Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

γεια σου Ντίνα.... η Νατασα μαλλον κοιμήθηκε. Εγώ ετσι κ ετσι ακεφιες...μου ηρθε κ η περίοδος

:(:(:(:( αλλα μην το βαζεις κατω....επομενο μηνα ολες μαζι......;)...ουτως η αλλως δεν ελπιζω....ποιο πολυ ελπιζω στο λοττο που δεν παιζω παρα να ειμαι...:tongue:

την αρπαξα κιολα...τρεχουνε οι μυτες μου...παρεα με τα μυξομαντηλα θα κοιμηθω....:cry:

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

:(:(:(:( αλλα μην το βαζεις κατω....επομενο μηνα ολες μαζι......;)...ουτως η αλλως δεν ελπιζω....ποιο πολυ ελπιζω στο λοττο που δεν παιζω παρα να ειμαι...:tongue:

την αρπαξα κιολα...τρεχουνε οι μυτες μου...παρεα με τα μυξομαντηλα θα κοιμηθω....:cry:

περαστικα σου...ποτε δεν ξερεις μπορει να κανεις την εκπληξη....μου φαινεται θα φτιαξουμε κ εμεις λιστα.

Ηθελα να αδιαθετήσω γιατί ειχα ηδη το αρνητικο τεστ...πλάκωσα τη λυγαρια κ τα καταφερα μου ήρθε

POzcp3.pngal9Sp3.png

περαστικα σου...ποτε δεν ξερεις μπορει να κανεις την εκπληξη....μου φαινεται θα φτιαξουμε κ εμεις λιστα.

Ηθελα να αδιαθετήσω γιατί ειχα ηδη το αρνητικο τεστ...πλάκωσα τη λυγαρια κ τα καταφερα μου ήρθε

τουλαχιστον δεν σουσπαει τα νευρα η αναμονη....:cool:\πεφτω για υπνο....φιλακια;):P

Καλημερα κοριτσια!!!και φυσικα μαντεψες σωστα Μαριτσα!με πηρε ο υπνος.σιγα μη με αφηνε εδω που τα λεμε!εχουμε σχεση αγαπης με τον υπνο.οσο για τς εξετασεις του αντρα μου μονο ορμονικες δεν εχουμε κανει.ολα τ΄αλλα τα εχουμε τιμησει!

Ντινακι τι κανεις ρε κοριτσι;δεν σε προλαβα χθες!!γυρισες φανταζομαι πτωμα εφαγες μερικες βαφλες και μετα επεσες ξερη!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια!!!και φυσικα μαντεψες σωστα Μαριτσα!με πηρε ο υπνος.σιγα μη με αφηνε εδω που τα λεμε!εχουμε σχεση αγαπης με τον υπνο.οσο για τς εξετασεις του αντρα μου μονο ορμονικες δεν εχουμε κανει.ολα τ΄αλλα τα εχουμε τιμησει!

Ντινακι τι κανεις ρε κοριτσι;δεν σε προλαβα χθες!!γυρισες φανταζομαι πτωμα εφαγες μερικες βαφλες και μετα επεσες ξερη!

καλησπερα...ακομα να τις φτιαξω ....ειμαι χαλια! συναχι καταρροη στο φουλ ...με τα μυξομαντηλα κοιμηθηκα .....φταρνιζομαι συνεχεια ..τωρα εβαλα θερμο μηπωσ και εχω.....

τι κάνετε κορίτσια; περαστικά σου Ντίνα!

Εγώ έχω χάλια διάθεση σήμερα...δεν ξέρω μπορεί να φταίνε οι ορμόνες. Του είπα να πάμε καμιά βόλτα αλλά βαριέται...κάνει κ κρύο έξω

POzcp3.pngal9Sp3.png

Α ρε Ντινακι τα καταφερες να αρρωστησεις;;περαστηκα σου κοπελια!!

Μαριτσα απο την περιοδο ειναι,θα περασει!!καθιστε καλυτερα και χουχουλιαστε κατω απο το παπλωματακι,δειτε καμια ταινια,παραγγειλτε και καμια πιτσα και μια χαρα θα περασετε!εμενα ειναι το καλυτερο μου αυτο.και αυτο ετοιμαζομαστε να κανουμε και εμεις τωρα!

