Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

• Μου αρέσει 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

είναι καλύτερα να δωσει το δειγμα στο εργαστηριο....πρεπει να το δουν αμεσα!

ναι το ξερω ευη μου αλλα η βιοιατρικη που πηρα τηλ μου ειπε να της παω το δειγμα..αλλα μαλλον δεν θα το κανουμε εκει...για το λογο που μου ειπε κι η μαριτσα!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου να σαι καλα για τις συμβουλες σου!

λεμε να παμε στο κεντρο εξωσωματικης του γυαικολογου ου ..αλλα... πανακριβα...80 το σπερμο/μα και 40 η καλ/για...αλλα μαλλον εκει θα παμε..αφου το λες κι εσυ...! αχ εχω στενοχωρηθει πολυ σημερα..

τι στεναχωριέσαι καλε?

κατσε να δεις πρωτα!!!μπορει να είναι ντούρασελ!!!

τι στεναχωριέσαι καλε?

κατσε να δεις πρωτα!!!μπορει να είναι ντούρασελ!!!

το ευχομαι αλλα παιζει σοβαρα απ οτι καταλαβα για προστατιτιδα παιζει και εχει αποδυναμωσει αυτο το σπερμα...πφφφφφ ...αχ βρε κοριτσια ευχαριστω για την παρεα σας...οσο για την καθυστερημενη συλληψη..ξερετε δε το πιστευω πλεον...ΑΛΛΑ ουτε ο γιατρος ν μην ξερει???αυτο θα πει γκαντεμια

Εύη 74ευρώ έκανε το q10 έχει αρκετή ποσότητα το κάθε χάπι σε σχέση με άλλες εταιρείες. Αυτό έγραψε ο γιατρός δεν μας πήγαινε να μην το πάρουμε. Αναβάθμιση της λίστας θα γίνει όταν θα εχω τον υπολογιστή γιατι απο το κινητό θα κάνω 5χρόνια. Να μου γράψεις κ την νέα ημερομηνία που δεν περιμένεις. Καλύτερα να γίνει η λήψη στο κέντρο. Αλλα το καλοκαίρι αντέχει το σπέρμα περισσότερο κ μπορει να γίνει κ στο σπίτι σύμφωνα με τον γιατρό μου

POzcp3.pngal9Sp3.png

δυστυχως τοσο νωρις στον υπέρηχο δε φαινεται κατι...ουτε μπορουν να πουν πότε εγινε η ωορρηξια...μονο οτι εγινε!

Η προστατίτιδα θεραπευεται ευκολα...δεν εχεις κατι να φοβηθεις!!!

Διαφημίσεις

θεραπευται αλλα μας ειπε πως μπορειαν παιρνει και για 1 ολοκληρο χρονο ...ρε κοριτσια ..θελω τοσο μια στρογγυλη κοιλιτσα και ενα ζουζουνακι!....

ναι το ξερω ευη μου αλλα η βιοιατρικη που πηρα τηλ μου ειπε να της παω το δειγμα..αλλα μαλλον δεν θα το κανουμε εκει...για το λογο που μου ειπε κι η μαριτσα!

Και πολυ καλά θα κάνετε για την βίοιατρικη δεν εχω ακούσει τα καλύτερα. Εμείς πήγαμε σε κέντρο σπερματολογιας

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εύη 74ευρώ έκανε το q10 έχει αρκετή ποσότητα το κάθε χάπι σε σχέση με άλλες εταιρείες. Αυτό έγραψε ο γιατρός δεν μας πήγαινε να μην το πάρουμε. Αναβάθμιση της λίστας θα γίνει όταν θα εχω τον υπολογιστή γιατι απο το κινητό θα κάνω 5χρόνια. Να μου γράψεις κ την νέα ημερομηνία που δεν περιμένεις. Καλύτερα να γίνει η λήψη στο κέντρο. Αλλα το καλοκαίρι αντέχει το σπέρμα περισσότερο κ μπορει να γίνει κ στο σπίτι σύμφωνα με τον γιατρό μου

βάλε τον φαρμακοποιο να ψαξει κι αλλη εταιρια....καλύτερα να πίνει 2 την ημερα απ το να σκας 74 ευρω

επίσης ιντελεκτα σε αμπουλες είναι πολύ πιο φθηνες απ οτι σε φακελάκι κι εχουν τα ιδια mg

Και πολυ καλά θα κάνετε για την βίοιατρικη δεν εχω ακούσει τα καλύτερα. Εμείς πήγαμε σε κέντρο σπερματολογιας

οκ...οποτε την ξεχναμε....ευχαριστω βρε κοριτσια μου !ο θεος να σας χει καλα..

θεραπευται αλλα μας ειπε πως μπορειαν παιρνει και για 1 ολοκληρο χρονο ...ρε κοριτσια ..θελω τοσο μια στρογγυλη κοιλιτσα και ενα ζουζουνακι!....

ακομα δεν τον είδαμε....

εβγαλες αποτελεσμα και πόσο θα παρει για να επανέλθει????

μαλώνω λεμε!!!

Διαφημίσεις

οχι δεν τα εβγαλα εγω αλλα ετσι ειπε ο γιατρος..οτι υπαρχουν κι αυτες οι περιπτωσεις..ελα οκ ας σταματησω..γρουσουζια και ισως στενοχωριεμαι αδικα..ασε που υπαρχουν τοσες λυσεις και τοσες θεραπειες!! αμαν πια..απογοητευμαι με το παραμικρο..

Μαριτσα νεα ημερομηνια θα σου πω μολις νιωσω το αυγο να σκάει!!!δεν εχω σταθερο κυκλο....

εμεις αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε κι αυτον τον κυκλο και μετα ελεγχος......ξεσκόνισμα κανονικο!!!!

οχι δεν τα εβγαλα εγω αλλα ετσι ειπε ο γιατρος..οτι υπαρχουν κι αυτες οι περιπτωσεις..ελα οκ ας σταματησω..γρουσουζια και ισως στενοχωριεμαι αδικα..ασε που υπαρχουν τοσες λυσεις και τοσες θεραπειες!! αμαν πια..απογοητευμαι με το παραμικρο..

ο γιατρος με το ματι εβγαλε διαγνωση?

ποσο καιρο προσπαθείτε?

Μαριτσα νεα ημερομηνια θα σου πω μολις νιωσω το αυγο να σκάει!!!δεν εχω σταθερο κυκλο....

εμεις αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε κι αυτον τον κυκλο και μετα ελεγχος......ξεσκόνισμα κανονικο!!!!

χα...σου ευχομαι να μη χρειαστει ξεσκονισμα και να εχεις γεματη κοιλιτσα !!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...