Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!!τι κανετε??χαθηκα γιατι σαπιζα στον υπνο 2 μερες!!!!!!ουτε μαστουρωμενη να ημουν!!

Ευη τι φοβερη αυγουλοπαραγωγη ειναι αυτη!!!αμα ειναι δικροκο, κρατα το για ενθυμιο!

και αφηστε κατω τα θερμομετρα γιατι θα ερθω εκει και θα σας τα παρω!μην μετρατε τιποτα γιατι τοσο περισσοτερο αγχωνεστε!και εγω την εκανα αυτη τη μαλακια, οηγα να παθω εγκεφαλικο και το αφησα!το καλυτερο ειναι να κανεισ σεξ μερα παρα μερα, αλλα και ποιος το κανει αυτο!!δεν γινεται συνεχεια με τα ποδια ανοιχτα ρε παιδακι μου. θα μας μεινει κουσουρι!!!

Ντινακι καλη δουλιτσα!!!

Μαριτσα τι κανεις εσυ ρε κοπελια?? λοιπον εγω τωρα περιμενω στις 14 Μαρτιου. Βαλε με στη λιστα.

γεια σας κοριτσια!!!!τι κανετε??χαθηκα γιατι σαπιζα στον υπνο 2 μερες!!!!!!ουτε μαστουρωμενη να ημουν!!

Ευη τι φοβερη αυγουλοπαραγωγη ειναι αυτη!!!αμα ειναι δικροκο, κρατα το για ενθυμιο!

και αφηστε κατω τα θερμομετρα γιατι θα ερθω εκει και θα σας τα παρω!μην μετρατε τιποτα γιατι τοσο περισσοτερο αγχωνεστε!και εγω την εκανα αυτη τη μαλακια, οηγα να παθω εγκεφαλικο και το αφησα!το καλυτερο ειναι να κανεισ σεξ μερα παρα μερα, αλλα και ποιος το κανει αυτο!!δεν γινεται συνεχεια με τα ποδια ανοιχτα ρε παιδακι μου. θα μας μεινει κουσουρι!!!

Ντινακι καλη δουλιτσα!!!

Μαριτσα τι κανεις εσυ ρε κοπελια?? λοιπον εγω τωρα περιμενω στις 14 Μαρτιου. Βαλε με στη λιστα.

Είμαι σε αναμμένα κάρβουνα γιατί 8παρά θα πάμε στον ουρολόγο....θα ξεκινήσουμε στις 7 κ εγώ ήδη έχω ντυθεί:tongue::tongue::tongue: Έκανα δοκιμή ρούχων κ τελικά έμεινα με αυτά που αποφάσισα. Τα έχω παίξει τελικά!!! :tongue::tongue::tongue: Όλο κάθομαι κ σκέφτομαι τι άλλο μας περιμένει:confused::confused::confused:

Για να τελειοποιήσω τη λίστα....να ξεχαστώ λιγάκι!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα τι εγινε με τον ουρολογο;μολις μπορεσεις πες μας!

Είπε ότι όλα φαίνονται μια χαρά στο τρίπλεξ και στις ορμονικές οπότε αν μετά από την 3μηνη θεραπεία δεν βελτιωθεί το σπέρμα τότε θα μας βάλει σε άλλες ιστορίες...εξετάσεις γύρω από τα χρωμοσώματα, καρυότυπο κτλ. Ουφ κ από ότι έχω ακούσει αυτές οι εξετάσεις είναι πανάκριβες...μακάρι να τις γλυτώσουμε.

Να σας πω όμως και το άλλο τα χαπια που έγραψε κάνουν κοντά 100ευρώ κ είναι δύσκολο να τα βρεις στα φαρμακεία. Και δεν θα μας φτάσει ένα κουτί μόνο. Όπως τα βλέπω τα πράγματα με τα λεφτά που θα δώσουμε πιο πολύ συμφέρει να κάνω εξωσωματική κατευθείαν:tongue:απελπίστηκα!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Είπε ότι όλα φαίνονται μια χαρά στο τρίπλεξ και στις ορμονικές οπότε αν μετά από την 3μηνη θεραπεία δεν βελτιωθεί το σπέρμα τότε θα μας βάλει σε άλλες ιστορίες...εξετάσεις γύρω από τα χρωμοσώματα, καρυότυπο κτλ. Ουφ κ από ότι έχω ακούσει αυτές οι εξετάσεις είναι πανάκριβες...μακάρι να τις γλυτώσουμε.

Να σας πω όμως και το άλλο τα χαπια που έγραψε κάνουν κοντά 100ευρώ κ είναι δύσκολο να τα βρεις στα φαρμακεία. Και δεν θα μας φτάσει ένα κουτί μόνο. Όπως τα βλέπω τα πράγματα με τα λεφτά που θα δώσουμε πιο πολύ συμφέρει να κάνω εξωσωματική κατευθείαν:tongue:απελπίστηκα!

Καλησπερα!!! μην απελπιζεσαι οτι δεν θα βελτιωθει ...και ακομα και να μην βελτιωθει ...ναι μεν ...λες οτι θα πας για τεχνιτη...αλλα θα ηθελες να πιασεις ...φυσιολογικα πιστευω ...

δεν ξερω απο θεμα κοστους τι σε συμφερει πραγμ,αταικα...και σιγουρα εινια και χρονοβορο οι εξετασεις ...αλλα εγω παλι θα απεκλεια το φυσιολ. γι ανα φτασω στην τεχνητη .

ο καθενας σαφως και λειτουργει συμφωνα με την οικονομ. του δυνατοτητα...:rolleyes:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες!!! αν και δεν προλαβα καμια ..μονο τη μαριτσα μας ...;)

οι αλλες που ειστε καλε??? με τις κοτες πεφτετε???αμανννννν

κι εγω εδω μοναχη μου ,γραφω τα ...απομνημονευματα μου ...:tongue:

ωραια η λιστα ...αλλα ποσο ...."ξενο"φαινεται σε μενα...

