Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Την επομενη φορα οταν θα παμε για σπερματεγχυση θα παμε βρωμιαρηδες!!!απλυτοι ετσι για να κανουμε την διαφορα!

αχχαχααχαχαχχααχαχ...ετσι ..να ζεχνετε!!!!χαχααχαχαχ

ρε τι λεμε βραδυατικο!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

.......τότε θα είναι μουφομπάνιο

χαχαχαχααχαχχαχααχαχαχχα

ρε τι αλλο θα ακουσω σημερα...εχω γελασει πολυ κοριτσια ..σε καλο να μας βγει ...:P

ασχολιομαστε τοσοι ωρα με τις παπιες των δικων μας και πωσ πρεπιε να πλενονται.....

οι δικοι μας θα κανανε ποτε τετοια κουβεντα για τα ....δικα μας ,πωσ να τα πλενουμε? Ε ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ...

Λοιπόν από ότι κατάλαβα αν για παράδειγμα δώσει σπέρμα Δευτέρα πρωί ...την Κυριακή το βράδυ θα κάνει μπάνιο κανονικά με αφρόλουτρο και την Δευτέρα το πρωί θα το πλύνει μόνο με σκέτο νερό σωστά;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Ρε να μην ειμαστε κοντα να πηγαιναμε ολοι μαζι να διναμε τα βρωμικα σπερματακια για εξεταση!!να δεις τι ωραιο ονομα θα ειχαμε στο εργαστηριο!παλι οι βρωμιαρηδες ερχονται θα λενε!

Λοιπόν από ότι κατάλαβα αν για παράδειγμα δώσει σπέρμα Δευτέρα πρωί ...την Κυριακή το βράδυ θα κάνει μπάνιο κανονικά με αφρόλουτρο και την Δευτέρα το πρωί θα το πλύνει μόνο με σκέτο νερό σωστά;

ναι ...αφου κανει πιπι του ..αλλα να το πλυνει ολο ...και το στεφανι ...γυρω γυρω ..για να μην το πω "κεφαλι" και γινω σοκιν !

να πας να ελεγξεις εσυ γιατι μην εχεισ και πολυ εμπιστοσυνη οτι θα το κανει σωστα,,,,

Καλα τα λες!ετσι ακριβως.οσο πιο απλυτο τοσο το καλυτερο.

Ρε να μην ειμαστε κοντα να πηγαιναμε ολοι μαζι να διναμε τα βρωμικα σπερματακια για εξεταση!!να δεις τι ωραιο ονομα θα ειχαμε στο εργαστηριο!παλι οι βρωμιαρηδες ερχονται θα λενε!

τα φερνω σαν εικονα αυτα που λεμε και εχω λιωσειιιιιιι......ετσι κανω κι εγω στον δικο μου ...

κοριτσια θα το πω ...ντρεποταν να το κανει μπορστα μου οταν ηταν για δειγμα ...και εχει μπει στο μπανιο...και εγω τον βλεπω ΑΠο κλειδαροτρυπα...και εχω ψοφησει στο γελιο!!!!!!!

παιδια ..δεν περιγραφεται το γελιο που εριξα ....

Διαφημίσεις

χαχαχαχα πάντως με το ph δεν είχαμε πρόβλημα από τα λίγα καλά που έχει το σπέρμα του

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καλα τα λες!ετσι ακριβως.οσο πιο απλυτο τοσο το καλυτερο.

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχ

χαχαχαχα πάντως με το ph δεν είχαμε πρόβλημα από τα λίγα καλά που έχει το σπέρμα του

τα ph και μ@@λακιες που εχουν τα αφρολουτρα εννοω βρεεεεε

Οχι αλλο!!ελεος!!εχω πεθανει στο γελιο!Εγω λεω να τους την παιζουμε κιολας μην κουραζονται τα παλικαρια!!!ασε αμα το σκεφτεις ειναι ικανοι τα μισα να τα ριχνουν εξω!στοχος μηδεν!

βρώμα για σίγουρη επιτυχία:tongue:

εχω λιωσειιιιιιιιι :P:tongue::tongue::P:oops::|:evil::?:?:-o:shock::P:p:tongue::P:o:p;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...