Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κοριτσια μου καλημερα ..τι καλαη δλδ...δεν εχω ορεξη να κανω τπ..πηγα στο γιατρο και ειδε πως εχω κανει οωρηξια ...αρα λογικα θα μου ερθει περιοδος..εκτος αν εχει γινει καθυστερημενα η συλληψη...βλακειες..κοιτα να δεις που θα ερθει..αλλα εκτος αυτου εξετασε και τον αντρα μου..και παιζει να εχει προστατιτιδα και του εγραψε ν κανει ενα σπερμοδιαγραμμα..και μια καλ/για σπερματος.πωωωω....εμενα με ειδε μια χαρα και μου ειπε πως μπορω και πως θακνω παιδια..ελπιζω το σπερμοδιαγραμμα να ειναι ετσι απλα για μια ματια..

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

κοριτσια μου καλημερα ..τι καλαη δλδ...δεν εχω ορεξη να κανω τπ..πηγα στο γιατρο και ειδε πως εχω κανει οωρηξια ...αρα λογικα θα μου ερθει περιοδος..εκτος αν εχει γινει καθυστερημενα η συλληψη...βλακειες..κοιτα να δεις που θα ερθει..αλλα εκτος αυτου εξετασε και τον αντρα μου..και παιζει να εχει προστατιτιδα και του εγραψε ν κανει ενα σπερμοδιαγραμμα..και μια καλ/για σπερματος.πωωωω....εμενα με ειδε μια χαρα και μου ειπε πως μπορω και πως θακνω παιδια..ελπιζω το σπερμοδιαγραμμα να ειναι ετσι απλα για μια ματια..

Τζοανα μου μην στεναχωριέσαι. Καλύτερα να γίνονται οι εξετάσεις νωρίς. Ο δικός μου στα 2μισή χρόνια προσπάθειας έκανε σπερμοδιαγραμμα κ βγήκε χάλια. . . Θα μπορούσαμε να το είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα. Πόσο χρόνων είσαι ?δεν μας έχεις πει.Κάτσε να δούμε υπάρχει κ η περίπτωση της καθυστερημένης σύλληψης

POzcp3.pngal9Sp3.png

Τζοανα μου μην στεναχωριέσαι. Καλύτερα να γίνονται οι εξετάσεις νωρίς. Ο δικός μου στα 2μισή χρόνια προσπάθειας έκανε σπερμοδιαγραμμα κ βγήκε χάλια. . . Θα μπορούσαμε να το είχαμε αντιμετωπίσει νωρίτερα. Πόσο χρόνων είσαι ?δεν μας έχεις πει.Κάτσε να δούμε υπάρχει κ η περίπτωση της καθυστερημένης σύλληψης

ναι η αληθεια πως δν σας εχω πει ποσο ειμαι...ειμαι 23 και ειναι 30 ο αντρας μου .οταν λες πως βγηκε χαλια τι εννοεις?

Διαφημίσεις

Παιδιά είστε ακόμα. Πολυ καλό αυτό! Όταν λέω χάλια εντελώς χάλια. Έχει 100.000 συνολικά σπέρματα ενώ θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια κ κινητικότητα χάλια 9% αργή κίνηση

POzcp3.pngal9Sp3.png

Παιδιά είστε ακόμα. Πολυ καλό αυτό! Όταν λέω χάλια εντελώς χάλια. Έχει 100.000 συνολικά σπέρματα ενώ θα έπρεπε να έχει εκατομμύρια κ κινητικότητα χάλια 9% αργή κίνηση

εσυ ποσο εισαι ...αν επιτρεπεται..?

και για πες..τι εκανε γι αυτο ο αντρας σου?

εσυ ποσο εισαι ...αν επιτρεπεται..?

και για πες..τι εκανε γι αυτο ο αντρας σου?

