Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Ντινακι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου ερθει το μωρο!!!απο κει που δεν το περιμενεις παντα!!

Αλλα να σου πω και εγω το ιδιο σκεφτομαι πλεον.και που υπολογιζα μερες τι καταλαβα;;!αμα ειναι να κατσει ας κατσει.δουλευες σημερα κοριτσι;ξεπατωθηκες;;;

νοππππππ...σημερα και αυριο ρεπαρω!!! βγηκα με τη μανα ....πηγαμε για μπυρες και ποικιλια....σκασαμε ...και μετα ..λουκουμαδες με καιμακι !!!!

μετα πηγα με ενα φιλο μου για καφε....

ε και τωρα σπιτι ...

ο δικος μου δεν ερχοταν ....εχει βγαλει ριζες εδω μεσα...δεν ηθελε και πολυ με τσαντισε....

τεσπα....

τωρα παλευω λιγο με το πισι ...εχω προβλημα ...με ψυκτρες επεξεργαστη .το εχω λυσει ..κανω πατεντεσ να το φτιαξω ...

ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ!:evil::evil::evil::evil::evil:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Καλα εκανες!!και εγω ετσι κανω οποτε βαριεται ο αντρας να βγει.παιρνω τα ποδαρια μου και βγαινω με τους φιλους μου.εισαι τρελος υπολογιστακιας ή μου φαινεται;;για να κανεις και πατεντες εισαι!!

Καλησπέρα κορίτσια. Εκανα παραγγελία το φάρμακο στο φαρμακείο που εχω 20% έκπτωση αλλά δεν ρώτησα τιμή για να μην πάθω εγκεφαλικό...ξέρω ότι στη καλύτερη θα κάνει 70 και κάτι και στη χειρότερη 90 και κάτι. Ας κάνει δουλειά κ ας τα σκάσω! Προς το παρόν παλεύουμε με το ιπποφαές...

Εσείς κανένα νέο;

POzcp3.pngal9Sp3.png

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

1.ath_gal1 (22/2)

2.ευη@ (3/3)

3.natasoula81 (14/3)

4.Μαρίτσα10 (17/3)

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

έφερα τη λίστα στην επιφάνεια...για να τα μάθετε καλά

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Ελα ρε Μαριτσα που εισαι;;απο νεα αλλο τιποτα!!το απολυτο κενο.αντε σε καλη μερια και οι βιταμινες!!!!Μου αρεσαν και τα χρωματα που εβαλες στην λιστα.την εκανες πολυ χαρουμενη!!!αντε να γινει συντομα ακομα πιο χαρουμενη!

Καλα εκανες!!και εγω ετσι κανω οποτε βαριεται ο αντρας να βγει.παιρνω τα ποδαρια μου και βγαινω με τους φιλους μου.εισαι τρελος υπολογιστακιας ή μου φαινεται;;για να κανεις και πατεντες εισαι!!

Λυνω και δενω ενα πισι.....:)

έφερα τη λίστα στην επιφάνεια...για να τα μάθετε καλά

Καλα εκανεσ αλλα εγω ειπα δεν ελπιζω.... Αυτο που μου αρεσει ειναι το ροζ....θελω κοριτσακι εγω....κορδελακια κ φουστανακια....

Τα χρώματα κορίτσια τα έβαλα στη τύχη αλλά ποτέ δεν ξέρεις μπορεί Ντίνα το ροζ να σου φέρει γούρι κ να κανεις κορίτσι. Η Εύη αγοράκι...αφού εχει ήδη κοριτσάκι καλά θα είναι κ ένα αγόρι. Τη Νατάσα την βλέπω με κοριτσάκι και το πράσινο σε μένα για αγόρι το κόβω. Ότι μωράκια κ να κάνουμε να έχουν υγεία, τύχη και θα έχουν υπέροχες μαμάδες που τα θέλουν στη ζωή τους πολύ:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ελα ρε Μαριτσα που εισαι;;απο νεα αλλο τιποτα!!το απολυτο κενο.αντε σε καλη μερια και οι βιταμινες!!!!Μου αρεσαν και τα χρωματα που εβαλες στην λιστα.την εκανες πολυ χαρουμενη!!!αντε να γινει συντομα ακομα πιο χαρουμενη!

ειδα τουρκικο κ ηρθα...θα χαρώ πολύ την μέρα που θα μεταφέρω την πρώτη μελλοντική μανούλα σε εγκυούλα...θα είναι μια καλή αρχή :D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα εχεις δικιο!Οτι μωρακι και να εχουμε ξερουμε ποσο πολυ το θελουμε!!ενταξει το τουρκικο;το ειδες;η μανα μου ειναι τρελα πορωμενη με αυτο το σιριαλ!!Εγω τωρα βλεπω wipe out και εχω ψοφισει στο γελιο!!

Μαριτσα εχεις δικιο!Οτι μωρακι και να εχουμε ξερουμε ποσο πολυ το θελουμε!!ενταξει το τουρκικο;το ειδες;η μανα μου ειναι τρελα πορωμενη με αυτο το σιριαλ!!Εγω τωρα βλεπω wipe out και εχω ψοφισει στο γελιο!!

το είδα δεν ειναι τυχαίο που μπαινω παντα οταν τελειώνει το τουρκικο. :tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...