Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

natasoula81 είπε:
Κοριτσια τι κανετε;Μαριτσα τι διαβαζω;;;!!!μπειτε και γραψτε μου νεα!δεν προλαβαινω για σκαιπ γιατι περιμενω κοσμο στο σπιτι απο στιγμη σε στιγμη

η Ντινα εκανε τεστ ωορρηξίας κ βγήκε θετικό ...λένε ότι αν βγει το ωορρηξίας θετικο πολλες φορες βγαίνει κ το εγκυμοσύνης θετικό ...εχει συμβει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

natasoula81 είπε:
Πλακα κανεις;;;;!!!!τελεια!!!που ειναι καλε αυτη;να παει να παρει και ενα κανονικο τεστ!τεστ ωορρηξιας βρηκε να κανει;!

σου εστειλα κ στο σκαιπ...πηγε για μπανιο κ για τρελιτσεσ με τον αντρα της...εχει τεστ εγκυμοσυνης κ δεν το κανει...λεει απο Δευτερα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μαρίτσα10 είπε:
σου εστειλα κ στο σκαιπ...πηγε για μπανιο κ για τρελιτσεσ με τον αντρα της...εχει τεστ εγκυμοσυνης κ δεν το κανει...λεει απο Δευτερα

ακομα ..μαγειρευω!

θα φαμε και μετα μπανιο

για τρελλιτσεσ δε νομιζω

εγω πιστευω οτι εχω παλι ωορηξια..

δεν παιζει να ειμια ...το ειπα εξ αρχης!:evil:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα...8α η8ελα μα μοιραστω κ εγω την εμπειρια μου μαζι σας....αρχικα δεν εχω στα8ερο κυκλο κ οποτε δεν γνωριζω τις γονιμες μερες μου...στον γιο μου,εκανα ενα τεστ clearblue μετα απο 2 μερες κα8υστερησεις(υποτι8εται) κ βγεικε αχνο 8ετικο....μετα απο 2 μερες που ξαναεκανα βγηκε πεντακα8αρο...πιστευω οτι ειναι το πιο αξιοπιστο γιατι με το predictor οσες φορες κ να ειχα κανει εβγαινε αχνο θετικο κ ποτε δεν ημουν...

Μαρίτσα10 είπε:
Εύηηηηηηηηηηηηηη; που πήγες;;;;;μπες μέσα:tongue:

νυσταξα..χαχαχα

natasoula81 είπε:
Κοριτσια τι φτιανετε;;;πνιγηκατε;;!Μαριτσα ειδες που τα καταφερες με το σκαιπ;σε εκανα add.μολις μπεις θα το δεις.

Ευη εχασες χθες ρεσιταλ βλακειας μπορω να πω!

Ντινα εσυ ξερω δουλεια και κετα θα κανεις καμια βαφλα παλι!

τα καλύτερα χανω :evil:

ninos είπε:
κοριτσια καλησπερα...8α η8ελα μα μοιραστω κ εγω την εμπειρια μου μαζι σας....αρχικα δεν εχω στα8ερο κυκλο κ οποτε δεν γνωριζω τις γονιμες μερες μου...στον γιο μου,εκανα ενα τεστ clearblue μετα απο 2 μερες κα8υστερησεις(υποτι8εται) κ βγεικε αχνο 8ετικο....μετα απο 2 μερες που ξαναεκανα βγηκε πεντακα8αρο...πιστευω οτι ειναι το πιο αξιοπιστο γιατι με το predictor οσες φορες κ να ειχα κανει εβγαινε αχνο θετικο κ ποτε δεν ημουν...

καλώς ήρθες στην παρέα.Αν βγηκε ξεκάθαρο είσαι.Κανε και τη χοριακη να ξέρεις σίγουρα!Να μας πεις ε!

καλησπερα ...γυρισα και ειμια ενα πτωμα ...ποταμια......και πλυμμηρες !!!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

γεια σας κορίτσια ...δεν μπήκα χθες είχαμε βγει έξω! τι νέα;

Καλωσορίζω κ το νέο μέλος της παρέας κ εύχομαι καλή τύχη!

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά κ ψυχικά και σωματικά και να μην χάνετε τις ελπίδες σας! Αν έρχεται περίοδος να λέτε κάθε τέλος μια καινούργια αρχή και να συνεχίζετε νέα προσπάθεια! Έτσι είναι η ζωή ένας αγώνας...σαν ένα παιχνίδι που με κάθε επιτυχία αλλάζεις πίστα κ επίπεδο! Φιλάκια και καλή επιτυχία σε όλες!:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...