Α ρε Ντινακι τα καταφερες να αρρωστησεις;;περαστηκα σου κοπελια!!

Μαριτσα απο την περιοδο ειναι,θα περασει!!καθιστε καλυτερα και χουχουλιαστε κατω απο το παπλωματακι,δειτε καμια ταινια,παραγγειλτε και καμια πιτσα και μια χαρα θα περασετε!εμενα ειναι το καλυτερο μου αυτο.και αυτο ετοιμαζομαστε να κανουμε και εμεις τωρα!

μπα Νατάσα χάλια...έχει πάρει τον υπολογιστή παραμάσχαλα κ με έχει γραμμένη...όλο για αυτοκίνητα κοιτάει. Έχει φάει κιόλας ένα σωρό σπανακόπιτα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Α καταλαβα και ο δικος σου τετοιος ειναι;;εμενα που καθεται στον υπολογιστη και παιζει σαν τα παιδακια;;απλα πλεον επαψα να σκαω και τις ωρες που καθεται εκει κανω και εγω πραγματα για μενα.καντα μονη σου στην τελικη.παρε πιτσα και δες τηλεοραση!μια χαρα θα περασεις!

Διαφημίσεις

Α καταλαβα και ο δικος σου τετοιος ειναι;;εμενα που καθεται στον υπολογιστη και παιζει σαν τα παιδακια;;απλα πλεον επαψα να σκαω και τις ωρες που καθεται εκει κανω και εγω πραγματα για μενα.καντα μονη σου στην τελικη.παρε πιτσα και δες τηλεοραση!μια χαρα θα περασεις!

εμένα δεν παίζει παιχνίδια αλλά βλέπει αγώνες αυτοκινήτων κ ψάχνει όλο για αυτοκίνητα που πουλιούνται. Πριν μου είπε ότι σεξ θέλω για να ηρεμήσω:tongue::tongue::tongue: κ ότι βαρέθηκε να με ακούει να μιλάω όλο για μωρά:(

POzcp3.pngal9Sp3.png

Περναει τη φαση του.μη νομιζεισ καπου πρεπει να ξεσπανε και αυτοι γιατι τους ενοχλει αλλα δεν το δειχνουν.θα βρουνε να κανουν χιλιες δυο μαλακιες αλλα μην περιμενεις να τους δεις να κλαινε ή να σου πουν πως νιωθουν!

Περναει τη φαση του.μη νομιζεισ καπου πρεπει να ξεσπανε και αυτοι γιατι τους ενοχλει αλλα δεν το δειχνουν.θα βρουνε να κανουν χιλιες δυο μαλακιες αλλα μην περιμενεις να τους δεις να κλαινε ή να σου πουν πως νιωθουν!

μου λεει ''προσπάθησε να μην το συζητάς ...είναι σαν να το γκαντεμιάζεις ''

:confused::confused::confused::confused::confused::confused: τι να εννοεί ο ποιητής; Μερικές φορες τον βλέπεις στεναχωρημένο αλλά προσπαθει να το κρύψει

POzcp3.pngal9Sp3.png

Οταν σου το λεει αυτο,σημαινει οτι αυτον πιο πολυ τον ενοχλει!αυτο πουνεχεις να κανεις ειναι απλα να μην το συζητας.καποια στιγμη θα το αναφερει μονος του

μάλλον έτσι είναι...δεν μπορούσε να δεχτεί ότι υπάρχει καποιο προβλημα ...ολο ελεγε το αγχος φταιει. Μετα που εμαθε για την ολιγοασθενοσπερμία συνειδητοποίησε την κατάσταση. Πάντως δειχνει οτι με καταλαβαίνει. Του ειπα οτι ειχα ελπιδες με αυτη τη καθυστέρηση κ απογοητεύτηκα. Για να δούμε τι θα γινει κ με τον γιατρό λογικά τωρα θα δωσει φαρμακα κ θα μπουν τα πραγματα σε μια σειρα

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...