Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Αντε να δεις που το τωρα θα αρχιζει να στρωνει!

Μαριτσα μου σε καληνυχτω γιατι κλεινουν τα ματακια μου.φιλακια πολλα,θα τα πουμε αυριο.

καληνυχτα φιλια:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Τζοανα ποτε θα το κανες το τεστ;

κ τι μαρκα τεστ;

clear bluε + ειναι το τεστ και λεω να το κανω η αυριο σαββατο η κυριακη...

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Τελικά πήγα στο γιατρό κ μου έγραψε ορμόνικες κ υπέρηχο θύρεοειδη. Μου είπε να μην σταματήσω καθόλου την λυγαρια ούτε κατά την διάρκεια των εξετάσεων. Πρέπει να πλησιάζω κ σε γόνιμες μέρες το κατάλαβα απο τα υγρά.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Γεια σας κοριτσια!!Τι κανετε;;;;Καλο μηνα να εχουμε!!

Μαριτσα αντε ξεκινα τις προσπαθειες τωρα που εισαι στις γονιμες!!εγω πρεπει να εχω σημερα ωορρηξια γιατι το απογευμα με επιασε ενας ξαφνικος πονος και ενα τρελο πρηξιμο.για σεξ ουτε λογος σημερα.καναμε χθες.φτανει!!!!

Τι εξετασεις σου εβαλε να κανεις;;

Τζοενα μην ξεχαστεις,περιμενουμε νεα αυριο!!

ειμαι στην 35 προς 36

Εγώ την τελευταία φορά έφτασα 40 κ η απογοήτευση μου ήταν τεράστια όταν το τεστ βγήκε αρνητικό. Τα κλιαρμπλου λένε οτι ειναι τα πιο αξιόπιστα. Εγώ λέω να το κάνεις αύριο με τα πρωινά ούρα. Καλά αποτελέσματα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!Τι κανετε;;;;Καλο μηνα να εχουμε!!

Μαριτσα αντε ξεκινα τις προσπαθειες τωρα που εισαι στις γονιμες!!εγω πρεπει να εχω σημερα ωορρηξια γιατι το απογευμα με επιασε ενας ξαφνικος πονος και ενα τρελο πρηξιμο.για σεξ ουτε λογος σημερα.καναμε χθες.φτανει!!!!

Τι εξετασεις σου εβαλε να κανεις;;

Τζοενα μην ξεχαστεις,περιμενουμε νεα αυριο!!

Τα πάντα μου έβαλε όλο το πακέτο των ορμονικων γενική αίματος κ γενική ούρων. Την προσπάθεια την ξεκίνησα σήμερα μου εκατσε επιτέλους! Αν κ ακόμα τσακωνόμαστε!

Ο γιατρός μου ειναι κ ομοιοπαθητικος δεν το είχα προσέξει την προηγούμενη φορά οπότε όταν άκουσε για λυγαρια κατευθείαν είπε να την συνεχίσω

POzcp3.pngal9Sp3.png

Τελεια τοτε Μαριτσα!!!δεν πετυχαινεις και πολυ ευκολα γιατρο που να δεχεται την ομοιοπαθητικη!Ας τσακωνεστε δεν πειραζει!!εσυ τον σκοπο σου!
μπορει το σπέρμα να γίνει πιο ζωηρό με τον τσακωμό χαχα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...