Γράφω απο κινητό κ κάνω δέκα ώρες. Ειμαι 25 κ 30 το αγόρι! Του έδωσε βιταμίνες ο γιατρός για 3μήνες κ μετά πάλι σπερμοδιαγραμμα

POzcp3.pngal9Sp3.png

πωωωω του χρονου δλδ θα κανουμε μπεμπεκι...προσπαθουμε εδω και 10-11 μηνες !κοι οι βιταμινες κανουν κατι ?μονο βιταμινες?

πωωωω του χρονου δλδ θα κανουμε μπεμπεκι...προσπαθουμε εδω και 10-11 μηνες !κοι οι βιταμινες κανουν κατι ?μονο βιταμινες?

Η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική! Σε μας δεν βρέθηκε ούτε μικρόβιο ούτε κιρσοκυλη οπότε η μόνη λύση ειναι η σωστή διατροφή κ οι βιταμίνες. Άλλοι χρειάζονται αντιβιωση ή ακόμα κ επέμβαση. Σε αλλα ζευγάρια δεν βρίσκουν τίποτα κ απλά ειναι το άγχος.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Η κάθε περίπτωση ειναι διαφορετική! Σε μας δεν βρέθηκε ούτε μικρόβιο ούτε κιρσοκυλη οπότε η μόνη λύση ειναι η σωστή διατροφή κ οι βιταμίνες. Άλλοι χρειάζονται αντιβιωση ή ακόμα κ επέμβαση. Σε αλλα ζευγάρια δεν βρίσκουν τίποτα κ απλά ειναι το άγχος.

αχ δε ξερω τι να πω...εφυγε το ενα αγχος ....ηρθε το αλλο!εκεινος δεν ειχε αγχος ..απο χθες τον ειδα επεσε λιγο...!και κατι αλλο.....

μαλλον θα κανουμε τη ληψη δειγματος στο σπιτι...μπορω βοηθησω εγω καπως πιστυεις , η να τον αφησω μονο του...ειναι λιγο περιεργα...

αχ δε ξερω τι να πω...εφυγε το ενα αγχος ....ηρθε το αλλο!εκεινος δεν ειχε αγχος ..απο χθες τον ειδα επεσε λιγο...!και κατι αλλο.....

μαλλον θα κανουμε τη ληψη δειγματος στο σπιτι...μπορω βοηθησω εγω καπως πιστυεις , η να τον αφησω μονο του...ειναι λιγο περιεργα...

Καλύτερα να τον αφήσεις μόνο του γιατι θα νιώθει περίεργα. Κ μεγάλη προσοχή στο κέντρο που θα επιλέξετε. Στα μικρόβιολογικα κάνουν λάθη. Καλύτερα να πάτε ή σε κέντρο σπερματολογιας ή σε κέντρο εξωσωματικης ή κάποιο μεγάλο νοσοκομείο

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εύη η Ντίνα αδιαθέτησε αυτό εννοεί!

Παίρνει q10 και intelecta

και κανουν 100 ευρω????σιγουρα???

Κοριτσια τι κανετε;;;μολις ξεβρωμισα επιτελους!!!!το μονο που βαριεμαι ειναι να στεγνωσω τη μαλλουρα!!!

Μαριτσα πως παει το κρυωμα;;

Ντινα ακομα να τελειωσεις τη δουλεια;

Ευη που εισαι;πως εισαι κοριτσι;

τώρα καλύτερα;:D έβαλα με κόκκινο της Ευης επειδή είναι η επόμενη

Εδω είμαι κοριτσια!!!καλα εκανες και με εβαλες με κοκκινο!!!ηρθε η κοκκινοσκουφιτσα χθες!!!

Μαριτσα σημερα δεν κανω τιποτα!ειμαι χωμα....απο αυριο τωρα και αμα το πετυχουμε καλως.αν οχι παμε για σπερματεγχυση.

αμα δε κανετε κοκο πως θα πιαστει??με τον κρινο???εεεεεεεε??

