Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

clearblue...θετικό/αρνητικό

Recommended Posts

Μαριτσα εχεις δικιο.εμεις που καναμε ξερουμε!!!ακους Ντινα;;;!!

Τατουαζ εχω πισω σε ολη τη μεση μια μικρη και διακριτικη νεραιδοκοπελα ημιγυμνη και κραταει εναν δισκο απο οπου βγαινουν φλογες.εσυ Ντινακι;

Διαφημίσεις

Μαριτσα εχεις δικιο.εμεις που καναμε ξερουμε!!!ακους Ντινα;;;!!

Τατουαζ εχω πισω σε ολη τη μεση μια μικρη και διακριτικη νεραιδοκοπελα ημιγυμνη και κραταει εναν δισκο απο οπου βγαινουν φλογες.εσυ Ντινακι;

εγω εχω ενα σκορπιο στην ραχοκοκκαλια ψηλα ...κατω απ το λαιμο ...

ενα δελφινι δεξια στη μεση ..και ενα ιπποκαμπο στον αστραγαλο..

...Σημασια δεν εχει για ποιον πεθαινεις, αλλα για ποιον ζεις...!!!

...μικρο μου βαλεντινακι ,σε λατρευουμε.....!!

αμα ειναι να σωθει καποια ζωη θα το εκανα ....

Πολυ σωστη!!και καλα που ανοιξαμε την συζητηση γιατι μου θυμισατε οτι εφτασε ο καιρος για να δωσω αιματακι.και τρελαινομαι για την πορτοκαλα που μου δινουν μετα.παιδακι τι να πεις...

σου ξαναλεω οτι φοβαμαι ..το αποτελεσμα και οχι στ6ην ουσια την εξεταση ...

εγώ τα φοβόμουν όλα αλλά κ με τις απλές γενικές εξετάσεις υπάρχει φόβος να βρεθεί κατι κακο αλλά δεν είναι κ απαραίτητο . Εγώ έχω άγχος με όλες τις εξετάσεις ....κ στο σπερμοδιαγραμμα ετρεμα για τα αποτελεσματα

POzcp3.pngal9Sp3.png

εγω εχω ενα σκορπιο στην ραχοκοκκαλια ψηλα ...κατω απ το λαιμο ...

ενα δελφινι δεξια στη μεση ..και ενα ιπποκαμπο στον αστραγαλο..

Ποσο μ΄αρεσει ο ιπποκαμπος!!πρεπει να ειναι και τα 3 πολυ ομορφα και τα σημεια που τα εχεις κανει ειναι τελεια!

Διαφημίσεις

Πολυ σωστη!!και καλα που ανοιξαμε την συζητηση γιατι μου θυμισατε οτι εφτασε ο καιρος για να δωσω αιματακι.και τρελαινομαι για την πορτοκαλα που μου δινουν μετα.παιδακι τι να πεις...

δινεις αιμα και συ ?

εγω εχω ..βραβευτει κιολα...

δινω απο 19 ...και ειμια 35

Κοριτσια μου, μολις ειδα την ωρα!!!παω να πεσω σε ληθαργο.αυριο ποκυ πρωινο ξυπνημα λογω δουλειας!φιλακια πολλα!και οχι αλλο αγχος!!φτανει πια.ηρθε η ωρα να το βαλουμε καλα στο νου μας!τα λεμε αυριο!!

εγώ τα φοβόμουν όλα αλλά κ με τις απλές γενικές εξετάσεις υπάρχει φόβος να βρεθεί κατι κακο αλλά δεν είναι κ απαραίτητο . Εγώ έχω άγχος με όλες τις εξετάσεις ....κ στο σπερμοδιαγραμμα ετρεμα για τα αποτελεσματα

φοβασαι τι δηλαδη? για aids? τι κακο εννοεις?

Ποσο μ΄αρεσει ο ιπποκαμπος!!πρεπει να ειναι και τα 3 πολυ ομορφα και τα σημεια που τα εχεις κανει ειναι τελεια!

ναι ειναι πολυ ωραια ..και εινια με χρωμα ..οχι ασπρομαυρα....

δινεις αιμα και συ ?

εγω εχω ..βραβευτει κιολα...

δινω απο 19 ...και ειμια 35

Πλακα κανεις!!!!εγω τωρα ξεκινησα γιατι ειχα παντα υποταση και δε με αφηναν.αλλα επειδη εχω καλη ομαδα αιματος 0-, ειχα λυσσαξει και πηγαινα καθε τρεις και λιγο μεχρι να δωσω!πιτσα εφαγα πριν παω για να ανεβει λιγο η πιεση να φανταστεις.