επαψα να ελπιζω...

δεν ξερω....

χωρια οτι ειπα οτι καναμε μια φορα στην ωορηξια ..και μετα ..ασχετεσ μερες...εκτος γονιμων ...οποτε δεν ελπιζω....

γενικα ομως ..ουτε καν το εχω στο μυαλο μου ....

ξελαμπικαρισα με την δουλεια..και δεν ειμαι ολη την ωρα εδω μεσα ..να διαβαζω και να μπαινω στην πριζα....

το λεω καλοπροαιρετα...και οχι με την κακη εννοια..

τωρα κοιταω τη δουλεια ...(μην σκασει καα ικα και μετσακωσει να δουλευω...:oops: )....

ειμαι δλ δ..πολλη χαλαρη στο θεμα παιδιου ..και χι σαν τους προηγ. μηνες που μετα την ωορηξια ...."ειχα συμπτωματα"

ξενοιασα σ αυτο το θεμα ..τωρα σκεφτομαι ..οτι δεν ...λογω αποχης σεξ στισ γονιμες..!

χααχαχαχαχ

δεν μενοιαζει καθολου ..αν κατσει ..εκατσε ...δεν θα χαντακωθω παλι ..

εσεις πειτε μουυυυυυυυυυ

κατι καλο ρε κοριτσια ..

εμεςνα το καλο ειναι οτι δουλευω ....και βγαζω χρηματα για να ...ζουμε!

ερχομαι σε επαφη με κοσμο ...βλεπω κοσμο....γελαω ...εκνευριζομαι ..αλλα δεν εχω συνεχεια στο μυαλο μου το θεμα μπεμπε...(εως καθολου)!

καλησπερα σε ολες!!! αν και δεν προλαβα καμια ..μονο τη μαριτσα μας ...;)

οι αλλες που ειστε καλε??? με τις κοτες πεφτετε???αμανννννν

κι εγω εδω μοναχη μου ,γραφω τα ...απομνημονευματα μου ...:tongue:

ωραια η λιστα ...αλλα ποσο ...."ξενο"φαινεται σε μενα...

επαψα να ελπιζω...

δεν ξερω....

χωρια οτι ειπα οτι καναμε μια φορα στην ωορηξια ..και μετα ..ασχετεσ μερες...εκτος γονιμων ...οποτε δεν ελπιζω....

γενικα ομως ..ουτε καν το εχω στο μυαλο μου ....

ξελαμπικαρισα με την δουλεια..και δεν ειμαι ολη την ωρα εδω μεσα ..να διαβαζω και να μπαινω στην πριζα....

το λεω καλοπροαιρετα...και οχι με την κακη εννοια..

τωρα κοιταω τη δουλεια ...(μην σκασει καα ικα και μετσακωσει να δουλευω...:oops: )....

ειμαι δλ δ..πολλη χαλαρη στο θεμα παιδιου ..και χι σαν τους προηγ. μηνες που μετα την ωορηξια ...."ειχα συμπτωματα"

ξενοιασα σ αυτο το θεμα ..τωρα σκεφτομαι ..οτι δεν ...λογω αποχης σεξ στισ γονιμες..!

χααχαχαχαχ

δεν μενοιαζει καθολου ..αν κατσει ..εκατσε ...δεν θα χαντακωθω παλι ..

εσεις πειτε μουυυυυυυυυυ

κατι καλο ρε κοριτσια ..

εμεςνα το καλο ειναι οτι δουλευω ....και βγαζω χρηματα για να ...ζουμε!

ερχομαι σε επαφη με κοσμο ...βλεπω κοσμο....γελαω ...εκνευριζομαι ..αλλα δεν εχω συνεχεια στο μυαλο μου το θεμα μπεμπε...(εως καθολου)!

Ντίνα πάω λίγο μέσα να πάρω κανα φαρμακο γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Αυτά παθαίνει κανείς όταν τα οικονομικά του είναι χάλια

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ντίνα πάω λίγο μέσα να πάρω κανα φαρμακο γιατί το κεφάλι μου πάει να σπάσει. Αυτά παθαίνει κανείς όταν τα οικονομικά του είναι χάλια

για τα δικα σου οικονομικα μιλας??? δεν νομιζω να εινια χειροτερα απ τα δικα μου ...

για τα δικα σου οικονομικα μιλας??? δεν νομιζω να εινια χειροτερα απ τα δικα μου ...

μπα μη το λες...πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να μας ενισχύουν οι γονείς γιατί δεν τη βγάζουμε.

Εντάξει πήρα παναντολ πιστεύω ότι θα συνέλθω σε κανά μισάωρο. Λέω το πρώτο κουτί να το πάρω από φαρμακείο που ξέρει αυτός ο φαρμακοποιός ποιο ακριβώς είναι κ το δεύτερο θα το φέρω από Αμέρικα μέσω ιντερνετ... βλέποντας κ κάνοντας.

POzcp3.pngal9Sp3.png

μπα μη το λες...πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να μας ενισχύουν οι γονείς γιατί δεν τη βγάζουμε.

Εντάξει πήρα παναντολ πιστεύω ότι θα συνέλθω σε κανά μισάωρο. Λέω το πρώτο κουτί να το πάρω από φαρμακείο που ξέρει αυτός ο φαρμακοποιός ποιο ακριβώς είναι κ το δεύτερο θα το φέρω από Αμέρικα μέσω ιντερνετ... βλέποντας κ κάνοντας.

εγω δεν θα εμπιστευομουν απο εξωτερικο φαρμακο...με τιποτα..!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...