Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Γεια σας κι απο μενα... Μολις τελειωσα μια τελεια καρυδοπιτα και πιο πριν τυροπιτα, με πολλα τυρια κ μπεικον.. Γινανε σπεσιαλεεεε....

Κι εμενα ο δικος μου μου λεει οτι ολη την ωρα ειμαι εδω κ γραφω.. Κ οτι ας πουμε μην το μελεταω... Αυτο φταιει γ@μω το κερατο μου;;; Η οτι υπαρχει προβλημα; Αηντε εκανε την εγχειρηση κ ολα καλα;;; Αμ δε;;πως με εκνευριζει ωρες ωρες ρε κοριτσια.. Συγνωμη που θα το πω.. Αλλα τι χαζοι ειναι οι αντρες...που να πιασουν το γυναικειο μυαλο...(οχι το κακοπροαιρετο κ το πονηρο, αλλα τα απλα καθημερινα...)

Κοινως ειναι στην κοσμαρα τους!!!

σημερα δεν δουλευεις; καλα οι αντρες εχουν αλλη λογική κ δεν απελπιζονται τοσο ευκολα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Μαριτσα αμα σου πω δεν θυμαμαι!!!του τα ειχαν βρει ολα μαζι τοτε,κιρσοκηλη προστατιτιδα και δεν ξερω.ο ουρολογος του ειχε δωσει κατι βιταμινες τοτε αλλα ουτε αυτες τις θυμαμαι!να μου πεις και τι θυμασαι;;;;;!!!ειμαι οτι πρεπει για πληροφοριες!

Ντινακι τι μου κανεις και σκυλοπειναω!!!!!ειπα να ξεκινησω διαιτα γαμωτο!!! Ποσο δικιο εχεις για τους αντρες;;;;!!!ζουνε σε αλλο κοσμο!

Απ οτι ξερω εγω φαινεται απο τρπλεξ οσχεως κ απο τις εξετασεις...κατι με τεστοστερονη παιζει αν ειναι πεσμενη....

μπα εμας δεν μας ειπε τιποτα για προστατίτιδα αλλά για να δούμε τι θα πει κ την Τριτη

POzcp3.pngal9Sp3.png

σημερα δεν δουλευεις; καλα οι αντρες εχουν αλλη λογική κ δεν απελπιζονται τοσο ευκολα

Δουλευα 11.30 με 7 .. Ε μετα σουπερ , εφαγα και ολη τη βροχη στην αττικη οδο , στ φουλ οι υαλοκαθαριστηρες κ θολα τζαμια.. Δεν εβλεπα...σκετο θριλλερ!!!!

Αυριο δουλευω 11 με 7 και μετα παλι εδω...

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Μαριτσα αμα σου πω δεν θυμαμαι!!!του τα ειχαν βρει ολα μαζι τοτε,κιρσοκηλη προστατιτιδα και δεν ξερω.ο ουρολογος του ειχε δωσει κατι βιταμινες τοτε αλλα ουτε αυτες τις θυμαμαι!να μου πεις και τι θυμασαι;;;;;!!!ειμαι οτι πρεπει για πληροφοριες!

Ντινακι τι μου κανεις και σκυλοπειναω!!!!!ειπα να ξεκινησω διαιτα γαμωτο!!! Ποσο δικιο εχεις για τους αντρες;;;;!!!ζουνε σε αλλο κοσμο!

συνήθως δίνουν ελ καρνιτίνη κ βιταμίνη ε αλλά για να δούμε τι θα δώσει κ ο δικός μας

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

μπα εμας δεν μας ειπε τιποτα για προστατίτιδα αλλά για να δούμε τι θα πει κ την Τριτη

Μα ουτε κι οδικος μου ειχε . Ειχε μονο κιρσοκηλη. Απλα λενε οτι μπορει να εχει προστατιτιδα κ γι αυτο να εχει χαμηλο κ κακο σπερμα.. Η το ενα η το αλλο επι το πλειστον

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Δουλευα 11.30 με 7 .. Ε μετα σουπερ , εφαγα και ολη τη βροχη στην αττικη οδο , στ φουλ οι υαλοκαθαριστηρες κ θολα τζαμια.. Δεν εβλεπα...σκετο θριλλερ!!!!

Αυριο δουλευω 11 με 7 και μετα παλι εδω...

ααα ήσουν νωρίς ξεμπέρδεψες. μηπως ο αντρας σου θελει σεξ κ σε ζηταει;:tongue: πότε δεν περιμένεις;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μα ουτε κι οδικος μου ειχε . Ειχε μονο κιρσοκηλη. Απλα λενε οτι μπορει να εχει προστατιτιδα κ γι αυτο να εχει χαμηλο κ κακο σπερμα.. Η το ενα η το αλλο επι το πλειστον

εγω νομίζω οτι πρεπει να φαινεται απο την καλλιέργεια

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ωραια εμενα που ειχε και τα δυο εσπασε καθε ρεκορ!!χα χα!!!χρονια μου λεει ο αντρας μου " αμα πεσει μια π..τσα απο τον ουρανο στον δικο μου κωλα θα καρφωθει" και δεν τον πιστευα!τωρα τον πιστευω!ολα τα σκατα μαζεμενα!!χα χα!

Διαφημίσεις

Ωραια εμενα που ειχε και τα δυο εσπασε καθε ρεκορ!!χα χα!!!χρονια μου λεει ο αντρας μου " αμα πεσει μια π..τσα απο τον ουρανο στον δικο μου κωλα θα καρφωθει" και δεν τον πιστευα!τωρα τον πιστευω!ολα τα σκατα μαζεμενα!!χα χα!

χαχα αλλα υπάρχει κ η αλλη ακραία μορφή...δεν ξερουμε τι εχει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Καλα αυτο ειναι το καλυτερο Μαριτσα!!Πες τους να σκισουν τα πτυχια τους!

εγω την επόμενη φορά θα τον παω σε αλλο κεντρο σπερματολογίας γιατι ποτε δεν ξερεις μπορει να εγινε κ λαθος

POzcp3.pngal9Sp3.png

Εσεις εκει στην Αθηνα εχετε και τοσα κεντρα που δεν ξερεις που να πρωτοπας!εμεις εδω περιορισμενα πραγματα για να μην μπερδευομαστε!ασε ρε και σε κεντρο που πηγαμε στη Θες/νικη μπερδευτηκαμε πιο πολυ!

Εσεις εκει στην Αθηνα εχετε και τοσα κεντρα που δεν ξερεις που να πρωτοπας!εμεις εδω περιορισμενα πραγματα για να μην μπερδευομαστε!ασε ρε και σε κεντρο που πηγαμε στη Θες/νικη μπερδευτηκαμε πιο πολυ!

εμείς δεν πήγαμε σε κέντρο εξωσωματικής για σπερμοδιάγραμμα γιατί μου είπαν ότι πιο αξιόπιστα είναι τα εργαστήρια σπερματολογίας. Χαμός γίνεται από κέντρα...λεφτά να υπάρχουν γιατί η υπογονιμότητα από ότι ήδη θα έχετε καταλάβει είναι από τα ακριβά σπορ

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...