Διαφημίσεις

Πλακα κανεις!!!!εγω τωρα ξεκινησα γιατι ειχα παντα υποταση και δε με αφηναν.αλλα επειδη εχω καλη ομαδα αιματος 0-, ειχα λυσσαξει και πηγαινα καθε τρεις και λιγο μεχρι να δωσω!πιτσα εφαγα πριν παω για να ανεβει λιγο η πιεση να φανταστεις.

και γω εχω υποταση και οταν εδινα αιμα ..(οχι αιμοπεταλια...) η πιεση ....6 και 9 ...

και δεν παιρνανε ...

κατεβαινε επινα πορτοκαλαδες τοστ ...ανεβοκατεβαινα σκαλες...η πιεση ..6και 9

μεχρι που με εμαθαν και μου παιρνουνε ..

τωρα μου κανουν τεμεναδες σε ενα νοσοκομειο για να παω να δωσω...

και επειδη δικαιουμαι αιμα σαν αιμοδοτρια,οταν εκανα χειρουργεια..αμεσωσ μου δωσανε προληπτικα οπου μου ζητησαν ..συνηθωσ λενε φερε συγγενεις να δωσουν ...

εγω δεν ειχα τετοιο θεμα...

φοβασαι τι δηλαδη? για aids? τι κακο εννοεις?

εννοώ ότι ακόμα κ με την πιο απλή εξέταση υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιο πρόβλημα σοβαρό.... με αγχώνουν οι εξετάσεις ειδικά όσες έχουν σχέση με γονιμότητα. Στην σαλπιγγογραφία είχα πάει χαλια ειχα ασπρίσει ...όταν βγήκα ειπα οτι κακώς σκεφτόμουν αρνητικά

καληνυχτα Νατασα

POzcp3.pngal9Sp3.png

και γω εχω υποταση και οταν εδινα αιμα ..(οχι αιμοπεταλια...) η πιεση ....6 και 9 ...

και δεν παιρνανε ...

κατεβαινε επινα πορτοκαλαδες τοστ ...ανεβοκατεβαινα σκαλες...η πιεση ..6και 9

μεχρι που με εμαθαν και μου παιρνουνε ..

τωρα μου κανουν τεμεναδες σε ενα νοσοκομειο για να παω να δωσω...

και επειδη δικαιουμαι αιμα σαν αιμοδοτρια,οταν εκανα χειρουργεια..αμεσωσ μου δωσανε προληπτικα οπου μου ζητησαν ..συνηθωσ λενε φερε συγγενεις να δωσουν ...

εγω δεν ειχα τετοιο θεμα...

Αυτο ειναι πολυ σημαντικο!!αλλα και μονονπου ξερεις οτι μπορει να σωσεις μια ζωη ή εστω να βοηθησεις λιγο ειναι μεγαλη υποθεση και απιστευτο συναισθημα.κοριτσια σας φιλω!!!καληνυχτα

κατα κανονα ..ολες οι γυναικες ειναι υποτασικες λογω περιοδου...γι αυτο δινουν 2 -3 φορεσ το χρονο το πολυ...

ακου και το αλλο...

αιμοπεταλια...επειδη δεν παιρνουν αιμα ..απλα το τραβανε κρατανε τισ ουσιες που πρεπει και μετα στο ξαναβαζουν ....μπορεισ να δωσεισ σε μεγαλη αναγκη ..και καθε 3 μερες...

εγω το λιγοτερο ..ηταν μια εβδομαδα...

ηταν μια γυναικα καρκινοπαθεις ..και εδωσα σημερα ασ πουμε και καπακι μετα πο μια εβδομαδα...

ο αντρασ τησ με χιλιοευχαριστουσε ο ανθρωποσ...που ημουν και γυναικα και εδωσα...και ετρεξα..και και και....

αυτο που ειχα λυπηθει πολυ ..απ την αλλη χαρηκα..

ηταν οτα εδινα μια φορα...ηταν ακριβωσ διπλα μου ..μια με μεσογειακη αναιμια...και τησ βαζανε αιμοπεταλια...εβλεπα δλδ επι τοπου σε τι χρησιμευει ...

βεβαια ειχε παραβαν η ασθενης ..αλλα προσπαθουσε να γινει καλα ...:(:(:(

εννοώ ότι ακόμα κ με την πιο απλή εξέταση υπάρχει περίπτωση να βρεθεί κάποιο πρόβλημα σοβαρό.... με αγχώνουν οι εξετάσεις ειδικά όσες έχουν σχέση με γονιμότητα. Στην σαλπιγγογραφία είχα πάει χαλια ειχα ασπρίσει ...όταν βγήκα ειπα οτι κακώς σκεφτόμουν αρνητικά

καληνυχτα Νατασα

ιδιως με τη γονιμοτητα ..ολα γινονται...

τα υπολοιπα φοβαμαι εγω....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...