Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, kate82 είπε:

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Εύη μου σε σας σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα αφού στον προηγούμενο κύκλο ήσουν έγκυος κ έχεις ήδη ένα παιδί. Εγώ σου λέω άντε το πάρα πολύ να χρειαστούν 2κύκλοι για να μείνεις πάλι χωρίς έλεγχο ωορρηξίας. Και ο κύκλος σου είναι μια χαρά!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εύη μου σε σας σίγουρα δεν υπάρχει πρόβλημα αφού στον προηγούμενο κύκλο ήσουν έγκυος κ έχεις ήδη ένα παιδί. Εγώ σου λέω άντε το πάρα πολύ να χρειαστούν 2κύκλοι για να μείνεις πάλι χωρίς έλεγχο ωορρηξίας. Και ο κύκλος σου είναι μια χαρά!

κ η ηλικία σου είναι μια χαρά ...άλλες ξεκινάν την προσπάθεια στα 38

POzcp3.pngal9Sp3.png

ο επόμενος θα είναι στανταρ κατω των 42 ημερων......αν υπάρξει...

ξεκινα απ την 8η οπωσδήποτε με ιδιαίτερη εμφαση 13-18!!!

εγω σημειώνω τις επαφες για να ξερω τι ψαρια επιασα!!!

ο επόμενος θα είναι στανταρ κατω των 42 ημερων......αν υπάρξει...

ξεκινα απ την 8η οπωσδήποτε με ιδιαίτερη εμφαση 13-18!!!

εγω σημειώνω τις επαφες για να ξερω τι ψαρια επιασα!!!

κι εγω τις σημειωνω αλλα ουτε ψαρια πιανω ουτε μωρα

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

κ εσύ Τζοάνα μην στεναχωριέσαι ...ο γιατρός σου μια υπόθεση έκανε. Καταρχήν από ότι κατάλαβα τον εξέτασε γυναικολόγος ...δεν έχω ξανακούσει άντρα να τον εξετάζει γυναικολόγος. Καλύτερα να κλείσετε ραντεβού σε ουρολόγο για να του κάνει υπέρηχο

POzcp3.pngal9Sp3.png

πωπω μ εχεις καταμπερδεψει...τι να μου ερθει..περιοδος?

δεν νομιζω οτι θα σου ερθει η περιοδος...εκτος κι αν κανεις μια ¨αλλαγη κύκλου όπως αυτη των 42...όλες κανουμε 1-2 φορες τον χρονο αλλαγη!

καλη είναι η ηλικια μου απλα το πρωτο μου είναι 3,5 χρονων ....ε μη παει και 10!!!!το 3το πότε θα το κανω???:tongue::tongue::tongue:

εχει σπυδασε εξω και στειροτητα κτλ..του εκανε υπερηχο..αλλα του ταεκανε ..εχει και κλινικη εξωσωματικης κτλ...πολυ καλος γιατρος...

κ εσύ Τζοάνα μην στεναχωριέσαι ...ο γιατρός σου μια υπόθεση έκανε. Καταρχήν από ότι κατάλαβα τον εξέτασε γυναικολόγος ...δεν έχω ξανακούσει άντρα να τον εξετάζει γυναικολόγος. Καλύτερα να κλείσετε ραντεβού σε ουρολόγο για να του κάνει υπέρηχο

πλακα κανεις?πως τον εξετασε δλδ???θα με τρελάνετε εσεις???:shock:

εχει σπυδασε εξω και στειροτητα κτλ..του εκανε υπερηχο..αλλα του ταεκανε ..εχει και κλινικη εξωσωματικης κτλ...πολυ καλος γιατρος...

χμμμμμ

μια χαρα είστε και οι 2!!!λιγο προγραμματισμο θέλετε.....

καντε τωρα που μπορειται κοριτσια να το χαρείτε...μετα με το μωρο....τζίφος!!!!!

Διαφημίσεις

αντε βρε κοριτσια να κανουμε τα ζουζουνια μας και να τα πηγαινουμε μαζι βολτουλες! να γνωριστουμε κιολας! αληθεια που μενετε?

ο γυναικολόγος του έκανε υπέρηχο εντύπωση μου κάνει. Για μένα καλύτερα αντρολόγος-ουρολόγος. Δεν πάω καθόλου σε γιατρό που κάνει εξωσωματικές γιατί την ξέρω την απάντηση ...κατευθείαν εξωσωματική με χαλια σπέρμα.

POzcp3.pngal9Sp3.png

ο γυναικολόγος του έκανε υπέρηχο εντύπωση μου κάνει. Για μένα καλύτερα αντρολόγος-ουρολόγος. Δεν πάω καθόλου σε γιατρό που κάνει εξωσωματικές γιατί την ξέρω την απάντηση ...κατευθείαν εξωσωματική με χαλια σπέρμα.

δεν ειναι υπερ του να επεμβαινουμε στη φυση(εξωσωματικες κτλ)..εκτος αν υπαρχει πραγματικα προβλημα...ελπιζω να ειναι ολα καλα ομως και να μη φτασουμε εκει..δεν θα μπορεσω να του κανω εκπληξη ετσι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...