Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

κουκου.....ειναι καμια εδω???

δεν μπηκα τις προηγ .μερες...

εκανα γενικη σπιτι .και γενικα ριλαξαρισα...

ε σημερα δουλευα ..τωρα γυρισα και ειπα να κανω ενα ντου να δω τι καμνετε...

τι καμνετε????????????

κανα νεο ??? για γονιμες διαβασα ......βαλ τον κατω ..και αλλαξε του τα πρεκια!

να καλωσορισω και την τζοαννα....

καλως ηρθες ...στο κλαμπ...!

φιλακια -δαγκωτα!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

κουκου.....ειναι καμια εδω???

δεν μπηκα τις προηγ .μερες...

εκανα γενικη σπιτι .και γενικα ριλαξαρισα...

ε σημερα δουλευα ..τωρα γυρισα και ειπα να κανω ενα ντου να δω τι καμνετε...

τι καμνετε????????????

κανα νεο ??? για γονιμες διαβασα ......βαλ τον κατω ..και αλλαξε του τα πρεκια!

να καλωσορισω και την τζοαννα....

καλως ηρθες ...στο κλαμπ...!

φιλακια -δαγκωτα!

Χαχα τον έβαλα κάτω κ χθες κ σήμερα κ θα τον βάλω ξανά γιατι υποψιάζομαι οτι πλησιάζω στις γόνιμες απο τα υγρά

POzcp3.pngal9Sp3.png

koritsia καλησπερα!τι κανετε?εκανα το τεστ χθες το βραδυ.φαινοταν αρνητικο με μμια αχνη γραμμουλα μονο κατω ,δλδ σαν ''τ'' αλλα μετα εξαφανιστηκε κι αυτη.αφηστε και σημερα εχω κρυαδες...εβαλα θερμομετρο 37,2... νιωθω φουσκωμενη και δυσκολευομαι καπως..κτ σαν δυσποια..αυτα...τρ τι κανω?

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

koritsia καλησπερα!τι κανετε?εκανα το τεστ χθες το βραδυ.φαινοταν αρνητικο με μμια αχνη γραμμουλα μονο κατω ,δλδ σαν ''τ'' αλλα μετα εξαφανιστηκε κι αυτη.αφηστε και σημερα εχω κρυαδες...εβαλα θερμομετρο 37,2... νιωθω φουσκωμενη και δυσκολευομαι καπως..κτ σαν δυσποια..αυτα...τρ τι κανω?

μήπως ήταν προβληματικό;σε μένα είχε βγει κατευθείαν αρνητικό το κλιαρ μπλου πριν προλάβω να σταματήσω την ούρηση :tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Για μένα αν μέχρι Δευτέρα πρωί δεν έχει έρθει πήγαινε κατευθείαν για χοριακή και αν βγει κ αυτή αρνητική που δεν στο εύχομαι πάρε κάνα παυσίπονο για να πέσουν τα δέκατα κ κάνε κ κανένα ποδόλουτρο με ζεστό νερό μπας κ έρθει.

Εγώ όταν το έκανα κ βγήκε αρνητικό ήμουν στη 40η μέρα του κύκλου...πήρα κανά δυο παναντολ στη διάρκεια της μέρας και δυο χαπάκια λυγαριά. Το πρωί της 41ης πήρα πάρει παναντόλ κ λυγαριά κ έτσι μέχρι το μεσημέρι κατάφερα και αδιαθέτησα. Και τα δέκατα τα έριξα από την 40η ημέρα.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε;;

Τζοανα βουρ για χοριακη!δεν θα στηριζομαστε ποτε στα τεστ!

Μαριτσα,Ντινακι,Ευη ολα καλα;;Εγω μολις ετοιμασα ολα τα υλικα και τη ζυμη μου για πιτσα και ετοιμαζομαστε να φαμε σαν τα γουρουνια για ακομα μια φορα!ειναι που ξεκινησαμε διαιτα...

Καλημερα κοριτσια!!!τι κανετε;;

Τζοανα βουρ για χοριακη!δεν θα στηριζομαστε ποτε στα τεστ!

Μαριτσα,Ντινακι,Ευη ολα καλα;;Εγω μολις ετοιμασα ολα τα υλικα και τη ζυμη μου για πιτσα και ετοιμαζομαστε να φαμε σαν τα γουρουνια για ακομα μια φορα!ειναι που ξεκινησαμε διαιτα...

εγώ έχω μπερδευτεί πάρα πολύ. Την Παρασκευή είχα πολλά υγρά το τεστ όμως αρνητικό. Το Σάββατο το πρωί το τεστ πάλι αρνητικό, το έκανα πάλι μετά από λίγο θετικό αλλά από υγρά τίποτα. Έκανα πάλι σήμερα πάλι αρνητικό. Οπότε ή έκανα ωορρηξία το Σάββατο το πρωί ή το τεστ είναι μάπα το καρπούζι. Πάντως προσπαθήσαμε κ Παρασκευή και Σάββατο....ότι είναι να γίνει θα γίνει έτσι κ αλλιώς αυτά τα θέματα είναι να θέλει να σου κάτσει.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα ασε και εγω μια απο τα ιδια αυτο το μηνα.τεστ δεν εκανα αλλα με μπερδεψαν λιγο τα υγρα αυτη τη φορα....αλλα ειπα το ιδιο με σενα.αμα ειναι να κατσει ας κατσει.ετσι κι αλλιως αν ολες οι εξετασεις μας ειναι καλες παμε για την σπερματεγχυση.

Μαριτσα ασε και εγω μια απο τα ιδια αυτο το μηνα.τεστ δεν εκανα αλλα με μπερδεψαν λιγο τα υγρα αυτη τη φορα....αλλα ειπα το ιδιο με σενα.αμα ειναι να κατσει ας κατσει.ετσι κι αλλιως αν ολες οι εξετασεις μας ειναι καλες παμε για την σπερματεγχυση.

τώρα που είπες για εξετάσεις ...εμένα ο γιατρός μου έγραψε 5σελίδες εξετάσεις:tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ορμονικες ετσι;

εχει γραψει κ κατι εντελώς κουλα οπως ποσο νατριο εχω στο αίμα κ πόσο β12. Μου έγραψε κ αυτό που μου ειχες πει με τα αντισώματα του θυρεοειδή κάτι τέτοιο

POzcp3.pngal9Sp3.png

εχει γραψει κ κατι εντελώς κουλα οπως ποσο νατριο εχω στο αίμα κ πόσο β12. Μου έγραψε κ αυτό που μου ειχες πει με τα αντισώματα του θυρεοειδή κάτι τέτοιο

Και τα κουλα χρειαζονται!!καλυτερα που σου εβαλε τοσες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...