Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Δυστυχώς αυτό υπάρχει σε κάθε πρόβλημα όλοι προσπαθούν να πουν την άποψη τους για την λύση του χωρίς να έχουν καν ψάξει για το θέμα . Τουλάχιστον έστω να κάνουν μια έρευνα πριν προσπαθησουν να βοηθήσουν . Κ αργότερα που θα κάνεις ένα παιδί έτσι θα είναι ο καθένας θα λέει την άποψη του για την ανατροφή 

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Και τα κουλα χρειαζονται!!καλυτερα που σου εβαλε τοσες.

Τα έβαλε κυρίως γιατί ξέρει ότι σε λίγο λιγότερο από χρόνο θα είμαι ανασφάλιστη αν δεν βρω δουλειά...αλλά δεν νομίζω γιατί ακόμα κ αν δεν βρω θα με ασφαλίσει το αγόρι

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Κανε οτι μπορεις τωρα!!ποτε θα πας να τις κανεις;

Υπάρχει περίπτωση να έχω ουροσυλλεκτη αν τον βρω θα πάω αύριο για τις αιματολογικές κ για τα ούρα. Για τον υπέρηχο θυρεοειδή αναγκαστικά πρέπει να κλείσω ραντεβού. Αν δεν βρω κουτάκι για τα ούρα θα πάω να αγοράσω τη Δευτέρα κ θα πάω Τρίτη για όλα. Αν και ο γιατρός ήθελε να γίνουν 3η ημέρα του κύκλου αλλά μου είπε να τις κάνω όποια μέρα να ναι γιατί ο κύκλος μου δεν είναι καλός κ μπορεί να χαθεί η προθεσμία.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Υπάρχει περίπτωση να έχω ουροσυλλεκτη αν τον βρω θα πάω αύριο για τις αιματολογικές κ για τα ούρα. Για τον υπέρηχο θυρεοειδή αναγκαστικά πρέπει να κλείσω ραντεβού. Αν δεν βρω κουτάκι για τα ούρα θα πάω να αγοράσω τη Δευτέρα κ θα πάω Τρίτη για όλα. Αν και ο γιατρός ήθελε να γίνουν 3η ημέρα του κύκλου αλλά μου είπε να τις κάνω όποια μέρα να ναι γιατί ο κύκλος μου δεν είναι καλός κ μπορεί να χαθεί η προθεσμία.

Καλα αποτελεσματα κοριτσι μου!!θα περιμενουμε νεοτερα φυσικα!

Διαφημίσεις

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (26/3)

2.ευη@ (3/3)

3.natasoula81 (14/3)

4.Μαρίτσα10 (17/3)

5.joannako?

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

αχ λες να ειμαι στη λιστα?????? αυριο το βραδυ θα σου πω που θα παω στον γιατρο μου! ελπιζω πως ναι!!

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

αχ λες να ειμαι στη λιστα?????? αυριο το βραδυ θα σου πω που θα παω στον γιατρο μου! ελπιζω πως ναι!!
σε αυτη τη λίστα ειναι οι κοπέλες που προσπαθούν να γίνουν μανουλες κ δίπλα απο το όνομα τους ειναι η ημερομηνία που περιμένουν περίοδο. Δεν έχουμε ακόμα καμία κοπέλα που να ειναι έγκυος αλλα περιμένω να δω ποια θα κάνει ποδαρικό για να φτιάξουμε κ την λίστα με τις έγκυες

POzcp3.pngal9Sp3.png

καλησπερα....μπηκα να πω μια καλησπερα και φευγω ...δεν ειμια καλα εχω νευρα ενω επρεπε να καλιω και να χτυπιεμαι ...

τρακαρα....μαλλον με τρακαρε ενας παπαρας και με παρατησε!

μου κολλησε απο πισω..ψιλοφρεναρα γιατι φρεναρτε και ο μπροστινος μου ...και μου κολλησε σαν παπαρι απο πισω .και μετα την εκανε ..ΠΟΣΟ ΚΩΛΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

πηρα αριθμο ....φωναξα αστυνομια ..και οκ ..θα.....

θα ...θα....

αν δεν παει μονος του να το πει ..παμε μηνυση ..δικαστικα και αρχ@@@δια....μου κατεβασε ολο τον προφυλακτηρα κατω...

ευτυχως (παντα) φορουσα ζωνη ..και μπορεσα και κρατησα τ αμαξι και δεν μου φυγε να κανω βολτες ανεγξελεκτες...

αυτα...σας αφηνω παω να μαγειρεψω...ισως μπω αργοτερα...

ΠΟΣΟΟΟΟΟ ΚΩΛΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Π@@ΣΤΗΔΕΣ....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

καλησπερα....μπηκα να πω μια καλησπερα και φευγω ...δεν ειμια καλα εχω νευρα ενω επρεπε να καλιω και να χτυπιεμαι ...

τρακαρα....μαλλον με τρακαρε ενας παπαρας και με παρατησε!

μου κολλησε απο πισω..ψιλοφρεναρα γιατι φρεναρτε και ο μπροστινος μου ...και μου κολλησε σαν παπαρι απο πισω .και μετα την εκανε ..ΠΟΣΟ ΚΩΛΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !

πηρα αριθμο ....φωναξα αστυνομια ..και οκ ..θα.....

θα ...θα....

αν δεν παει μονος του να το πει ..παμε μηνυση ..δικαστικα και αρχ@@@δια....μου κατεβασε ολο τον προφυλακτηρα κατω...

ευτυχως (παντα) φορουσα ζωνη ..και μπορεσα και κρατησα τ αμαξι και δεν μου φυγε να κανω βολτες ανεγξελεκτες...

αυτα...σας αφηνω παω να μαγειρεψω...ισως μπω αργοτερα...

ΠΟΣΟΟΟΟΟ ΚΩΛΟΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ Π@@ΣΤΗΔΕΣ....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

το σημαντικότερο ειναι οτι είσαι καλά όλα τα αλλα φτιάχνονται. Μπορει να μην είχε ασφαλισμένο το αμάξι του κ φοβήθηκε κ έφυγε

POzcp3.pngal9Sp3.png

το σημαντικότερο ειναι οτι είσαι καλά όλα τα αλλα φτιάχνονται. Μπορει να μην είχε ασφαλισμένο το αμάξι του κ φοβήθηκε κ έφυγε

ΑΥΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ...ΜΑΚΑΡΙ ,.,ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΩ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλημςεα κοριτσια μου ..συγγνωμη αν δεν απανταω σε καποιες αλλα εχω μπερδευτει με τα μηνυματα ...σημερα το βραδυ θα σας εχω τα νεα ...ελπιζω ευχαριστα

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

καλημςεα κοριτσια μου ..συγγνωμη αν δεν απανταω σε καποιες αλλα εχω μπερδευτει με τα μηνυματα ...σημερα το βραδυ θα σας εχω τα νεα ...ελπιζω ευχαριστα

Περιμένω νέα σου!:-)

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μακάρι

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...