Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Καλε εχει δικιο η Ντινα!πηγαινετε σε ενα καφε εκει κοντα καντε τη δουλεια σας και πηγαινε το μετα!βεβαια να κοιταξεις μην εχουν καμια καμερα μεσα....

που να εχει καμερα ρε ? σε τουαλετα μεσα? ελεος κι εσυ ...στουσ νιπτυρες μπορει να εχει ..στην λεκανη ομωσ δεν θα χει !

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Καλε εχει δικιο η Ντινα!πηγαινετε σε ενα καφε εκει κοντα καντε τη δουλεια σας και πηγαινε το μετα!βεβαια να κοιταξεις μην εχουν καμια καμερα μεσα....

να σας πω την αμαρτία μου...

μια μέρα μας είχαν πιάσει τα σεξουαλικά μας κ πήγαμε σε τουαλέτα καφετέριας αλλά δεν έγινε τίποτα...γιατί περίμενε η καθαρίστρια να αδειάσει η τουαλέτα για να την καθαρίσει...στο τέλος βαρέθηκε να περιμένει κ καταφέραμε να βγούμε

POzcp3.pngal9Sp3.png

Χα χα!!τι πηγες να κανεις καλε στο δωματιο;;συμπαρασταση;εγω μου αρεσει που τον ρωτουσα μετα αν του εβαλαν τουλαχιστον καμια καλη τσοντα!

μιλουσα με γυναικολογο μου και μου ειπε ..συγκεκριμενα στο ιασω ..υπαρχουν τετοια δωματια ....με τραπεζακι ...κρεββατι ..και τηλεοραση ...ακριβωσ για να νιωθει ο αντρασ οτι εινια σε ενα δωματιο ..και οχι σε μια τουαλετα τιμωρια! για να νιωθει πιο ανετος...και οτι εχει βεβαια ..τσοντοπεριοδικα ...και βιντεο τσοντα αν θελει να δει..

και αν θελει πηγαινει και η συντροφοσ μεσα....εστω να παιξει ..η να παρει ματι ο αντρασ..να βγει πιο ..φυσικο ..και οχι στημενο...

γι αυτο σου λεω να πατε σε ενα καφε οπου πιο κοντα ...εστω και γκουντισ ...που εινια μεγαλα καταστηματα αυτα...σου λεω το πολυ πολυ αν αργσηει να νομιζουν οτι τον επιασε κοψιμο..αλλα χεστηκατε ...και τι εγινε θα σασ ξαναδουν ?

δεν ειπα μπροστα σου ...μα κι εμενα ..δεν την επαιξα στο γιατρο ρε!!! εξεταση του εκανε!

με τον γιατρο θα την επαιζε???

παντωσ κι εμενα σε γεικεσ γραμμεσ ντρεπεται ..ακομα και στο σεξ ....αλλα του λεω να εισαι ανετοσ ..και στο τελοσ μπορει να πατησω κανα γελιο τρελλο!

Καλε για το τριπλεξ ντρεποταν να ειμαι μαζι του.για να την παιξει μπροστα μου ουτε συζητηση!

να σας πω την αμαρτία μου...

μια μέρα μας είχαν πιάσει τα σεξουαλικά μας κ πήγαμε σε τουαλέτα καφετέριας αλλά δεν έγινε τίποτα...γιατί περίμενε η καθαρίστρια να αδειάσει η τουαλέτα για να την καθαρίσει...στο τέλος βαρέθηκε να περιμένει κ καταφέραμε να βγούμε

α χα? κανεισ και τετοια?? το χω κανει κιε γω...καλα ...δηθεν ..εμετος απο ποτα..και μπηκαμε μαζι ..παρτα!

το καλυτερο ...

μπαινει για βοηθεια και καλα ...

Διαφημίσεις

Χα χα!!τι πηγες να κανεις καλε στο δωματιο;;συμπαρασταση;εγω μου αρεσει που τον ρωτουσα μετα αν του εβαλαν τουλαχιστον καμια καλη τσοντα!

πήγα για να βοηθήσω :tongue: εμένα δεν βλέπει τσόντες ξενερώνει

POzcp3.pngal9Sp3.png

που να εχει καμερα ρε ? σε τουαλετα μεσα? ελεος κι εσυ ...στουσ νιπτυρες μπορει να εχει ..στην λεκανη ομωσ δεν θα χει !

Μπορει να γουσταρει να τον παιξει στο νιπτηρα!!ποτε δεν ξερεις!!!

εχετε σκαιπ??? αν θελετε να σας στειλω πμ ...οχι εδω ....να πουμε τπτ να γελασουμε ...ειστε πολυ καλη παρεουλα!

α χα? κανεισ και τετοια?? το χω κανει κιε γω...καλα ...δηθεν ..εμετος απο ποτα..και μπηκαμε μαζι ..παρτα!

το καλυτερο ...

μπαινει για βοηθεια και καλα ...

εμεις απο τότε δεν το δοκιμάσαμε πάλι γιατί φοβόμαστε τις καθαρίστριες χαχα:tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μπορει να γουσταρει να τον παιξει στο νιπτηρα!!ποτε δεν ξερεις!!!

χααχχααχ.. ε τοτε ..ασ προσεχε! θα τον δουμε στο γιουτιουμπ

Διαφημίσεις

Παντως απο εμπειρια,εμας ο γυναικολογος μας εχει ενα δωματιακι με καναπε και τηλεοραση και το απολαμβανεις.οσο μπορεις βεβαια!

ετσι εινια μωρε ...οχι γουρουνι στο σακι ....για να βγει και καλυτερο ...

εχετε σκαιπ??? αν θελετε να σας στειλω πμ ...οχι εδω ....να πουμε τπτ να γελασουμε ...ειστε πολυ καλη παρεουλα!

δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το σκάιπ αλλά πμ εδώ τα χρησιμοποιώ κανονικά

POzcp3.pngal9Sp3.png

εστειλα και στις δυο σας ...

και χωρις καμερα ρε ..οποτε βαλεισ και τι εγινε ..απλα ειναι πιο αμεσα τα μηνυματα εκει

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...