Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

παω κι εγω για υπνο...τουφεςςςςςς...αυριο δουλευω βραδυ ....

καληνυχτα σε ολες!

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

Διαφημίσεις

Τελικά κορίτσια τα κατάφερα! Ήρθε η άτιμη μετά απο δύο χάπια λυγαρια που πήρα το πρωί. Νέος κύκλος νέα αρχή! Ποτέ δεν ξέρεις μπορει το Μάρτη να έχουμε εγκυμοσύνες!

POzcp3.pngal9Sp3.png

Ολεεεεεεε!!!!!σε ταλαιπωρεισαι λιγο αλλα ηρθε η ρουφ!αντε τωρα πανε παλι τον επομενο μηνα.εγω σημερα ξεκουραζομαι ολη μερα γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου το βραδυ απο τους πονους.και μη σου πω ενα μπανιο και μετα παλι υπνο.ζομπι εχω καταντησει!!!

Ντινακι την επομενη φορα που θα παω για αιμα θα τους ρωτησω και για τα αιμοπεταλια.Ετσι κι αλλιως αιμοπεταλια ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

Ολεεεεεεε!!!!!σε ταλαιπωρεισαι λιγο αλλα ηρθε η ρουφ!αντε τωρα πανε παλι τον επομενο μηνα.εγω σημερα ξεκουραζομαι ολη μερα γιατι δεν κοιμηθηκα καθολου το βραδυ απο τους πονους.και μη σου πω ενα μπανιο και μετα παλι υπνο.ζομπι εχω καταντησει!!!

Ντινακι την επομενη φορα που θα παω για αιμα θα τους ρωτησω και για τα αιμοπεταλια.Ετσι κι αλλιως αιμοπεταλια ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

ασε ολο πόναγα αυτη τη φορά. Κ σημερα με πονο ηρθε ....πηρα κ καινουργιο κουτι λυγαρια:D

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Αντε σε καλη μερια το καινουριο κουτι!!!ευχομαι να μην χρειαστει να παιρχεις για πολυ ακομα!!!

Ευχαριστω Νατασα μου. Περισσότερο ξεκινάω τα χαπια γιατι ειναι ασχημο να εχεις καθυστέρηση κ να βγαίνει αρνητικό. Ακόμα το σκέφτομαι! Εχω ακούσει για περιπτωσεις που οταν τους ειπε ο γιατρος οτι δεν μπορουν να κανουν παιδι τότε εμεναν εγκυος...ετσι το σκέφτηκα κ εγω...επειδή απελπίστηκα κ δεν μετραγα μερες νομιζα οτι τα καταφερα αλλα δυστυχώς άλλο ένα αρνητικό τεστ

POzcp3.pngal9Sp3.png

Αχ Μαριτσα μου οσο προσπαθω και εγω να μην το σκεφτομαι τοσο το σκεφτομαι.ειπα να μην μετραω μερες αλλα και να θελω δε μπορω!πρεπει καθε μηνα πλεον συγκεκριμενη μερα να κανω την προλακτινη.οποτε και παλι μου γινεται εμμονη!απλα μερικες φορες αυτο που σκεφτομαι και παρηγοριεμαι ειναι οτι καποια στιγμη θα γινουμε μανουλες απλα δεν ειναι η ωρα μας ακομα.

Αχ Μαριτσα μου οσο προσπαθω και εγω να μην το σκεφτομαι τοσο το σκεφτομαι.ειπα να μην μετραω μερες αλλα και να θελω δε μπορω!πρεπει καθε μηνα πλεον συγκεκριμενη μερα να κανω την προλακτινη.οποτε και παλι μου γινεται εμμονη!απλα μερικες φορες αυτο που σκεφτομαι και παρηγοριεμαι ειναι οτι καποια στιγμη θα γινουμε μανουλες απλα δεν ειναι η ωρα μας ακομα.

