Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

εγω δεν θα εμπιστευομουν απο εξωτερικο φαρμακο...με τιποτα..!

είτε το πάρω από εδώ είτε το πάρω από Αμερική...το φάρμακο είναι Αμερικάνικής εταιρείας. Η διαφορά είναι στη τιμή. Στην Ελλάδα κάνει 90κάτι ευρώ το ένα μπουκάλι αλλά αν το φέρω από Αμερική πάει 60κάτι δολάρια τα δυο μπουκάλια δεν ξέρω πόσο πάνε κ τα μεταφορικά. Αλλά επειδή ο γιατρός το έχει γράψει κάπως παράξενα λέω να πάρω το πρώτο μπουκάλι από φαρμακείο για να μην φέρω λάθος φάρμακο από Αμερική κ κάνω καμιά βλακεία

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

είτε το πάρω από εδώ είτε το πάρω από Αμερική...το φάρμακο είναι Αμερικάνικής εταιρείας. Η διαφορά είναι στη τιμή. Στην Ελλάδα κάνει 90κάτι ευρώ το ένα μπουκάλι αλλά αν το φέρω από Αμερική πάει 60κάτι δολάρια τα δυο μπουκάλια δεν ξέρω πόσο πάνε κ τα μεταφορικά. Αλλά επειδή ο γιατρός το έχει γράψει κάπως παράξενα λέω να πάρω το πρώτο μπουκάλι από φαρμακείο για να μην φέρω λάθος φάρμακο από Αμερική κ κάνω καμιά βλακεία

ο,τι νομιζεις εσυ κουκλα μου ....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ο,τι νομιζεις εσυ κουκλα μου ....

το θέμα είναι να γίνει δουλειά...μακάρι να αξίζει τα λεφτά του! Το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Καλά κ για εξωσωματική ούτε συζήτηση ακόμα...αν κάνουμε κ αυτή πάει φυλακή θα μας κλείσουν :D:D:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

το θέμα είναι να γίνει δουλειά...μακάρι να αξίζει τα λεφτά του! Το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Καλά κ για εξωσωματική ούτε συζήτηση ακόμα...αν κάνουμε κ αυτή πάει φυλακή θα μας κλείσουν :D:D:D

α...κ μεις..καπως ετσι ειμαστε...δε δουλευετε?

πάντως μην βγάζεις γρήγορα συμπεράσματα μπορεί κ να τα κατάφερες αυτό το μήνα....σε κανα δυο μερες θα δειξει:D

την παρασκευη.....

α...κ μεις..καπως ετσι ειμαστε...δε δουλευετε?

υπολειτουργούμε όπως οι περισσότεροι Έλληνες:D:D:D εγώ κάθομαι είμαι μια καλή νοικοκυρά:tongue::tongue::tongue: ο ερωτάς μου τρέχει όλη μέρα μια πληρώνεται μια όχι...κ οι γονείς πληρώνουν τα σπασμένα:tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

υπολειτουργούμε όπως οι περισσότεροι Έλληνες:D:D:D εγώ κάθομαι είμαι μια καλή νοικοκυρά:tongue::tongue::tongue: ο ερωτάς μου τρέχει όλη μέρα μια πληρώνεται μια όχι...κ οι γονείς πληρώνουν τα σπασμένα:tongue:

καταλαβα....ευτυχωσ που εχουν οι γονεισ κ βοηθανε....

καταλαβα....ευτυχωσ που εχουν οι γονεισ κ βοηθανε....

δυστυχώς πολλές φορές ερχόμαστε σε δύσκολη θέση...κ όπως είναι η κατάσταση στην Ελλάδα δεν ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!καλε τι μεταμεσονυχτιες συζητησεις ειναι αυτες;!εγω εκεινη την ωρα βρισκομαι στο 10ο ονειρο!εχω πρωινο ξυπνημα καθημερινα και αναγκαστικα πεφτω απο νωρις σχετικα.

Μαριτσα το σπερμα θα αρχιζει να στρωνει με τον καιρο μην απελπιζεσαι.δωσε χρονο.σου λεω εμεις μετα απο 2 χρονια πια εχουμε ενα ικανοποιητικοο σπερμα,αν εξαιρεσεις την κινητικοτητα που μας κανει νερα.αλλα ακομα και ετσι οπως ειναι ακομα και ο γυναικολογος μου εχει πει οτι μπορω να πιασω.τωρα το γιατι δεν πιανω,αγνωστο.....μαλλον θα φταινε αλλα.παρε τα χαπακια να δυναμωσει το σπερμα και μην αγχωνεσαι,μην σκεφτεσαι καν εξωσωματικη ακομα.σωστη διατροφη και βρες αντιοξειδοτικες τροφες ή ροφηματα.πρασινο τσαι συγκεκριμενα.

Ντινακι καλα κανεις και δεν το σκεφτεσαι!!!νομιζω οτι ηρθε η ωρα να ηρεμησεις λιγο και η δουλεια οντως θα σου κανει καλο!ερχεται νομιζω καποια στιγμη η μερα που ξυπνας και λες οτι ειναι να γινει ας γινει!

.....ερχεται νομιζω καποια στιγμη η μερα που ξυπνας και λες οτι ειναι να γινει ας γινει!

ε...νομιζω οτι ηρθε αυτη η μερα! ετσι σκεφτομαι ...και μαλιστα...εχω ψιλοπονακια περιοδου ...αφου νομιζα οτι μου ηρθανε ....

οχι τοσο πονος ...αλλα τα υγρα που εχω και οι βλακειες...και παω και βλεπω ..τπτ ...

ε την παρασκευη θα ερθουν (στην 30η μερα ) ..ειπαμε αλλαξε ο κυκλος μου και ερχεται με 29 μερες κενο..αρα την 30η ...

τωρα αν ερθει παλι ...στιε 27 μερες κενο ..αρα την 28η ...τι να πω ...

τι ωορηξια να υπολογισω ..σκ@τα !

σαμπως περιμενω να ειμαι???χααχχαχααχαχ

Ντινακι ποτε δεν ξερεις ποτε θα σου ερθει το μωρο!!!απο κει που δεν το περιμενεις παντα!!

Αλλα να σου πω και εγω το ιδιο σκεφτομαι πλεον.και που υπολογιζα μερες τι καταλαβα;;!αμα ειναι να κατσει ας κατσει.δουλευες σημερα κοριτσι;ξεπατωθηκες;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...