Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Εμεις εδω δεν εχουμε καν κεντρο σπερματολογιας.σε βιολογο-μικροβιολογο παμε.αλλα πλεον οπως λες εχει γινει μια ωραιοτατη κερδοφορα επιχειρηση η υπογονιμοτητα που δεν ξερεις ποιον να εμπιστευτεις.ευτυχως στο θεμα γιατρου ημουν πολυ τυχερη γιατι φροντιζει πανω απ΄ολα να ειμαι καλα ψυχολογικα.εχουμε κανει ατελειωτες συζητησεις για τα παντα και μου εχει δωσει το ελευθερο να τον παιρνω τηλ για την παραμικρη μαλακια που με απασχολει.αμα ηταν αλλος θα με εβαζε ακομα και τωρα για σπερματεγχυση και αυτος δεν θελει να ρισκαρουμε τιποτα μεχρι να ρυθμιστει τελειως η προλακτινη.

Διαφημίσεις

Εμεις εδω δεν εχουμε καν κεντρο σπερματολογιας.σε βιολογο-μικροβιολογο παμε.αλλα πλεον οπως λες εχει γινει μια ωραιοτατη κερδοφορα επιχειρηση η υπογονιμοτητα που δεν ξερεις ποιον να εμπιστευτεις.ευτυχως στο θεμα γιατρου ημουν πολυ τυχερη γιατι φροντιζει πανω απ΄ολα να ειμαι καλα ψυχολογικα.εχουμε κανει ατελειωτες συζητησεις για τα παντα και μου εχει δωσει το ελευθερο να τον παιρνω τηλ για την παραμικρη μαλακια που με απασχολει.αμα ηταν αλλος θα με εβαζε ακομα και τωρα για σπερματεγχυση και αυτος δεν θελει να ρισκαρουμε τιποτα μεχρι να ρυθμιστει τελειως η προλακτινη.

κ αυτός βιολόγος είναι αλλά λέει ότι έχει εξειδίκευση στο σπέρμα...εγώ πιστεύω ότι οι κοπελίτσες θα βγάζουν τα αποτελέσματα κ αυτός απλά τα ανακοινώνει. Από γυναικολόγο δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει γιατί μου έχουν πει πολλές μακακίες στο παρελθόν για να βγάλουν χρήμα...κ σε αυτή τη φάση δεν νιώθω ότι χρειάζομαι γυναικολόγο γιατί θα μας χώσει για εξωσωματική με τέτοιο σπέρμα.

POzcp3.pngal9Sp3.png

κ αυτός βιολόγος είναι αλλά λέει ότι έχει εξειδίκευση στο σπέρμα...εγώ πιστεύω ότι οι κοπελίτσες θα βγάζουν τα αποτελέσματα κ αυτός απλά τα ανακοινώνει. Από γυναικολόγο δεν μπορώ να πω ότι έχω καταλήξει γιατί μου έχουν πει πολλές μακακίες στο παρελθόν για να βγάλουν χρήμα...κ σε αυτή τη φάση δεν νιώθω ότι χρειάζομαι γυναικολόγο γιατί θα μας χώσει για εξωσωματική με τέτοιο σπέρμα.

Οντως αν πας τωρα θα σου πουνε αυτο.εμεις οταν πρωτοπηγαμε και εμεισ το μονο που μπορουσε να κανει ηταν εξωσωματικη με μικρογονομοποιηση.πλεον ειμαστε στη φαση που μου λεει οτι μπορουμε και μονοι μας αλλα δεν καθεται γαμω το φελεκι μου!απλα ψαξε απο τωρα καποιον γιατρο που θα μπορεις να τον εμπιστευτεις για να σε βοηθησει ψυχολογικα!

εγω νομίζω οτι πρεπει να φαινεται απο την καλλιέργεια

οχι ..καμια σχεση..σιγουρα...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

ααα ήσουν νωρίς ξεμπέρδεψες. μηπως ο αντρας σου θελει σεξ κ σε ζηταει;:tongue: πότε δεν περιμένεις;

κ να θελει.....ασ κανει μονοσ του.....α μα πια!

στισ 22 περιμενω

Διαφημίσεις

Οντως αν πας τωρα θα σου πουνε αυτο.εμεις οταν πρωτοπηγαμε και εμεισ το μονο που μπορουσε να κανει ηταν εξωσωματικη με μικρογονομοποιηση.πλεον ειμαστε στη φαση που μου λεει οτι μπορουμε και μονοι μας αλλα δεν καθεται γαμω το φελεκι μου!απλα ψαξε απο τωρα καποιον γιατρο που θα μπορεις να τον εμπιστευτεις για να σε βοηθησει ψυχολογικα!