συνεχιζεις κ τα χαπια της προλακτινης΄; Του δικου μου που του βγηκε η προλακτινη πολυ λιγο εξω απο τα ορια λες να τον βαλει για μαγνητική; δεν θυμαμαι ακριβως το νουμερο αλλα ειναι 5μοναδες πανω...δηλαδη αν το 20 ειναι το φυσιολογικο εκεινος εχει 25

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μου ειπε να τα κοψω για μια βδομαδα και μετα να τα ξαναρχισω αλλα πιο μικρη δοση.δεννυπαρχει περιπτωση για μαγνητικη γιατι δεν ειναι υψηλη.εδω και με βαση τη δικια μου ο γυναικολογος το θεωρει υπερβολικο να παω για μαγνητικη.πρεπει μου ειπε να ειναι σιγουρα πανω απο 100 ή να μην πεφτει ευκολα.

Διαφημίσεις

Μου ειπε να τα κοψω για μια βδομαδα και μετα να τα ξαναρχισω αλλα πιο μικρη δοση.δεννυπαρχει περιπτωση για μαγνητικη γιατι δεν ειναι υψηλη.εδω και με βαση τη δικια μου ο γυναικολογος το θεωρει υπερβολικο να παω για μαγνητικη.πρεπει μου ειπε να ειναι σιγουρα πανω απο 100 ή να μην πεφτει ευκολα.

εμενα ο μικροβιολογος μου ειπε οτι συνήθως οταν υπάρχει αδένωμα επηρεάζονται κ αλλες ορμονες εκτος απο την προλακτινη. Πλησιάζει το ραντεβου με τον ουρολογο κ με εχει πιασει αγχος.

Σου ειπε τιποτα για επόμενη σπερματέγχυση;

POzcp3.pngal9Sp3.png

Μην αγχωνεσαι.οτι ειναι να γινει θα γινει.δε μπορεις να αλλαξεις κατι απλα να προσευχεσαι.δε μου ειπε τιποτα για σπερματευγχυση αλλα θα τον ρωτησω.τελευταια φορα που μιλησαμε γι'αυτο το θεμα μου ειπε οτι πρωτα πρεπει να την ρυθμισω και μετα να κανουμε προσπαθεια.να σου πω την αληθεια εγω θα ηθελα να το ρισκαρω εστω και με χαμηλη προλακτινη πλεον.εξαρταται ομως βεβαια και το τι θα μου προτεινει ο γιατρος.εσεις ποτε λετε για σπερματεγχυση;κανατε καμια συζητηση με το γιατρο για αυτο;

Μην αγχωνεσαι.οτι ειναι να γινει θα γινει.δε μπορεις να αλλαξεις κατι απλα να προσευχεσαι.δε μου ειπε τιποτα για σπερματευγχυση αλλα θα τον ρωτησω.τελευταια φορα που μιλησαμε γι'αυτο το θεμα μου ειπε οτι πρωτα πρεπει να την ρυθμισω και μετα να κανουμε προσπαθεια.να σου πω την αληθεια εγω θα ηθελα να το ρισκαρω εστω και με χαμηλη προλακτινη πλεον.εξαρταται ομως βεβαια και το τι θα μου προτεινει ο γιατρος.εσεις ποτε λετε για σπερματεγχυση;κανατε καμια συζητηση με το γιατρο για αυτο;

εμείς στο επίπεδο που βρισκόμαστε είμαστε μόνο για εξωσωματική με μικρογονιμοποιηση ως τώρα. Αν δεν βελτιωθεί δεν μπορούμε να πούμε τίποτα. Αν και ο ουρολόγος δεν μου είπε ποτέ για εξωσωματική γιατί εκτος απο το σπερμοδιάγραμμα φαίνεται ότι είναι φυσιολογικός. Ως τώρα έχει κάνει σπερμοδιάγραμμα με καλλιέργεια, τον υπέρηχο και τις ορμονικές εξετάσεις. Εσένα ο άντρας σου έχει κάνει κ κάποια άλλη εξέταση εκτός από αυτές; Έχει μονο 20.000 ανα ml οπότε δεν εχει σπερματεγχυση

POzcp3.pngal9Sp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...