Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Να μην σε αγχωνει καθολου.το τεστ καλυτερο ειναι;;λιγοτερο αγχος τραβας;Και η αποψη μου ειναι να πας και μια βολτα απο τον γυναικολογο σου.ολη αυρη η αναταραχη στον κυκλο σου μπορει να ειναι κατι τυχαιο αλλα μπορει να ειναι και καποιο θεμα ορμονικο.

μα το αστειο ειναι οτι με αγχωνει γτ ειναι σιγουρο το αποτελεσμα.γι αυτο δε παω για χοριακη.

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Καλως ήρθες Τζοάνα στη παρέα μας.

Και μένα ο κύκλος μου σε παρόμοια κατάσταση είναι σαν τον δικό σου. Συνήθως πριν την περίοδο πρήζεται το στήθος μου για καμια βδομάδα κ μετά μου έρχεται. Όταν αργήσει να πρηστεί πάντα ξέρω ότι θα έχω καθυστέρηση χωρίς να είμαι έγκυος. Σε ένα κύκλο είχα καθυστέρηση 20μέρες κ στο τέλος αδιαθέτησα με φαρμακα. Δεν είχε πρηστεί καθόλου το στήθος και είχα αρνητικό τεστ και χοριακή. Και εγώ όπως εσύ είμαι αρνητική σε αντισυλληπτικά χάπια και έτσι ο γυναικολόγος μου είχε δώσει γλουκοφαζ , τα οποία μου έφτιαξαν τον κύκλο κ συνέχισα κανονικα τις προσπάθειες. Αλλά επειδή δεν άντεχα τις παρενέργειες αυτού του φαρμάκου ξεκίνησα λυγαριά η οποία είχε κ αυτή καλό αποτέλεσμα στο κύκλο μου. Υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να συνεχίσεις τις προσπάθειες κ να φτιάξεις κ τον κύκλο σου. Ο γυναικολόγος σου σίγουρα θα ξέρει ή μπορείς να πας καλύτερα σε ενδοκρινολόγο. Πέρα από τα γλουκοφαζ και τη λυγαριά, υπάρχουν κ τα inofert ή ακόμα μια άλλη λύση είναι κ η πρόκληση ωορρηξίας με clomiphene. Λύσεις υπάρχουν για τον κύκλο αλλα επειδή κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ο γιατρός σου θα σε κατευθύνει.

κι εμενα με ποναει μια βδομαδα πριν αλλα τωρα τπτ απολυτως.αλλα ουτε και καποιο συμπτωμα εγκυμοσυνης..(κακο αυτο)...

για το inofert διάβασε εδώ http://www.inofert.gr/inofert

Το γλουκοφαζ είναι φάρμακο που ρίχνει το ζάχαρο...συνήθως κοπέλες που έχουν πολυκυστικές έχουν προδιάθεση για ζάχαρο αλλά το παίρνουν κ κοπέλες οι οποίες δεν έχουν πολυκυστικές αλλά κύκλο χάλια. Εγώ δεν έχω σύνδρομο πολυκυστικών αλλά ο γιατρός μου το έγραψε κ ο κύκλος μου είχε γίνει 28ημερών. Εγώ του το είχα προτείνει κ συμφώνησε ότι μπορεί να με βοηθήσει.

Για την λυγαριά διάβασε εδώ http://botanologia.blogspot.gr/2011/01/blog-post_17.html

clomiphene είναι χάπια τα οποία προκαλούν προγραμματισμένη ωορρηξία. Συνήθως τα συστήνει ο γιατρός όταν το σπερμοδιάγραμμα κ η σαλπιγγογραφία βγούν φυσιολογικά. Και βοηθούν έτσι ώστε να γίνει προγραμματισμένη επαφή με καλή ποιοτικά ωορρηξία

POzcp3.pngal9Sp3.png

για το inofert διάβασε εδώ http://www.inofert.gr/inofert

Το γλουκοφαζ είναι φάρμακο που ρίχνει το ζάχαρο...συνήθως κοπέλες που έχουν πολυκυστικές έχουν προδιάθεση για ζάχαρο αλλά το παίρνουν κ κοπέλες οι οποίες δεν έχουν πολυκυστικές αλλά κύκλο χάλια. Εγώ δεν έχω σύνδρομο πολυκυστικών αλλά ο γιατρός μου το έγραψε κ ο κύκλος μου είχε γίνει 28ημερών. Εγώ του το είχα προτείνει κ συμφώνησε ότι μπορεί να με βοηθήσει.

Για την λυγαριά διάβασε εδώ http://botanologia.blogspot.gr/2011/01/blog-post_17.html

clomiphene είναι χάπια τα οποία προκαλούν προγραμματισμένη ωορρηξία. Συνήθως τα συστήνει ο γιατρός όταν το σπερμοδιάγραμμα κ η σαλπιγγογραφία βγούν φυσιολογικά. Και βοηθούν έτσι ώστε να γίνει προγραμματισμένη επαφή με καλή ποιοτικά ωορρηξία

σ ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου γλυκια μου

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια;;πως ειστε;δεν εχει πολλη ωρα που ξυπνησα η μοσχαρα!και τωρα τρεχω να προλαβω τις μικροδουλειες!

ξυπνητουρια νατασσουλα! εγω τπτ ακομα..εχω πολυ αγχος...

Αχ Τζοανα μου,προσπαθησε να μην αγχωνεσαι γιατι μπορει να καθυστερει καιναπο αυτο η περιοδος σου.

ΑΧ ΕΕΕΛΑΑΑΑΑΑΑ ΜΗ μου λες τετοια...

Διαφημίσεις

Τζοάνα αν έχεις πολλές μέρες καθυστέρηση κάνε χοριακή κ μετά κλείσε παντεβού με τον γιατρό σου όποιο κ να είναι το αποτέλεσμα.

Νατάσα τι κάνεις τι νέα;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Γεια σου Μαριτσα μου!!τι να κανω τα ιδια και τα ιδια.περιμενω να περασουν οι μερες,να κανω την προλακτινη και μετα να παω στον γιατρο να συζητησουμε τις επομενες κινησεις μας.εσυ τι κανεις;

Γεια σου Μαριτσα μου!!τι να κανω τα ιδια και τα ιδια.περιμενω να περασουν οι μερες,να κανω την προλακτινη και μετα να παω στον γιατρο να συζητησουμε τις επομενες κινησεις μας.εσυ τι κανεις;

σημερα μου εφερε επιτελους το φαρμακειο τις βιταμίνες και αυριο εχω ραντεβου στον ενδοκρινολογο :D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αχ ωραια!θα περιμενουμε νεα δηλαδη!Στον ενδοκρινολογο θα πας για κατι συγκεκριμενο ή για να κανεις καποιες γενικες εξετασεις να ξερεις που βαδιζεις;

Αχ ωραια!θα περιμενουμε νεα δηλαδη!Στον ενδοκρινολογο θα πας για κατι συγκεκριμενο ή για να κανεις καποιες γενικες εξετασεις να ξερεις που βαδιζεις;

δεν θα γινει τιποτα ιδιαιτερο αυριο απλα θα μου γραψει ορμονικες εξετασεις

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...