Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

μην πασ! να κανετε λιγο υπομονη οπωσ κι εμεις ....σαφωσ και εχει αλλη ..γλυκα το να πιασεισ φυσιολογικα! βεβαια ειπαμε ..αν αποκλεισουμε τισ πιθαοτητεσ τοτε παμε για τεχνητη ....:rolleyes:

αλλοσ ενασ γιατροσ που μου ακουγεται οτι θελει να τα παρει !

ασχετα που μπορει να ξεγεννησε τη μανα σου ..δεν εχει να κανει αυτο...

Ντινάκι δεν κάνει τελικά εξωσωματικές ο ίδιος απλά έχει να μου συστήσει κάποιον αν θέλω. Απλά επέμενε να επικοινωνήσει μαζί μου για να καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα με το σπέρμα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μουφα και αυτη!!ο αντρας μου παλι την θεωρει πολυ τρομακτικη και δε μπορει να τη βλεπει καν!τον φοβιζει λεει!!

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ...ΚΑΙ ΚΟΡΜΑΡΑ!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ουσιαστικά αυτός είναι ο γιατρός που με παρακολουθεί το περισσότερο διάστημα... εγώ της είπα να το πει γιατί εγώ δεν έχω κέφια ακόμα να πάω στον γυναικολόγο...γιατί ξέρω ότι οι γυναικολόγοι λένε εξωσωματική κατευθείαν

Μαριτσα ειναι λογικονστη φαση που ειστε να σας πουν κατευθειαν εξωσωματικη.αλλα μην το σκεφτεσαι ακομα και μην συζητας τιποτα ακομα με τους γιατρους.περιμενε λιγο καιρο και θα δεις οτι θα στρωσουν τα πραγματα

Ντινάκι δεν κάνει τελικά εξωσωματικές ο ίδιος απλά έχει να μου συστήσει κάποιον αν θέλω. Απλά επέμενε να επικοινωνήσει μαζί μου για να καταλάβει ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα με το σπέρμα

ναι γιατι αυτον περιμενατε??? απ οτι μας εχεις πει ...εχετε ηδη κινηθει οι δυο σας ...αυτον περιμενατε??

ασε μωρε ...εγω λεω μην ασχοληθεις καθολου με αυτον η με οποιον σε συστησει ...

μια χαρα προχωρατε και μονι σας ..μεγαλα παιδια ειστε!

Για να διξει τη σωστη θερμοκρασια θα το βαλεις ή στον πρωκτο σου(αντε να τονπω κοσμια) ή στο στομα!κοιτα μην το βαλεις και στα 2 μερη με την σειρα που σου ειπα και εχουμε αλλα!:P:confused:

αχχαχχααχ

αχχα

χα

αχαχ

αχ

αχαχαχχαχαχα

αχ

χα

ΜΕ ΕΠΝΙΞΕΣ!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

εγώ λέω να το βάλεις στη μασχάλη γιατί έχει υδράργυρο αλλά και να το βάλεις δεν θα βγάλεις άκρη

οχι μασχαλη ...γιατι αν ειμαι και λιγο ιδρωμενη ....δεν θα δειξει ...θα προτιμησω στον πρωκτο !!! θα πω στον καλο μου ..αλλα μπορει να μπερδεψει το θερμομετρο με κατι αλλο ..οποτε τ αφηνω ...δεν το βαζω πουθενα ..

αν το βαλω στο ματι ...πιανει???ΑΧαχχχαχαχααχαχαχχα

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η Μ@ΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ!

Ντινακι εγω λεω να μην το βαλεις πουθενα τελικα!!!α μου ηρθε ιδεα:μηπως να το εβαζες σε ολα τα σημεια να δουμε τι θερμοκρασια θα βγει στο καθε σημειο;;

Μαριτσα μην αγχωνεσαι και αμα χρειαστεις εξωσωματικο που ειναι πολυ νωρις ακομα, τον καλυτερο θα σου βρουμε!

και εγώ αυτό λέω κορίτσια έτσι κ αλλιώς ο ουρολόγος λέει ότι το ένα σπερμοδιάγραμμα δεν μας λέει τίποτα ... μπορεί να έτυχε κ να βγήκε χάλια από ψυχολογικούς λόγους ή μπορεί να του έφυγαν οι πρώτες σταγόνες του δείγματος

POzcp3.pngal9Sp3.png

οχι μασχαλη ...γιατι αν ειμαι και λιγο ιδρωμενη ....δεν θα δειξει ...θα προτιμησω στον πρωκτο !!! θα πω στον καλο μου ..αλλα μπορει να μπερδεψει το θερμομετρο με κατι αλλο ..οποτε τ αφηνω ...δεν το βαζω πουθενα ..

αν το βαλω στο ματι ...πιανει???ΑΧαχχχαχαχααχαχαχχα

ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ Η Μ@ΛΑΚΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟΨΕ!

:P:p:p βαλτο και στη μυτη!!ποτε δεν ξερεις!!λες ο δικος σου να το περασει για sex toy????!!α χα χα!Ηρθε η ωρα να του κανεις μαθηματα!αλλο η π@@@τσα αλλο η βουρτσα και αλλο το θερμομετρο!

Διαφημίσεις

Ντινακι εγω λεω να μην το βαλεις πουθενα τελικα!!!α μου ηρθε ιδεα:μηπως να το εβαζες σε ολα τα σημεια να δουμε τι θερμοκρασια θα βγει στο καθε σημειο;;

Μαριτσα μην αγχωνεσαι και αμα χρειαστεις εξωσωματικο που ειναι πολυ νωρις ακομα, τον καλυτερο θα σου βρουμε!

μου πεφτει σιγα σιγα...39,6....ενω ειχα 37,2...σιτττττττττττττττττ :rolleyes:

ναι γιατι αυτον περιμενατε??? απ οτι μας εχεις πει ...εχετε ηδη κινηθει οι δυο σας ...αυτον περιμενατε??

ασε μωρε ...εγω λεω μην ασχοληθεις καθολου με αυτον η με οποιον σε συστησει ...

μια χαρα προχωρατε και μονι σας ..μεγαλα παιδια ειστε!

ισχύει ότι έχω στο μυαλό μου έναν καλό εξωσωματικό ...απλά δεν του έχω κάνει επίσκεψη ακόμα γιατί πιστεύω ότι το πρόβλημα με το σπέρμα θα λυθεί αργα ή γρήγορα

POzcp3.pngal9Sp3.png

και εγώ αυτό λέω κορίτσια έτσι κ αλλιώς ο ουρολόγος λέει ότι το ένα σπερμοδιάγραμμα δεν μας λέει τίποτα ... μπορεί να έτυχε κ να βγήκε χάλια από ψυχολογικούς λόγους ή μπορεί να του έφυγαν οι πρώτες σταγόνες του δείγματος

Εχει δικιο ο ουρολογος ρε Μαριτσα!μην ξεχνας οτι και καθε μερα να κανεις σπερμοδιαγραμμα,διαφορετικο θα βγαινει!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...