Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Ντινακι πεσε για υπνο και μην σκεφτεσαι τιποτα!θα σου κανω αυριο μαθηματα αναισθησιας!εχω γινει εξπερ πλεον(αφου εσπασαν στην αρχη για τα καλα τα νευρα μου).φιλακια κοριτσια παω και εγω για νανι!

Διαφημίσεις

καλησπέρα!προσπαθω να σας διαβάσω αλλα δεν προλαβαίνω!

βρε πόσα χαπια παίρνετε την ημέρα??Ενα ένα...οχι όλα μαζι!!!!:D

Τα δικα μου νεα είναι...χμμμμ ....πήγα στο γιατρο να με δει και μου είπε οτι είχα ωαριο 18mm αλλα λίγο μακρουλό και ενδομητριο 3,2mm......οποτε αυτο τον μηνα δεν πιστευει οτι θα γινει κατι..αλλα να προσπαθήσουμε.......χμμμμ απ το κακο στο χειρότερο παω.....

τωρα βγαζω και μακρουλα ωαριο...δικροκα θα είναι....είναι τωρα αυτο ενδομήτριο???τεσπα...τις προσπαθειες τις εκανα...σε 14 μερες το πολυ θα ξερω.

Ουφ!!

Εσεις πως τα πάτε??περιμένει καμία??

καλησπέρα!προσπαθω να σας διαβάσω αλλα δεν προλαβαίνω!

βρε πόσα χαπια παίρνετε την ημέρα??Ενα ένα...οχι όλα μαζι!!!!:D

Τα δικα μου νεα είναι...χμμμμ ....πήγα στο γιατρο να με δει και μου είπε οτι είχα ωαριο 18mm αλλα λίγο μακρουλό και ενδομητριο 3,2mm......οποτε αυτο τον μηνα δεν πιστευει οτι θα γινει κατι..αλλα να προσπαθήσουμε.......χμμμμ απ το κακο στο χειρότερο παω.....

τωρα βγαζω και μακρουλα ωαριο...δικροκα θα είναι....είναι τωρα αυτο ενδομήτριο???τεσπα...τις προσπαθειες τις εκανα...σε 14 μερες το πολυ θα ξερω.

Ουφ!!

Εσεις πως τα πάτε??περιμένει καμία??

Μη δίνεις σημασία γιατί ο οργανισμός σου έχει ταλαιπωρηθεί από την αποβολή και μην μπαίνεις στη διαδικασία να κάνεις έλεγχο ωορρηξίας γιατί σε αγχώνει περισσότερο ενώ μπορείς να μείνεις έγκυος χωρίς τη βοήθεια του υπέρηχου. Οι γιατροί λεφτά θέλουν...άνετα σε βάζουν σε καθημερινό έλεγχο αν ξέρουν ότι θα βγάλουν χρήμα.

Εγώ και η Νατάσα πάμε για τον άλλο μήνα...ενώ η Ντίνα στις 22-2 περιμένει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα...όντωε θα βοηθούσε η λίστα γιατι εγω εχω μνημη χρυσόψαρου!!!!

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

ath_gal1 (22/2)

ευη@ ?

natasoula81 ?

Μαρίτσα10 (17/3)

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

POzcp3.pngal9Sp3.png

κοριτσια καλησπερα κιαπο μενα!!!

εδω παλι ..

και εχω μεινει με την εξης απορια....

αφου ...καταλαβα ωορηξια....πρωτη φορα ..που ενω βαζω θερμομετρο..δεν δειχνει δεκατα...!

τι κουλο κι αυτο...

καθε μηνα ...ειχα δεκατα ...μεχρι και πριν ..μιση μερα μου ερθει περιοδος...

δδλ ...το πρωι ειχα δεκατα..και το βραδυ μου ρθε...

οποτε μ@λακιες λενε οτι πεφτει 1-2 μερες πριν ...ρε την ιδια μερα λεμε!

οποτε τωρα που δεν εχω καν δεκατα ...σημαινει δεν εγινε ωορηξια?

μπορει να εκανα ωορηξια αλλα να ηταν τζουφιο το αυγο?

γιατι πονακια ειχα κανονικα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

εδω παλι ..

αφου ...καταλαβα ωορηξια....πρωτη φορα ..που ενω βαζω θερμομετρο..δεν δειχνει δεκατα...!

τι κουλο κι αυτο...

σε μένα πολλές φορές πέφτει μόνο για λίγες ωρες κ μετα ερχεται αιμα.

