Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Winnie7 είπε:

Δεν μπορεί κανένας άλλος να μας καταλάβει ούτε οι άνθρωποι που μας έφεραν στο κόσμο. Συμπονούν & στεναχωριουνται αλλά δεν μπορούν να μπουν στα παπούτσια μας. Αυτό γίνεται μόνο αν περνάς την ίδια κατάσταση. 
      ο Μαντ***ης πως σου φάνηκε ; 

Μου φάνηκε πολύ καλο και επεξηγηματικό το προσωπικό. Αφιέρωσε χρόνο και αυτός και οι συνεργάτες του. Απλά γύρισε και μου είπε σε κάποια φάση « εγώ πιστεύω στην τύχη του πρωτάρη» και προτείνω ετ με την πρώτη ωοληψια και κάπως μου έκατσε άσχημα εμένα στο κεφάλι αυτό. Δε μου φάνηκε ιατρικό επιχείρημα για το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαμε. Αλλα δε τον απαξιώνω καθόλου ως γιατρό. Εμένα δε μου έκανε κλικ.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Ε οχι ρε Μαριτσα!!!!γιατι;;;τι θα κανεις τωρα;;;γιατι δεν τα κατεβαζεις απο το ιντερνετ να τα δεις μαζεμενα να μην εχεις καθε μερα αυτη την αναμονη;

λες να υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους; γιατί τουρκικα δεν ξερω.

Ενα αλλο τουρκικο δεν το είχα βρει με ελληνικους υπότιτλους κ ειδα ενα επεισόδιο χωρις να καταλαβαίνω τι λένε

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

λες να υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους; γιατί τουρκικα δεν ξερω.

Ενα αλλο τουρκικο δεν το είχα βρει με ελληνικους υπότιτλους κ ειδα ενα επεισόδιο χωρις να καταλαβαίνω τι λένε

Εισαι τρελη!!!:P

Παρε και μια τουρκικη φραση να λες στον αντρα σου.sen benim kahramanimsin!!εισαι ο ηρωας μου σημαινει!!δεν ξερω γιατι αλλα γελαω παρα πολυ με αυτη τη φραση!!

θα με βρίσει χαχαχαχα:tongue: τραβάει κ μαρτύρια μέχρι να τελειώσει το τούρκικο ...αν αρχίσω να μιλάω κ στα τουρκικα πάει ...που την εμαθες την φραση;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εισαι τρελη!!!:P

επιασα τη κεντρική ιδέα πάντως ...κατάλαβα με ποιον γκόμενο έμεινε στο τέλος...αφού δεν καταλάβαινα είδα μόνο το τελευταίο επεισόδιο :tongue::tongue::tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

θα με βρίσει χαχαχαχα:tongue: τραβάει κ μαρτύρια μέχρι να τελειώσει το τούρκικο ...αν αρχίσω να μιλάω κ στα τουρκικα πάει ...που την εμαθες την φραση;

Εδω που μενω ακουω πολλα!!!!:PΟχι οτι ξερω αλλα ειχα κατεβασει παλια ενα προγραμμα στο κινητο μου που ειχε τις απαραιτητες φρασεις για να συννενοηθεις αν εχεις σκοπο για ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη!και μεσα ηταν κι αυτη!!!!φαντασου τωρα να πας στην Τουρκια και να πεις στον αλλον "εισαι ο ηρωας μου"!

Εδω που μενω ακουω πολλα!!!!:PΟχι οτι ξερω αλλα ειχα κατεβασει παλια ενα προγραμμα στο κινητο μου που ειχε τις απαραιτητες φρασεις για να συννενοηθεις αν εχεις σκοπο για ταξιδι στην Κωνσταντινουπολη!και μεσα ηταν κι αυτη!!!!φαντασου τωρα να πας στην Τουρκια και να πεις στον αλλον "εισαι ο ηρωας μου"!

αν με σώσει από κανά πνιγμό θα το πω:tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

αν με σώσει από κανά πνιγμό θα το πω:tongue:

Α μπραβο!!!!ειδες που χρησιμευει μια τετοια φραση;;!ασε σημερα σκυλοβαριεμαι τρελα!!!εχω να πλυνω μερικα πιατακια και βαριεμαι να σηκωθω απο τον καναπε!

Α μπραβο!!!!ειδες που χρησιμευει μια τετοια φραση;;!ασε σημερα σκυλοβαριεμαι τρελα!!!εχω να πλυνω μερικα πιατακια και βαριεμαι να σηκωθω απο τον καναπε!

εγώ να δεις πόσο βαριέμαι ...δεν εχει όρεξη ο αντρούλης μου ούτε για κουβέντα.

ποτε θα πας για μέτρηση προλακτινης κ για ομοιοπαθητική;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ντίνα δεν πιστεύω να αδιαθέτησες; πρέπει να κάνεις την αρχή να φτιάξουμε κ τη λίστα με τις εγκυούλες:D

οχι ακομα ....