σαφως και το τεστ δεν ειναι καλυτερο..αλλα μιας και πηρα το διπλο ας περιμενω λιγες μερες και ας το χρησιμοποιησω
κι εμενα με ποναει μια βδομαδα πριν αλλα τωρα τπτ απολυτως.αλλα ουτε και καποιο συμπτωμα εγκυμοσυνης..(κακο αυτο)...

καλως ήρθες στην παρεα!!!

koritsia καλησπερα!τι κανετε?εκανα το τεστ χθες το βραδυ.φαινοταν αρνητικο με μμια αχνη γραμμουλα μονο κατω ,δλδ σαν ''τ'' αλλα μετα εξαφανιστηκε κι αυτη.αφηστε και σημερα εχω κρυαδες...εβαλα θερμομετρο 37,2... νιωθω φουσκωμενη και δυσκολευομαι καπως..κτ σαν δυσποια..αυτα...τρ τι κανω?

λοιπον τον προηγούμενο μηνα,2 τεστ απο διαφορετικες εταιριες εδειχναν θετικο αλλα η χοριακη ηταν θετικη.....τωρα 2 τεστ εδειχναν αχνο θετικο και η χοριακη ήταν αρνητικη.....κανε μια χοριακη....

Υπάρχει περίπτωση να έχω ουροσυλλεκτη αν τον βρω θα πάω αύριο για τις αιματολογικές κ για τα ούρα. Για τον υπέρηχο θυρεοειδή αναγκαστικά πρέπει να κλείσω ραντεβού. Αν δεν βρω κουτάκι για τα ούρα θα πάω να αγοράσω τη Δευτέρα κ θα πάω Τρίτη για όλα. Αν και ο γιατρός ήθελε να γίνουν 3η ημέρα του κύκλου αλλά μου είπε να τις κάνω όποια μέρα να ναι γιατί ο κύκλος μου δεν είναι καλός κ μπορεί να χαθεί η προθεσμία.

κανε τις αιματολογικες και τα ουρα τα πας οταν πας να παρεις τις απαντήσεις!

καλησπερα....μπηκα να πω μια καλησπερα και φευγω ...δεν ειμια καλα εχω νευρα ενω επρεπε να καλιω και να χτυπιεμαι ...

τρακαρα....μαλλον με τρακαρε ενας παπαρας και με παρατησε!

μου κολλησε απο πισω..ψιλοφρεναρα γιατι φρεναρτε και ο μπροστινος μου ...και μου κολλησε σαν παπαρι απο πισω .και μετα την εκανε ..ΠΟΣΟ ΚΩΛΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

πηρα αριθμο ....φωναξα αστυνομια ..και οκ ..θα.....

θα ...θα....

αν δεν παει μονος του να το πει ..παμε μηνυση ..δικαστικα και αρχ@@@δια....μου κατεβασε ολο τον προφυλακτηρα κατω...

ευτυχως (παντα) φορουσα ζωνη ..και μπορεσα και κρατησα τ αμαξι και δεν μου φυγε να κανω βολτες ανεγξελεκτες...

αυτα...σας αφηνω παω να μαγειρεψω...ισως μπω αργοτερα...

ΠΟΣΟΟΟΟΟ ΚΩΛΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Π@@ΣΤΗΔΕΣ....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

ευτυχως που δε χτύπησες!!!τι γκαντεμια!!

ουφ τελειωσα!!!αυτα παθαίνει οποια εχει μερες να μπει!!!

:D

είναι καλύτερα να δωσει το δειγμα στο εργαστηριο....πρεπει να το δουν αμεσα!

αχ κοριτσακι μου να σαι καλα για τις συμβουλες σου!

λεμε να παμε στο κεντρο εξωσωματικης του γυαικολογου ου ..αλλα... πανακριβα...80 το σπερμο/μα και 40 η καλ/για...αλλα μαλλον εκει θα παμε..αφου το λες κι εσυ...! αχ εχω στενοχωρηθει πολυ σημερα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...