Τώρα παίζει κ η ωρα που βαζεις θερμόμετρο...πρωι πρωι κ βραδυ συνήθως πεφτει ενω το μεσημέρι κανονικά δεκατα. Υπάρχουν κ γυναίκες που ηταν εγκυες κ δεν ειχαν ανεβάσει καθόλου δέκατα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

σε μένα πολλές φορές πέφτει μόνο για λίγες ωρες κ μετα ερχεται αιμα.

Τώρα παίζει κ η ωρα που βαζεις θερμόμετρο...πρωι πρωι κ βραδυ συνήθως πεφτει ενω το μεσημέρι κανονικά δεκατα. Υπάρχουν κ γυναίκες που ηταν εγκυες κ δεν ειχαν ανεβάσει καθόλου δέκατα

ισα ισα ...που λενε πρωι να βαζεις ...ασχετα ...εγω βαζω και βραδυ ...που υποτιθεται ειναι πιο ανεβασμενη ....και παλι ..36.5...εκτος κι αν δεν το εχω βαλει καλα ...

να σου πω την αληθεια δεν ξαναδοκιμασα γιατι δεν ελπιζω .το εβαλα πιο πολυ γιατι ημουν κρυωμενη ..συναχι και ηθελανα δω αν εχω πυρετο...αλλα δεν εδειξε ..

πιστευω οτι δεν το εβαλα καλα ..τετοια καταρροη που ειχα ..θα ειχα εστω και δεκατα ..αν οχι πυρετουλη .....

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ισα ισα ...που λενε πρωι να βαζεις ...ασχετα ...εγω βαζω και βραδυ ...που υποτιθεται ειναι πιο ανεβασμενη ....και παλι ..36.5...εκτος κι αν δεν το εχω βαλει καλα ...

να σου πω την αληθεια δεν ξαναδοκιμασα γιατι δεν ελπιζω .το εβαλα πιο πολυ γιατι ημουν κρυωμενη ..συναχι και ηθελανα δω αν εχω πυρετο...αλλα δεν εδειξε ..

πιστευω οτι δεν το εβαλα καλα ..τετοια καταρροη που ειχα ..θα ειχα εστω και δεκατα ..αν οχι πυρετουλη .....

ανάλογα τον οργανισμό...εγώ το πρωί κ το βράδυ εχω καπου 36.8 ενώ το μεσημέρι 37.3 'οταν περιμένω περίοδο. Αυτή τη φορα κ για πρωτη φορα εφτασα μεχρι 37.8 κ όταν πήρα λυγαριά κατέβηκε 36.5 κ ηρθε αιμα μετα απο μια μερα

POzcp3.pngal9Sp3.png

ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΣΤΑ

Μελλοντικές μανούλες 2013

ath_gal1 (22/2)

ευη@ ?

natasoula81 ?

Μαρίτσα10 (17/3)

ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

3 Mαρτιου το πολύ με βαση τον υπέρηχο

εδω παλι ..

τι κουλο κι αυτο...

την ίδια απορια εχω κι εγω...Συνήθως 1 μέρα πριν μου πέφτουν με εξαίρεση των προηγούμενο μήνα που είχα την βιοχημική και ακομα 1 φορα τον Σεπτέμβριο που επεσαν αλλα ξανανέβηκαν λίγες ωρες πριν ερθει..

Τωρα ακομα δεν ανέβασα αν και η ωορρηξία πρεπει να εγινε.Μη τα παίρνεις και σοβαρα...μερικες φορες αργει λίγο να ανέβει τόσο.Αρκει μια ανοδος 0,4 βαθμων.

Με τα δεκατα του προηγούμενου μηνα ξέμπλεξα λιγες μερες πριν και τωρα ενω βλέπω κατι 36,9 το απόγευμα,το πρωι ξυπναω με 36,6 το οποιο για μενα είναι λιιιγο παραπάνω απ το φυσιολογικο (36,3).Το θεμα είναι οτι αυτον τον μηνα δεν είδα καθόλου 36,3 χαχαχα μπάχαλο...οποτε...Ρωτησα τον γιατρο και μου είπε οτι για να κρίνεις θα πρεπει να μετριέσαι μονο το πρωι,την ωρα που ξυπνας,χαλαρη ,πριν σηκωθεις και χωρις πολλά ρουχα.Ζησε μαυρε μου να φας τον Μαη τριφύλλι δηλαδη!!!!

επίσης παρατήρησα οτι οταν είμαι στην δουλεια εχω δεκατα...οποτε μαλλον παιζει ρολο και το αγχος.....

Βλεπω 22/2 ...κοντα είναι!!!αν παιρνεις καποιο αντιπυρετικο επηρεάζει επισης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...