω να ειναι ολα καλα ομως και να μη φτασουμε εκει..δεν θα μπορεσω να του κανω εκπληξη ετσι

απορια το χω...γιατι δεν πας για χοριακη?

δεν νομιζω οτι θα σου ερθει η περιοδος...εκτος κι αν κανεις μια ¨αλλαγη κύκλου όπως αυτη των 42...όλες κανουμε 1-2 φορες τον χρονο αλλαγη!

καλη είναι η ηλικια μου απλα το πρωτο μου είναι 3,5 χρονων ....ε μη παει και 10!!!!το 3το πότε θα το κανω???:tongue::tongue::tongue:

το πολύ πολυ το μεγάλο να γίνει μπειμπι σιτερ του μικρού. Θες κ 3ο?

Δεν σας προλαβαίνω σήμερα...

POzcp3.pngal9Sp3.png

το πολύ πολυ το μεγάλο να γίνει μπειμπι σιτερ του μικρού. Θες κ 3ο?

Δεν σας προλαβαίνω σήμερα...

χαχαχαχαχα κατσε να κανω το δευτερο κι αν αντεχω......μεχρι 3 θα εκανα...!!!

δεν ειναι υπερ του να επεμβαινουμε στη φυση(εξωσωματικες κτλ)..εκτος αν υπαρχει πραγματικα προβλημα...ελπιζω να ειναι ολα καλα ομως και να μη φτασουμε εκει..δεν θα μπορεσω να του κανω εκπληξη ετσι

καλό αυτό αλλά κ πάλι πιστεύω ότι είναι καλύτερα τις εξετάσεις του να τις δει αντρολόγος.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

απορια το χω...γιατι δεν πας για χοριακη?

αν δεν εχει ερθει μεχρι την αλλη βδομαδα θα παω...μη δωσω κι αλλα αδικα λεφτα...εδωσα για το τεστ και απογοητευτηκα..ηταν αναποφασιστο μια θετικο μια αρνητικο μια εξαφανιζοταν μια εμφανιζοταν ..αμαν πια!!!!!!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλό αυτό αλλά κ πάλι πιστεύω ότι είναι καλύτερα τις εξετάσεις του να τις δει αντρολόγος.

αφου αυτος εχει τετοια κλινικη...ξερει απ αυτα!

χαχαχαχαχα κατσε να κανω το δευτερο κι αν αντεχω......μεχρι 3 θα εκανα...!!!

εγώ θα αγωνιστώ για το 1ο αλλά για 2ο θα το αφήσω στη τύχη...αν κάτσει έκατσε. Καλά για 3ο ούτε συζήτηση

POzcp3.pngal9Sp3.png

εγώ θα αγωνιστώ για το 1ο αλλά για 2ο θα το αφήσω στη τύχη...αν κάτσει έκατσε. Καλά για 3ο ούτε συζήτηση

μαζι σου.....συμφωνω ..αλλα αν ερθει και 3ο ,,καλως να ορισει..

αφου αυτος εχει τετοια κλινικη...ξερει απ αυτα!

ξέρουν και αυτοί από αυτά αλλά δεν επιμένουν αρκετά και βασίζονται μόνο στη καλλιέργεια κ στο σπερμοδιάγραμμα. Εμάς ο αντρολόγος μας έγραψε κ ορμονικές εξετάσεις και αν κ πάλι δεν βγει καλό που δεν το εύχομαι θα γράψει κ άλλες εξετάσεις αίματος.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

μαζι σου.....συμφωνω ..αλλα αν ερθει και 3ο ,,καλως να ορισει..

κ εγώ αυτό εννοουσα απλά για 3ο δεν μιλάω γιατί ήδη προσπαθώ 3χρόνια για το 1ο οπότε δεν το βλέπω

POzcp3.pngal9Sp3.png

αν δεν εχει ερθει μεχρι την αλλη βδομαδα θα παω...μη δωσω κι αλλα αδικα λεφτα...εδωσα για το τεστ και απογοητευτηκα..ηταν αναποφασιστο μια θετικο μια αρνητικο μια εξαφανιζοταν μια εμφανιζοταν ..αμαν πια!!!!!!!

το διπλο κλιαρμπλου εχει μια ριμαδοαχνη γραμμη που σε μπερδευει....

καλα κοριτσακι μου..θα το κοιταξουε ...κατσε ν κανουμε αυτα τρ ...

βλέποντας κ κάνοντας ... δεν είναι απαραίτητο να έχει κάτι το σπέρμα οπότε μην λέμε τιποτά ακόμα για ουρολόγους. Από ότι κατάλαβα Αθήνα μένεις κ εσύ οπότε οι επιλογές είναι πολλές σε γιατρούς κ κέντρα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...