Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μαλλον θα ειναι και λιγο κομματια απο την δουλεια,οποτε που να μπει!μακαρι να ειναι καλα.μαζευει δυναμεις για να επιστρεψει δριμυτερη!!

Μπορει να κάνει ζουζούνιες με τον άντρα της κ να φτιάχνει γλυκά

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αυτο που το πας;;;;!!!!να μην φτιαξει μερικες βαφλες να τσακισει μετα τη δουλεια;;!!πρεπει να μας στειλει μερικες να δοκιμασουμε!
κ εγώ κάποτε έφτιαχνα αλλα πήραμε κιλά κ σταματήσαμε

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Πλακα κανεις;;;!!!50 κιλα ημουν στο δημοτικο!μια χαρα τα εχω πατησει τα 70 πλεον. και οντως ισχυει πως οσο μεγαλωνει ο ανθρωπος τοσο πιο δυσκολα τα χανει
γράφω απο κινητό κ μπλοκάρε εδώ το σύστημα κ το έστειλα δύο φορές. Εγώ πριν τον γνωρίσω ήμουν 58 κ μετά έφτασα 70. Τώρα ειμαι 65. Ειμαι 1.65 παίζει ρόλο κ το ύψος

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μια φορα το εστειλες.και εγω απο το κινητο γραφω γιατι βαριεμαι να καθομαι στον υπολογιστη.ε καλα εισαι ρε Μαριτσα.εξαρταται και αν τα βαζεις και ομοιομορφα τα κιλα.εγω ειμαι 1.75 αλλα τα βαζω ολα στην κοιλια.σαν γκαστρωμενη ειμαι.ενα καλοκαιρι φορουσα και ενα ριχτο φορεμα,πηγα στην τραπεζα και να φανταστεις μου εδωσαν σειρα προτεραιοτητας!! Εννοειται οτι το εκμεταλλευτηκα....

Διαφημίσεις

Μια φορα το εστειλες.και εγω απο το κινητο γραφω γιατι βαριεμαι να καθομαι στον υπολογιστη.ε καλα εισαι ρε Μαριτσα.εξαρταται και αν τα βαζεις και ομοιομορφα τα κιλα.εγω ειμαι 1.75 αλλα τα βαζω ολα στην κοιλια.σαν γκαστρωμενη ειμαι.ενα καλοκαιρι φορουσα και ενα ριχτο φορεμα,πηγα στην τραπεζα και να φανταστεις μου εδωσαν σειρα προτεραιοτητας!! Εννοειται οτι το εκμεταλλευτηκα....

Είσαι ψηλή βρε δεν νομίζω να σου φαίνονται τα 70κάτι. Κ εγώ εχω κοιλιά αλλα είχα πάντα ενώ μπουτια δεν είχα κ με ενοχλεί. Δεν νιώθω άνετα να βάλω μια φούστα πολυ μίνι ας πούμε

POzcp3.pngal9Sp3.png

Είσαι ψηλή βρε δεν νομίζω να σου φαίνονται τα 70κάτι. Κ εγώ εχω κοιλιά αλλα είχα πάντα ενώ μπουτια δεν είχα κ με ενοχλεί. Δεν νιώθω άνετα να βάλω μια φούστα πολυ μίνι ας πούμε

Μια χαρα εισαι και να μην σε απασχολει καθολου!!βαλε και τη φουστα σου και τα μινι σου και ο,τι σου αρεσει!!ετσι κι αλλιως μια ζωη την εχουμε και οι απολαυσεις της ζωης ειναι λιγες!πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας οπως ειναι και στην τελικη σε οποιον αρεσουμε.

Μια χαρα εισαι και να μην σε απασχολει καθολου!!βαλε και τη φουστα σου και τα μινι σου και ο,τι σου αρεσει!!ετσι κι αλλιως μια ζωη την εχουμε και οι απολαυσεις της ζωης ειναι λιγες!πρεπει να αγαπαμε τον εαυτο μας οπως ειναι και στην τελικη σε οποιον αρεσουμε.

Εγώ ποτέ δεν έκανα δίαιτα ούτε ανεβαίνω συχνά στη ζυγαριά. Αλλα εδώ το αγόρι όλο δίαιτα κάνει κ κάθε πρωί πάνω στη ζυγαριά ειναι

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εγώ ποτέ δεν έκανα δίαιτα ούτε ανεβαίνω συχνά στη ζυγαριά. Αλλα εδώ το αγόρι όλο δίαιτα κάνει κ κάθε πρωί πάνω στη ζυγαριά ειναι

Πες στο αγορι να κανει αλλου ειδους γυμναστικη για να χασει κιλα...:P Σε φιλω κοριτσι!παω για νανι.καληνυχτα και πολλα φιλια.

Πες στο αγορι να κανει αλλου ειδους γυμναστικη για να χασει κιλα...:P Σε φιλω κοριτσι!παω για νανι.καληνυχτα και πολλα φιλια.
μπα η άλλη γυμναστική δεν τον πιάνει πριν τον ιανουάριο είχαμε καθημερινή επαφή αλλα δεν έχανε. Όταν έκανε δίαιτα έχασε αρκετά. Καληνύχτα φιλια

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...