Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

χαμός Ντίνα!!! τα έσπασες όλα!!!

Εγώ είμαι σε σκέψεις μίλησε η μάνα μου με τον γυναικολόγο της κ θέλει να με χώσει κατευθείαν για εξωσωματική ...να μην παιδεύομαι λέει με βιταμίνες για να φτιάξει το σπέρμα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

χαμός Ντίνα!!! τα έσπασες όλα!!!

Εγώ είμαι σε σκέψεις μίλησε η μάνα μου με τον γυναικολόγο της κ θέλει να με χώσει κατευθείαν για εξωσωματική ...να μην παιδεύομαι λέει με βιταμίνες για να φτιάξει το σπέρμα

συγνωμη ρε συ ..αλλα ανελαβε η μανα σου ...την δικια σας περιπτωση ??? με κουφανεσ τωρα...!!!!!!!τι παει να πει ..μιλησε η μανα μου με γυναικολογο τησ...

δεν συμφωνω...ΚΑΘΟΛΟΥ...μου ακουγεται πολυ ακυρο ...

τα εχωσα λιγο ..αλλα σε μενα...ουτε κατα διανοια...κατι τετοιο...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

αν το φερεισ σαν εικονα ...εκανα σαν τα μικι μαους ...!!!! που κανουν τα ποδια σαν ροδα ...και τρεχουν ...αστα ....τζαμπα χρεωθηκα τωρα...ε οι μ@@λακιες πληρωνονται!

Χα χα! Α ρε Μικι Μαους!!δε λες που δεν επαθες χειροτερη ζημια!!!!

κανει να βαλω στο στομα θερμομετρο με υδραργυρο?κατω απ τη γλωσσα? η οχι ?

συγνωμη ρε συ ..αλλα ανελαβε η μανα σου ...την δικια σας περιπτωση ??? με κουφανεσ τωρα...!!!!!!!τι παει να πει ..μιλησε η μανα μου με γυναικολογο τησ...

δεν συμφωνω...ΚΑΘΟΛΟΥ...μου ακουγεται πολυ ακυρο ...

τα εχωσα λιγο ..αλλα σε μενα...ουτε κατα διανοια...κατι τετοιο...

για δικό της θέμα πήγε όχι για μένα...απλά της είχα πει να ρωτήσει αν ασχολείται με εξωσωματικές και είπε ο άνθρωπος αν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Ντινακι και εγω αυτο βλεπω!!!!οντως ρε συ!σιγα μην φιλησει την γυφτοοικογενεια!

Μαριτσα ουτε που να το σκεφτεσαι απο τωρα για εξωσωματικη!!!και αυτα θα τα μιλησεις εσυ με τον δικο σου γιατρο.εχει δικιο η Ντινα δεν χρειαζεται να χωνεται κανεις εστω και αν ειναι οι γονεις σου.για τον βασικο λογο οτι κατι τετοια ακους και μετα αγχωνεσαι!

για δικό της θέμα πήγε όχι για μένα...απλά της είχα πει να ρωτήσει αν ασχολείται με εξωσωματικές και είπε ο άνθρωπος αν θέλω να επικοινωνήσω μαζί του

μην πασ! να κανετε λιγο υπομονη οπωσ κι εμεις ....σαφωσ και εχει αλλη ..γλυκα το να πιασεισ φυσιολογικα! βεβαια ειπαμε ..αν αποκλεισουμε τισ πιθαοτητεσ τοτε παμε για τεχνητη ....:rolleyes:

αλλοσ ενασ γιατροσ που μου ακουγεται οτι θελει να τα παρει !

ασχετα που μπορει να ξεγεννησε τη μανα σου ..δεν εχει να κανει αυτο...

κανει να βαλω στο στομα θερμομετρο με υδραργυρο?κατω απ τη γλωσσα? η οχι ?

ΟΧΙ!!!δεν θα βαλεις!βεβαια αν για καποιο λογο νιωθεις ζεστη,;),σου επιτρεπουμε να βαλεις!

Διαφημίσεις

στο παμε πακετο ...εαν εχει ερθει κανεισ απο εξωτερικο ..κυριωσ αντρασ....εστω και μεγαλοσ ....δειχνετε πολυ ρε κοριτσια η βικυ ...νιωθει λεσ και εινια πρεσβυρα ελλαδοσ ρε πο@@στη μου ...ψωναρα....

αλλα κλαιω πολυ βεβαια με τισ ιστοριες....

εχει και αντγρα εργοστασιαρχη ..εινια πνιγμενη στο χρημα ....

ειναι πολυ ομορφη βεβαια ..ασχετα αν φοραει τελικα ...φακουσ επαφησ χρωματιστουσ ...

νομιζα εδω και χρονια οτι ειναι το φυσικο τησ αλλα δεν ! ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΗ!:evil:

ΟΧΙ!!!δεν θα βαλεις!βεβαια αν για καποιο λογο νιωθεις ζεστη,;),σου επιτρεπουμε να βαλεις!

.......ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ???? ...Ο Ε Ο ???? :tongue::rolleyes::tongue::rolleyes::-P:razz::-P

Ντινακι και εγω αυτο βλεπω!!!!οντως ρε συ!σιγα μην φιλησει την γυφτοοικογενεια!

Μαριτσα ουτε που να το σκεφτεσαι απο τωρα για εξωσωματικη!!!και αυτα θα τα μιλησεις εσυ με τον δικο σου γιατρο.εχει δικιο η Ντινα δεν χρειαζεται να χωνεται κανεις εστω και αν ειναι οι γονεις σου.για τον βασικο λογο οτι κατι τετοια ακους και μετα αγχωνεσαι!

ουσιαστικά αυτός είναι ο γιατρός που με παρακολουθεί το περισσότερο διάστημα... εγώ της είπα να το πει γιατί εγώ δεν έχω κέφια ακόμα να πάω στον γυναικολόγο...γιατί ξέρω ότι οι γυναικολόγοι λένε εξωσωματική κατευθείαν

POzcp3.pngal9Sp3.png

.......ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ???? ...Ο Ε Ο ???? :tongue::rolleyes::tongue::rolleyes::-P:razz::-P

Για να διξει τη σωστη θερμοκρασια θα το βαλεις ή στον πρωκτο σου(αντε να τονπω κοσμια) ή στο στομα!κοιτα μην το βαλεις και στα 2 μερη με την σειρα που σου ειπα και εχουμε αλλα!:P:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...