σκέφτηκα ότι καλύτερα είναι να μην πάω στο γυναικολόγο κ μου πει για εξωσωματική γιατί θα με ρίξει ψυχολογικά. Έχω έναν γυναικολόγο που είναι μόνο στο εοπυυ δεν εχει γραφείο έξω κ είναι ο μόνος που μου έχει πει τα πράγματα όπως είναι γιατί δεν έχει κάποιο συμφέρον οικονομικό αλλά έχω βρει έναν καλό εξωσωματικό...δεν είναι από τους διάσημους αλλά έχει πολλές επιτυχίες. Και μου είπε κ ο ουρολόγος ότι ξέρει καλούς γυναικολόγους να μου προτείνει αλλά όταν άκουσε ότι πηγαίνω σε αυτόν στο εοπυυ δεν μου πρότεινε κανέναν...μου είπε ότι τον γνωριζει κ είναι πολύ καλός γιατρός

POzcp3.pngal9Sp3.png

κ να θελει.....ασ κανει μονοσ του.....α μα πια!

στισ 22 περιμενω

Χα χα!!!σα να τα εχεις παρει ασχημα!!!εχεις και δικιο εδω που τα λεμε!αμα τρεχεις ολη μερα σαν τρελη που να εχεις ορεξη μετα!!!

γιατί έτσι; θα του χει γυρίσει το ματι με μια φορα σεξ μεσα στο μηνα

καναμε μια φορα στισ γονιμεσ ειπα,στην ωορηξια....

εχουμε κανει πιο πριν κι αλλεσ...αλλα τωρα κουραζομαι ..αυτοασ εινια αραχτοσ απο πισι σε κρεββατι παει και μου την εχει δωσει ...απλα ...

καναμε μια φορα στισ γονιμεσ ειπα,στην ωορηξια....

εχουμε κανει πιο πριν κι αλλεσ...αλλα τωρα κουραζομαι ..αυτοασ εινια αραχτοσ απο πισι σε κρεββατι παει και μου την εχει δωσει ...απλα ...

Ειπαμε Ντινακι ειναι στον κοσμο τους!!!!οαλλα και εσυ μην σκας!πανω απ΄ολα η ηρεμια σου και μην αφηνεις τιποτα να σου σπαει τα νευρα.απο τοτε που το καταφερα αυτο εχω βρει την υγεια μου!στο τελος θα τα παιξει ο ιδιος με την αναισθησια σου!!εκει ειναι και το καλυτερο!!!

Διαφημίσεις

Ειπαμε Ντινακι ειναι στον κοσμο τους!!!!οαλλα και εσυ μην σκας!πανω απ΄ολα η ηρεμια σου και μην αφηνεις τιποτα να σου σπαει τα νευρα.απο τοτε που το καταφερα αυτο εχω βρει την υγεια μου!στο τελος θα τα παιξει ο ιδιος με την αναισθησια σου!!εκει ειναι και το καλυτερο!!!

μα δεν μπορω να γινω ετσι ....δεν θα μαγειρεψω? ετσι θα τον αφησω? αφου βαριετια ...δεν μπορω αλλο ..ειλικρινα...:evil:

μα δεν μπορω να γινω ετσι ....δεν θα μαγειρεψω? ετσι θα τον αφησω? αφου βαριετια ...δεν μπορω αλλο ..ειλικρινα...:evil:

μηπως να τον προσλαμβάνανε κ αυτον στο εστιατόριο ;:tongue:

POzcp3.pngal9Sp3.png

μηπως να τον προσλαμβάνανε κ αυτον στο εστιατόριο ;:tongue:

δεν μπορει να τη κανει αυτη τη δουλεια...

νυσταξα...... [εφτω σιγα σιγα ...αλειφτηκα και με βιξ! θα με πιασει γρηγορα ο υπνοσ...

δεν μπορει να τη κανει αυτη τη δουλεια...

νυσταξα...... [εφτω σιγα σιγα ...αλειφτηκα και με βιξ! θα με πιασει γρηγορα ο υπνοσ...

αν θελει ολα μπορει να τα κανει.... καλο βραδυ

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...