αυριο μαλλον ...αυτο παντωσ που παρατηρω εινια οτι δεν εχω τοσο πρησμενο στηθοσ και δνε με ποναει οπωσ αλλεσ φορες...

νιωθω πολυ ..υγρη απο κατω ...επειδη φοραω σερβιετα δεν εχω καταλαβαει αν βγαζω και υγρα η μονο νιωθω ετσι ..

τι περιγραφικη που ειμια παλι ...:tongue:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

εκανα εντωμεταξυ ..τι μ@@λακια ..πριν 5 λεπτα!

με παιρνει η μανα μου οτι αρχιζει να βρεχει ...για να μαζεψω ρουχα...και τρεχω ανοιγω με φορα μπαλκονοπορτα..(ειναι οι παλιες...οχι αλουμινιου) και εσπασε το τζαμι ...!!!!!

ευτυχωσ δεν επεσε ..γιατι θα τον δαγκωναμε ..!

ε ..ακουσα τα ...βραδυνα μου μπινελικια απ τον δικο μου ..γιατι με την λυσσα που ετρεξα να μαζεψω ρουχα τα γ@@μησα ολα!

ενα 25 αρι στο νερο τωρα για μια μ@λακια!

εγώ να δεις πόσο βαριέμαι ...δεν εχει όρεξη ο αντρούλης μου ούτε για κουβέντα.

ποτε θα πας για μέτρηση προλακτινης κ για ομοιοπαθητική;

Ασε και μενα ο αντρας μου πηρε αγκαλια τον υπολογιστη και παιζει!παιδι δεν εχω και παιδι απεκτησα!προλακτινη εκανα και βγηκε κατω απο το οριο τωρα.1,7 και αν δεν κανω λαθος ξεκιναει το φυσιολογικο απο 3,2.συνεχιζω βεβαια τα χαπια σε πιο μικρη ποσοτητα και θα ξαναπαω τωρα την 21η μερα παλι να κανω.στον ομοιοπαθητικο θα παμε απο βδομαδα να δουμε τι ψαρια πιασαμε.πρωτα θα παει βεβαια ο συζυγος στον ουρολογο για υπερηχο.

Εγω πηρα σημερα τον γυναικολογο και ειπαμε οτι για σπερματεγχυση θα παμε τον επομενο κυκλο για να δουμε πως θα παει η προλακτινη τωρα.

εκανα εντωμεταξυ ..τι μ@@λακια ..πριν 5 λεπτα!

με παιρνει η μανα μου οτι αρχιζει να βρεχει ...για να μαζεψω ρουχα...και τρεχω ανοιγω με φορα μπαλκονοπορτα..(ειναι οι παλιες...οχι αλουμινιου) και εσπασε το τζαμι ...!!!!!

ευτυχωσ δεν επεσε ..γιατι θα τον δαγκωναμε ..!

ε ..ακουσα τα ...βραδυνα μου μπινελικια απ τον δικο μου ..γιατι με την λυσσα που ετρεξα να μαζεψω ρουχα τα γ@@μησα ολα!

ενα 25 αρι στο νερο τωρα για μια μ@λακια!

Ντινακι εισαι οντως πολυ περιγραφικη!μονο που τα σκεφτομαι ψοφαω στο γελιο!!ενταξει δεν επεσες και με φορα πανω στο τζαμι να το σπασεις και να σπασεις και καμια μυτη!!μικρη η ζημια!τα μαζεψες τουλαχιστον τα ρουχα;;;!!

Ντινακι εισαι οντως πολυ περιγραφικη!μονο που τα σκεφτομαι ψοφαω στο γελιο!!ενταξει δεν επεσες και με φορα πανω στο τζαμι να το σπασεις και να σπασεις και καμια μυτη!!μικρη η ζημια!τα μαζεψες τουλαχιστον τα ρουχα;;;!!

αν το φερεισ σαν εικονα ...εκανα σαν τα μικι μαους ...!!!! που κανουν τα ποδια σαν ροδα ...και τρεχουν ...αστα ....τζαμπα χρεωθηκα τωρα...ε οι μ@@λακιες πληρωνονται!

βλεπω βικυ ....παμε πακετο ...δεν το χανω εδω και τοσα χρονια και κλαιω ...

σημερα εχει ερθει ολο το τσιγγανοχωρι ...!!! χααχαχαχαχαχα

εντωμεταξυ ...η βικυ ...οταν ερχονται οι προσκλεκλημενοι ..τουσ φιλαει ...και αν ειναι και κανασ ωραιοσ ..(κατα κανονα ...ξενος...απο αλλη χωρα,(εχει μια ξενομανια) τουσ αγκαλιαζει κιολα...

σημερα το γυφτομανι δεν φιλησε κανεναν!!!!!:tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...