Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

το πηρατε αποφαση θα ειναι η τελευταια προσπαθεια για φυσιολογικα???

μετα πατε για τις πιο αποτελεσματικες λυσεις?

ευχομαι ολα να πανε καλα ..με τον εναν η με τον αλλο τροπο !;):P

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Μαριτσα σημερα δεν κανω τιποτα!ειμαι χωμα....απο αυριο τωρα και αμα το πετυχουμε καλως.αν οχι παμε για σπερματεγχυση.

κ εγω καπως ετσι δεν ειμαι σε διαθεση για καθημερινή επαφή

POzcp3.pngal9Sp3.png

το πηρατε αποφαση θα ειναι η τελευταια προσπαθεια για φυσιολογικα???

μετα πατε για τις πιο αποτελεσματικες λυσεις?

ευχομαι ολα να πανε καλα ..με τον εναν η με τον αλλο τροπο !;):P

θα ειναι η δευτερη σπερματεγχυση για την Νατασα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Α ναι!σημερα το συζητησαμε και με τον αντρουλη μου και ειπαμε οτι θα παμε για ακομα μια σπερματεγχυση και μετα κατευθειαν εξωσωματικη.αντε να δουμε....

Διαφημίσεις

παω να ξαπλωσω ...εχω ενα σκατοπονοκεφαλο...που δεν ξερω τι ειναι ...

θα παιξω λιγο φεισ και θα δω 10η εντολη μεχρι να με παρει ο υπνος...

φιλια σε ολες...

δεν ειμαι και στα τρελλα μου κεφια...:evil::evil::evil:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Α ναι!σημερα το συζητησαμε και με τον αντρουλη μου και ειπαμε οτι θα παμε για ακομα μια σπερματεγχυση και μετα κατευθειαν εξωσωματικη.αντε να δουμε....

οπότε ενισχύστε αυτή τη σπερματέγχυση με φαρμακακια...αν και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να μην προλάβετε κ να σας προλάβει μωρό

POzcp3.pngal9Sp3.png

παω να ξαπλωσω ...εχω ενα σκατοπονοκεφαλο...που δεν ξερω τι ειναι ...

θα παιξω λιγο φεισ και θα δω 10η εντολη μεχρι να με παρει ο υπνος...

φιλια σε ολες...

δεν ειμαι και στα τρελλα μου κεφια...:evil::evil::evil:

ονειρα γλυκα :D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καληνυχτα Ντινακι!!αντε πεσε ξεκουρασου!θα τα πουμε αυριο.

Μαριτσα οτι ειναι να γινει ας γινει.σημερα που τα αποφασισαμε αυτα χαλαρωσα ακομα περισσοτερο.ξερουμε που βαδιζουμε πλεον.

Κοριτσια μου,σας καληνυχτω και εγω γιατι πρωινο ξυπνημα!!φιλακια!

Διαφημίσεις

οπότε ενισχύστε αυτή τη σπερματέγχυση με φαρμακακια...αν και ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να μην προλάβετε κ να σας προλάβει μωρό

Μακαρι Μαριτσα μου!!!αν και για τα φαρμακα δεν ξερω,γιατι ο αντρας μου δεν θελει να παρω απο τωρα.φοβαται μην ταλαιπωρηθει ο οργανισμος κου χωρις λογο.ενω στην εξωσωματικη θα τα παρω αναγκαστικα

Καληνυχτα Ντινακι!!αντε πεσε ξεκουρασου!θα τα πουμε αυριο.

Μαριτσα οτι ειναι να γινει ας γινει.σημερα που τα αποφασισαμε αυτα χαλαρωσα ακομα περισσοτερο.ξερουμε που βαδιζουμε πλεον.

Κοριτσια μου,σας καληνυχτω και εγω γιατι πρωινο ξυπνημα!!φιλακια!

καταλαβαίνω Νατασούλα έχεις κουραστεί με αυτή τη κατάσταση! Γενικότερα είμαι υπερ να μπαίνει πρόγραμμα κινήσεων. Και εγώ κάποια στιγμή θα βάλω ημερομηνία εκκίνησης των προσπαθειών με μη φυσιολογικό τρόπο γιατί δεν το βλέπω να πιάνουμε φυσιολογικά. Κ το λέω αυτό γιατί λέω τι στο καλό μεσα στα 2,5χρόνια δεν έτυχε σε κάποια φάση να είναι το σπέρμα στα πάνω του;

καλό βραδυ φιλακια

POzcp3.pngal9Sp3.png

καταλαβαίνω Νατασούλα έχεις κουραστεί με αυτή τη κατάσταση! Γενικότερα είμαι υπερ να μπαίνει πρόγραμμα κινήσεων. Και εγώ κάποια στιγμή θα βάλω ημερομηνία εκκίνησης των προσπαθειών με μη φυσιολογικό τρόπο γιατί δεν το βλέπω να πιάνουμε φυσιολογικά. Κ το λέω αυτό γιατί λέω τι στο καλό μεσα στα 2,5χρόνια δεν έτυχε σε κάποια φάση να είναι το σπέρμα στα πάνω του;

καλό βραδυ φιλακια

Μαριτσα μου,επειδη το ιδιο σκεφτομαστε και εμεις ειπαμε να το προχωρησουμε επιτελους.εστω να ηρεμησουμε λιγο!και να δεις πως θα ηρεμησεις και εσυ οταν ολα θα αρχισουν να μπαινουν σε μια ταξη.φιλακια πολλα!!τα λεμε αυριο

καλημερα κοριτσια ! ειμαι νεο μελος.το φορουμ αυτο μου εχει λυσει αρκετες αποριες και μου εχει δωσει αρκετες ελπιδες.ομως αυτη τη φορα εχω μπερδευτει πολυ.προσπαθω με τον αντρα μου να κανουμε μπεμπακι ομως ο κυκλος μου δεν εινα σταθερος οποτε δεν ξερω ακριβως τις γονιμες μου μερες. τους τελευταιους 5 μηνες ειχα καθε 48 / 30/ 28/ /26 /24 και τωρα 33 μερες .ο κυκλος μου πριν τις 48 ημερες ηταν μια χαρα ...28-29 ημερες αλλα με τα μπανια στη θλασσα κτλ αλλαξε.οποτε υπολογιζω πως ο κυκλος μου ειναι γυρο στις 26-30. ομως αυτη τη φορα ειναι περιπου 3-5 μερες που ''εχω καθυστερηση''.εκανα σημερα ενα τστ αλλα βγηκε αρνητικο.απο συμπτωματα δεν εχω ουτε περιοδου ουτε εγκυμοσυνης.τους 4 τελευταιους μηνες παντα ειχα πονο και πρηξιμο στο στηθος 1 βδομαδα πριν ερθει η περιοδος. να ελπιζω και να περιμενω για να κανω κι αλλο τεστ σε καμια βδομαδα?χοριακη δεν θελω να κανω ..φοβαμαι τα αρνητικα αποτελεσματα μιας και ειναι πιο σιγουρα...ευχαριστω πολυ

ΜΙΚΡΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΗΗΗΗΗΗΗ ΑΓΑΠΗΗΗΗΗ!

countdown-1371186000z1395378000zp.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...