Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε;Καλως και τη nino!!!

Μαριτσα, εγω ολη μερα χθες ξαπλα φαι και ταινιες!!!

Ευη τι κανεις εσυ ρε ψυχη;;Πες μας κανενα νεο!

Ντινα δεν πιστευω να στενοχωριεσαι!παμε ξανα τον επομενο μηνα.

Εγω την αρπαξα λιγο βασικα.απο τη μια με πιανει η ιγμοριτιδα μου(σιγα μη με αφηνε) και απο την αλλη με πιανει καταρροη

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!!τι κανετε;Καλως και τη nino!!!

Μαριτσα, εγω ολη μερα χθες ξαπλα φαι και ταινιες!!!

Ευη τι κανεις εσυ ρε ψυχη;;Πες μας κανενα νεο!

Ντινα δεν πιστευω να στενοχωριεσαι!παμε ξανα τον επομενο μηνα.

Εγω την αρπαξα λιγο βασικα.απο τη μια με πιανει η ιγμοριτιδα μου(σιγα μη με αφηνε) και απο την αλλη με πιανει καταρροη

περαστικά κούκλα μου...είναι ο καιρός χάλια κ όλο άρρωστοι είμαστε. Εγώ τώρα αρχίζω κ συνέρχομαι

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αχ πεθαινω!!που θα παει θα αναστηθω σε λιγες μερες!το εχει το ονομα...

Τι κανετε νεαρες μου;Εγω περιμενω να ζεσταθει το νερο,να μπω για μπανιο και μετα να δω ραδιο αρβηλα.

Αχ πεθαινω!!που θα παει θα αναστηθω σε λιγες μερες!το εχει το ονομα...

Τι κανετε νεαρες μου;Εγω περιμενω να ζεσταθει το νερο,να μπω για μπανιο και μετα να δω ραδιο αρβηλα.

τι είπα ότι συνέρχομαι...χάλια είμαι τελικά πρέπει να έχω γαστρεντερίτιδα...μου έρχεται να ξεράσω. Αχ τι πάθαμε βρε Νατάσα!

Έχω τσακωθεί κ με όλο το κόσμο...βασικά εγώ δεν τσακώνομαι μόνοι τους τσακώνονται μαζί μου. Λένε λένε και εγώ ακούω.:tongue::tongue::tongue: Τσακώθηκα κ με τον δικό μου γιατί ούτε καν ενδιαφέρθηκε να ειδοποιήσει ότι θα αργήσει κ έχει κ νεύρα ενώ εγώ δεν έκανα τίποτα:evil::evil::evil: Μήπως φταίει η πανσέληνος;:?

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαριτσα η πανσεληνος φταιει σιγουρα!!!τι να κανουμε γυναικες ειμαστε,οι ορμονες μας τα παιζουν και καπου πρεπει να ξεσπασουμε και εμεις!

Αχ κολλησε με μια γαστρεντεριτιδα και εμενα μηπως σταματησω να τρωω!περαστηκα σου κοριτσι!!

Διαφημίσεις

Μαριτσα η πανσεληνος φταιει σιγουρα!!!τι να κανουμε γυναικες ειμαστε,οι ορμονες μας τα παιζουν και καπου πρεπει να ξεσπασουμε και εμεις!

Αχ κολλησε με μια γαστρεντεριτιδα και εμενα μηπως σταματησω να τρωω!περαστηκα σου κοριτσι!!

Ευχαριστώ Νατασούλα. Εγώ μια χαρά ήρεμη είμαι οι άλλοι δεν ξέρω τι έχουν πάθει. Οι γονείς μου παρεξηγήθηκαν επειδή δεν τους ρώτησα τι κάνουν:tongue::tongue::tongue: Ο δικός μου πραγματικά δεν έχω καταλάβει τι έχει! Σήμερα δεν έπρεπε να δω κανέναν ...θα φάω παντόφλα στο τέλος:tongue::tongue::tongue: Έχω ακούσει όλα τα άκυρα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Θα πάω να τους κολλήσω γαστρεντερίτιδα να μάθουν:tongue::tongue::tongue:

Χα χα!:P να πας να τους κολλησεις για να εχουν να ασχολουνται τουλαχιστον με αυτο και να μην ξεσπανε πανω σου.

Χα χα!:P να πας να τους κολλησεις για να εχουν να ασχολουνται τουλαχιστον με αυτο και να μην ξεσπανε πανω σου.

Σήμερα έχω μεγάλη κατανόηση κ υπομονή αλλά αν συνεχιστεί κ αύριο θα αρχίσω να βρίζω:evil::evil::evil::evil::evil:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Σήμερα έχω μεγάλη κατανόηση κ υπομονή αλλά αν συνεχιστεί κ αύριο θα αρχίσω να βρίζω:evil::evil::evil::evil::evil:

Η υπομονη εχει και τα ορια της Μαριτσα!μου αρεσει παντως που το πας με τις μερες.σημερα ετσι αυριο αλλιως.:P

Διαφημίσεις

Η υπομονη εχει και τα ορια της Μαριτσα!μου αρεσει παντως που το πας με τις μερες.σημερα ετσι αυριο αλλιως.:P

με πέτυχαν σε φάση που πονάει το στομάχι μου και δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ με κανέναν...αύριο όμως που πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα θα τους τακτοποιήσω όλους:tongue::tongue::tongue:

Σήμερα δεν έχω όρεξη ούτε για να φάω ενώ νωρίτερα ήμουν καλύτερα. Δεν είχα όρεξη να φάω το μεσημέρι αλλά δεν πονούσα. Τώρα κ πονάω κ έχω τάση προς εμετό κ μου τα έχουν πρήξει.

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αχ κοριτσι μου,σε βρηκαν ολα μαζι τα καλα!!!Κανε μια σουπιτσα και φαε να στρωσεις.μην αφηνεις και αδειο το στομαχι σου!εστω φαε καμια φρυγανια.για να στρωσεις μεχρι αυριο και να τους περιποιηθεις αυριο εναν εναν.πρεπει να αποκτησεις δυναμεις.

Ολα αντεχονται πιστευω,αλλα το πρηξιμο δεν παλευεται με τιποτα!!

Αχ κοριτσι μου,σε βρηκαν ολα μαζι τα καλα!!!Κανε μια σουπιτσα και φαε να στρωσεις.μην αφηνεις και αδειο το στομαχι σου!εστω φαε καμια φρυγανια.για να στρωσεις μεχρι αυριο και να τους περιποιηθεις αυριο εναν εναν.πρεπει να αποκτησεις δυναμεις.

Ολα αντεχονται πιστευω,αλλα το πρηξιμο δεν παλευεται με τιποτα!!

αυτό κάνω τώρα πλάκωσα τις φρυγανιές κ έριξα κ ένα ματσ:tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

αυτό κάνω τώρα πλάκωσα τις φρυγανιές κ έριξα κ ένα ματσ:tongue:

:P:pΜπραβο ετσι να παιρνεις τα πανω σου!!!σε φιλω κοριτσι μου!παω να ξαπλωσω μηπως και συνελθω μεχρι αυριο.καληνυχτα μικρη μας και περαστηκα!τα λεμε αυριο.

:P:pΜπραβο ετσι να παιρνεις τα πανω σου!!!σε φιλω κοριτσι μου!παω να ξαπλωσω μηπως και συνελθω μεχρι αυριο.καληνυχτα μικρη μας και περαστηκα!τα λεμε αυριο.

καλή ξεκούραση! Περαστικά κ σε σένα!

Καληνύχτα φιλιά πολλά :D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...